• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Papatyammmm ameliyat sureci

canımmm hayırlı olsun, en büyük sıkıntıyı atlattın sayılır :) bundan sonrası çooook kolay geçecek, en kısa zamanda memeciklerine kavuşman dileğiyleee :)

Cok tesekkur ederim cihilek,gecen yaz soz vermistim kendime onumuzdeki yaz boyle gecmeyecek diye,sozumu tutacagim ins ve gec kalan bu olaya bir nokta koyacagim

Merhaba canim,doktoruma karar verdim sonunda,cok zor bir surec gecirdim,kararsizlik cok kotuydu ama su an icim rahat,hakan genceye ameliyat olacagim ins,pazartesi de asistanina bildirecegim ve ameliyat tarihi alacagim.

Baris bey de bana fulya acibadem dedi,baska bir hastane soylemedi,yapiyor olsaydi soylerdi sanirim:44:

Papatyamm merhaba.Sizin adınıza sevindim.Çünkü en zor olan kısım bitmiş.Sizin açtığınız topiği arasıra okuyordum.Tekrar hayırlısı olsun.Sevgilerimle.

Saol canim gercekten de icim rahat,meme dokum hic yok,a cup im,1,63 boya 49-50 kiloyum,insallah guzel duracaklar.

Ben de simdi regl tarihlerimi dusunuyordum,ameliyati mart sonunda olmak istiyordum ama gecen ay 31inde regl olmustum,yine ayni zamanlarda olabilirim:( bir an once tarihe de karar vermem lazim:)

Benimkiler a cupi bile doldurmuyordu,ben de 1 60 a 48 kiloyum cnm.ben regl doneminde oldum ameliyati ameliyattan hemen sonra regl olmustum ,biraz daha zorlastiriyor o donemi.ayrica regl doneminde memelerde biraz buyudugu icin ameliyat sirasinda doktorun bu tamamadir dedigi boyut senin buyumus goguslerin icindir.yani kisacasi benim goguslerim regl donemindeyken tam istedigim boyutu aliyor su anda ...vs vs bence en guzeli bittikten sonra olman ;)

Papatyamm merhaba.Sizin adınıza sevindim.Çünkü en zor olan kısım bitmiş.Sizin açtığınız topiği arasıra okuyordum.Tekrar hayırlısı olsun.Sevgilerimle.

Guzel dileklerin icin tesekkur ederim nldglp,gercekten de zor olan kisim bitti,dun gece o kadar rahat uyudum ki,icim cok rahat,allah pisman etmesin kararimdan,istedigim gibi sonuclansin:)

Benimkiler a cupi bile doldurmuyordu,ben de 1 60 a 48 kiloyum cnm.ben regl doneminde oldum ameliyati ameliyattan hemen sonra regl olmustum ,biraz daha zorlastiriyor o donemi.ayrica regl doneminde memelerde biraz buyudugu icin ameliyat sirasinda doktorun bu tamamadir dedigi boyut senin buyumus goguslerin icindir.yani kisacasi benim goguslerim regl donemindeyken tam istedigim boyutu aliyor su anda ...vs vs bence en guzeli bittikten sonra olman ;)

Evet canim regl donemini hic dusunmemistim hep mart sonu olur diye dusunmustum ama bittikten 1 hafta sonra olsam daha iyi olur herhalde,o zaman nisan ortasina kayacak ameliyat:( zamanin uzamasini hic istemiyorm aslinda ama napalim en kolay ne zaman olacaksa o zaman olsun di mi:)

Bu haftaicinde tarihe iyice karar verip doktora da haber vericem,ben de geliyorum kizlar araniza,az kaldi:)

Son düzenleme:
Canım çok sevındım İnan ki kararına :34: doğru adrestesin... Neşe ve Hakan hoca bitaneler:40: sıra amelıyat tarıhınde! Onu da aldığın zaman hep bırlıkte geri sayıma başlarız tatlım :54:

Guzel dileklerin icin tesekkur ederim nldglp,gercekten de zor olan kisim bitti,dun gece o kadar rahat uyudum ki,icim cok rahat,allah pisman etmesin kararimdan,istedigim gibi sonuclansin:)

Hayırlı uğurlu olsun kararın papatyam, Allah bu yolda kimseyi pişman etmesin inşallah:34: çok başarılı bir ameliyat geçirmen dileğiyle sevgiler.

kararin hayirli olsun canim umarim sorunsuz ve sonucu muhtecem olacak bir amel. surecin olur, Allah kimseyi pisman etmesin

Canım çok sevındım İnan ki kararına :34: doğru adrestesin... Neşe ve Hakan hoca bitaneler:40: sıra amelıyat tarıhınde! Onu da aldığın zaman hep bırlıkte geri sayıma başlarız tatlım :54:

Insallah arska cim,bu aralar netlestirecegim ameliyat tarihimi,regl durumumu dusunuyorum su an,ondan 1 hafta sonraya ayarlamaya calisacagim.

Ben de geri saymak istiyorum ben de artik vucudumda bir kivrim istiyorum:)

Yazmayi unutmusum rahat rahat dinlenebileyim diye isyerinden de 18-29 mart arasi izin aldim,yillik iznimden dusersiniz dedim,hatta bana o ara is cikarmasinlar,izni ertelemesinler diye diye de arkadasimin burnunda deviasyon varmis,ameliyat olacak o tarihlerde,istanbulda tek yasiyor,ben bakicam ona dedim:)

Offf insallah benim birseyler yaptirdigimi anlamazlar,anlamazlar di mi kizlar?

Back