- Konu Sahibi papatyammmm
-
canımmm hayırlı olsun, en büyük sıkıntıyı atlattın sayılır :) bundan sonrası çooook kolay geçecek, en kısa zamanda memeciklerine kavuşman dileğiyleee :)
Merhaba canim,doktoruma karar verdim sonunda,cok zor bir surec gecirdim,kararsizlik cok kotuydu ama su an icim rahat,hakan genceye ameliyat olacagim ins,pazartesi de asistanina bildirecegim ve ameliyat tarihi alacagim.
Baris bey de bana fulya acibadem dedi,baska bir hastane soylemedi,yapiyor olsaydi soylerdi sanirim:44:
Saol canim gercekten de icim rahat,meme dokum hic yok,a cup im,1,63 boya 49-50 kiloyum,insallah guzel duracaklar.
Ben de simdi regl tarihlerimi dusunuyordum,ameliyati mart sonunda olmak istiyordum ama gecen ay 31inde regl olmustum,yine ayni zamanlarda olabilirimbir an once tarihe de karar vermem lazim:)
Papatyamm merhaba.Sizin adınıza sevindim.Çünkü en zor olan kısım bitmiş.Sizin açtığınız topiği arasıra okuyordum.Tekrar hayırlısı olsun.Sevgilerimle.
Benimkiler a cupi bile doldurmuyordu,ben de 1 60 a 48 kiloyum cnm.ben regl doneminde oldum ameliyati ameliyattan hemen sonra regl olmustum ,biraz daha zorlastiriyor o donemi.ayrica regl doneminde memelerde biraz buyudugu icin ameliyat sirasinda doktorun bu tamamadir dedigi boyut senin buyumus goguslerin icindir.yani kisacasi benim goguslerim regl donemindeyken tam istedigim boyutu aliyor su anda ...vs vs bence en guzeli bittikten sonra olman
Guzel dileklerin icin tesekkur ederim nldglp,gercekten de zor olan kisim bitti,dun gece o kadar rahat uyudum ki,icim cok rahat,allah pisman etmesin kararimdan,istedigim gibi sonuclansin:)
Guzel dileklerin icin tesekkur ederim nldglp,gercekten de zor olan kisim bitti,dun gece o kadar rahat uyudum ki,icim cok rahat,allah pisman etmesin kararimdan,istedigim gibi sonuclansin:)
Canım çok sevındım İnan ki kararınadoğru adrestesin... Neşe ve Hakan hoca bitaneler sıra amelıyat tarıhınde! Onu da aldığın zaman hep bırlıkte geri sayıma başlarız tatlım
Hayırlı uğurlu olsun kararın papatyam, Allah bu yolda kimseyi pişman etmesin inşallahçok başarılı bir ameliyat geçirmen dileğiyle sevgiler.
kararin hayirli olsun canim umarim sorunsuz ve sonucu muhtecem olacak bir amel. surecin olur, Allah kimseyi pisman etmesin
hadi bakalım kolay gelsin bundan sonrası çorap sokugu gibi gececek canım benım
Kizlar,
Ameliyat tarihimi aldim,19 mart sali gunu sabah hakan gence ye ameliyat oluyorum:)
Ne güzel bir haber busenın adına çok sevındım,artık gün saymaya başlayabılırz canım
hayırlı olsunnn
Kizlar,
Ameliyat tarihimi aldim,19 mart sali gunu sabah hakan gence ye ameliyat oluyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?