- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.077
- 133
- 34
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
Kocanın vay haline deseneBen de Skyrim hastasıyım
Evlensem kocam napar bilmiyorum
Gerçekten miCozum yogh
Gercekten : ( cagimizin hastaligi maalesefGerçekten mi
Ya düşündüğünü yaptım aslında ama sevmedim oyunu sildim.Sevmesem de oynicam bu gidişle.Esin hala oynuyor mu saatlerceBenim eşim de tam anlattığın gibiydi. Ben de indirdim telefonuma. Öğret ben de Oyniycam dedim. Şimdi beraber oynuyoruzben pubg Oyniycam çocuklara bak falan dersin hatta. Gorsun gününü el mi yaman bey mi yaman
Ben bayağı güzel oynamaya başlamıştım. Beraber adam vuruyorduk, ben vurulunca istemsizce bağırıyordum. Bu ona cok komik geliyordu. Çok eğleniyorduk. Sonra ben sıkıldım ve bıraktım. Bayağı oynadık 4 5 ay kadar. Yetti bana yani. O da benden sonra eskisi kadar zevk almadığını söyledi. Suan başka oyunlar oynuyor ben de o oynarken yanına yatıyorum kk da geziyorum mesela. Ben arada onu öpüyorum. Şimdi alıştı aralarda öldükçe o da beni öpüyor. Geçinip gidiyoruz. Ayak uydurduk galiba birbirimizeYa düşündüğünü yaptım aslında ama sevmedim oyunu sildim.Sevmesem de oynicam bu gidişle.Esin hala oynuyor mu saatlerce
Aşırı derecede abarttigi saatlerini gecirdigi için iki küçük çocuğu olduğunu yazdim ben annesi olarak nasıl ilgileniyorsam babası olarak biseyler yapması gerekmez miYa şimdi ben hayret ediyorum
Evli barklı çoluk çocuk sahibi adam bildiğimiz anlamda oyun mu oynuyor?
Evden ciksam en fazla çocukları gezdirmeye çıkarım oda iyi yapmışsın canım der heraldeÇocukları al o oyun oynarken sessizce evden git
Farkına varınca da süründür
Oyununla başbaşa kal de
Aklıma birşey gelmedi
Konusunca çözülecek şey değil
Ya zaten 3 yaşındaki oğlum onun yüzünden oda oynuyor babasından göre göre sonuç bu kötü örnek oluo diyorum tamam haklısın diyor ertesi gün yine aynı valla cildiricam artık yaaSıkılmasıni beklemek lazım kalkıp sende oynarsan cocuklara kotu ornek ve en onlarla ilgilenilmesi gereken caglar onlar. Belki ters tepip daha cok sevecek. Bende bi oyuna daldimmi saatlerce oynardim heves gecince siliyorum. Oyun manyagi anne ve baba hic hos degil.
Gideceğin bir yer Yok muEvden ciksam en fazla çocukları gezdirmeye çıkarım oda iyi yapmışsın canım der heraldehiç umursamasam kendi haline bıraksam çözüm olur mu ki tek denemediğim o kaldı çünkü
Annemler burda sen oyundan sıkılınca gelelim deyip gidebilirim evet.Adama ceza mi olur mutluluktan uçar mi orasını bilemiyorumGideceğin bir yer Yok mu
Ailen arkadaşın akraban
Ben çok inatım
O sinirle çocuğu alıp otele bile giderim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?