Kizlar,
Bugun ogleden sonra hakan gence ile gorustum,o kadar umutsuz ve kafam karisik bir halde gitmistim ki ama bekledigim gibi olmadi.
Ben doktorumu buldum,icim coookkk rahat,henuz asistanina haber vermedim ama %99 ihtimalle hakan gence ye mart sonunda ameliyat olacagim
Hakan beyden once saglik danismani olan gulden hanimla gorustuk(arkadasim da vardi yanimda), cok sicak ve samimi geldi bize,butun sorularimiza cevap verdi ve hakan hocanin ameliyat fotolarindan iki tanesini paylasti bizimle,gercekten de gordugum sonuclara bayildim,bir de benim icin onemli olan kendimi rahat hissedebilecegim,duygusal olarak da guvenebilecegim bir doktor bulmak.
Daha sonra hakan bey geldi ve kendisiyle gorustuk,bana kas alti yontemiyle yuvarlak protez konulabilecegini,300-320 cc ye kadar cikabilecegini belirtti,ameliyati etilerdeki esteworld de yapiyorlarmis,fiyat olarak da pesin 6000 olabilirmis,hakan beyi gercekten cok sevdim,kendimi onun ellerine teslim edecegim,bana hep dogru doktoru gorunce anlayacaksin demistiniz,gercekten de dogru doktoru bulunca insanin ici rahatliyormus,su an kendimi o kadar mutlu hissediyorum ki:) icim cok rahat,dogru bir karar aldim ins
Bir de butun doktorlara sordugum bir soru vardi,ben ameliyat icin isyerimden izin alacagim,ameliyat gunu ya kan testimde bir sikinti olursa nolur demistim,hepsi de o gun test yapilacak,sikinti cikarsa ameliyat olmayacak demislerdi.ancak burda bana,ameliyata karar verdigim zaman kan testimin yapilacahini,kansizlik vs. gibi bir sikinti cikarsa ameliyata kadar bunun takviye edilmeye calisilacagi,ameliyat gunu de tekrar test yapilip duruma bakilacabi soylendi,bu ilgi de acikcasi cok hosuma gitti.
Benimle ilgilenen bir doktora ameliyat olmak istiyorum ve bu tamamen elektrik meselesi onu anladim,hakan bey ile elektrigimizin tuttugunu dusunuyorum,benim arastirmalari sonlandi arkadaslar,artik tarih alip geri sayima basliycam
Hepinizee cooookkk tesekkur ediyorum,iyi ki varsiniz.