Papaz Falı

hayce

aşkımı özlüyorum...
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
483
2
kızlar aranızda papaz falı baktırıpta çıkan oldu muuu?????

Son düzenleme:
hiç duymadım papaz falı .Kız ,papaz ,vale ;iskambil falı olmasın o !

Buyur canım ekledim

Eklentiler

• $Fotoğraf0235.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 49
  • $Fotoğraf0231.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 56
  • $Fotoğraf0232.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 52
  • $Fotoğraf0233.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 56
  • $Fotoğraf0234.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 60
Buyur canım ekledim

içinin sıkıntısı biraz dökülmüş ama hala biraz daha var. 2 kişi var çarpı şeklinde çıkmışlar. zıt fikirliler galiba. farklı yönlere doğru gitmeye çalışıyorlar fakat bir nokta da yine birleşiyorlar. onları tutan birşey var sanki.konuşuyor ya da öpüşüyorlar. s harfi var. yanında da leylek gibi bir kuş. güzel bir haber geliyor.z harfi var bi de fakat çok net değil. neyle ilgili görmedim. biri kısa biri uzun zayıfça 2 kişi var. uzun olan kısa baskın çıkıyor. üzerine gidiyor. kafan çok karışık . bazı şeyleri aklında çözememişsin. bunları görebildim canım.

Son düzenleme:

ee başka , başka neler var? canım bu kadarmı?

ay ekleme yapmışsın süpersin devam devam abla :))

s harfinden mi bana haber geliyor canım, bu s harfi kızmı erkek mi?
bu iki kişinin benle ilgisi ne ki acep? aç biraz canım.
BU İKİ KİŞİ O zıt fikirli dediklerin mi ?
soru soruyorum cnm kusur bakma olur mu:d

s harfi erkek gibi canım. saçları kısa. zıt fikirli dediğim kişiler hane içinden. diğer 2 kişi ise biraz daha açık tenli çıkmış.

s harfi erkek gibi canım. saçları kısa. zıt fikirli dediğim kişiler hane içinden. diğer 2 kişi ise biraz daha açık tenli çıkmış.

alahım yarabbim ben neye dilek tutuyorum ne çıkıyor

ne işi var onların falımda ya senin yorumuna istinaden, bu bahsettiğin iki kişi evliler bence. s harfi erkek dedin çünkü.uzun boylu dedin bu eski erkek arkadaş tarifine göre.biraz kısasıda eşidir.herhalde hane içi dediğin işte bu ikisinin hane hali gbi anlattın sanki cnm ben buna yordum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…