- 15 Ekim 2010
- 16.011
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi papatyammmm
-
Merhaba kizlar,
Bugun yine elimde telefon pazartesi ulasamadigim doktorlari aradim,listemde 7doktor vardi,6sindan randevu aldim bile,bi tek hasan findik kaldi,onu da pazartesi arayacagim asistani oyle soyledi:)
Ben bi an once baslamak istedigim icin cumartesi gunlerimi doldurdum,onumuzdeki 3cumartesi de doktorlarla gorusucem,insallah dogru bir secim yaparim cunku sansa da ihtiyacim oldugunu dusunuyorum:)
Bu cumartesi sabah tugrul turanla,oglen aylin karanlikla aksama dogru da eser hanimla gorusmem var,elime kagit kalem alip gidicem soylediklerini not edip karsilastiricam.
Forumda gezip bu ameliyati olanlarin sayfalarina bakiyorum,arkadaslik istegimi kabul edenlerin fotolarina bakiyorum,hepsi o kadar guzel geliyor ki gozume,bir gun ben de boyle olacak miyim diye dusunmeden edemiyorum.
Bu arada is ciddiye binip doktorlardan randevu almaya basladikca,etrafimdakiler yan cizmeye basladi,mesela cok sevdigim bir arkadasim var,hep seninle gelirim gorusmelerine demisti ama simdi gelemeyecegini soyledi,sanirim bu surecte reelde tek basimayim,tek istedigim dogru doktoru secebilmek...
Bu arada ben Eser hanıma ameliyat oldum.git görüş aklına takılan olursa paylaşırız papatyam.
Eser Aydoğdu'ya mı ameliyat olmuştun?
Etrafındakiler yan çizmeye başladılar demekki :)) Hiç şaşırmadımBoşver sen onları tatlım,biz varız seni dinleriz yardımcı oluruz Beklentini,ne istediğini çok iyi anlat ifade et canım.Seni anlayan,istediğin görüntüye getirecek doktoru seç canım.Önemli olan bu Doktorun kim olduğu önemli degil yani.. Hakkında hayırlısı olan olsun canım
Daha ilk adimda boyle oldu arzum,gerisini dusunmek istemiyorum.Ama yine de bu beni vazgeciremeyecek ins.
Aslinda cok fazla doktorla gorusucem kesin kafam karisacak,simdiden bile dren kullanan/kullanmayan doktorlar kafami karistiriyor,netten arastirdigim kadariyla dren kullanilmasi onemli cunku kanamalarin olmasini engelliyormus,buna ragmen dren kullanmayan ve hastalarinin cok memnun oldugu doktorlar da var,bu nasil oluyor kizlar,bir fikriniz var mi?
Slm,
resimlerin harika!!!!!!!!! ne güzel olmus senin cicilerin yaaaa... güle güle kulan. Vallah ne diyeyim fizigin de cok güzel. Fistik gibisin.Birde iki cocugun var. Allah bagislasin canim. Baska yerindede estetik yaptin mi?
Ben birde lipoliz olmayi düsünüyorum. Yani kombi opr.
Benim 3 Cocugum var ve üc hamilelikten her birisinde 20-23 kg aldim sonrada büyük bir savasla verdim. Cocuk sayfasi kapandi. simdi 71 kg ve boyum 1,65. bu son 6 kg gitmiyor birtürlü inat etmisler. en cok göbek ve yanlarim ( Simit). Ama catlaklar hic olmadi.
Senin fotolar gitmis, offline oldugun icin mi acaba? Yoksa sen mi kapatin? Ilk günlerde yani opr. ilk günlerinden resimlerin var mi? onlari merak etim. Hani cok degisiyor ilk 6 ayda demistin bir ara. Ne kadar degistigini bilmek acisindan. Cünkü seninkilerini cooookkk begendim. Aslinda cok büyük düsünmemistim ama seninkilerini görünce, fikrim degisti. Bakalim meme dokum müsait mi buna. Dr. Hasan Findik 23 Ocak görüsmem var birde ayni gün Süperplast Dr Levent Tasci'da. Cok zamanim yok Almanyada yasiyorum.
Sana özelden yazamiyorum, mesajim yeterli degil de ondan. Uzun süredir burayi takip ediyorum, ama yeni üye oldum.
Ayrica ameliyat olmayi dusunen diger arkadaslar icin fiyatlari da yazmak istedim,onlara da yarari dokunsun istedim:
Tugrul turan;ethica hastanesinde 7.000 tl
Aylin karanlik;ethica hastanesi 6.000 tl
Eser aydogdu;estetica hastanesi 7.000 tl
Bu arada aylin ve eser hanimin minimum fiyatlari bunlar,1-2farkli hastaneyle daha calisiyorlarmis,yani calistiklari hastaneye gore fiyatlari degisiyor haberiniz olsun.
Merhaba kizlar,
Bugun ilk adimimi attim ve 3 doktorla gorustum,sonuc ne derseniz,o kadar cok kafam karisti ki,simdi neden dogru doktoru bulmanin onemli oldugunu anladim,bu surec doktor gorusmelerine karar vermekten de zor sanirim:) yardiminiza ihtiyacim var.
Kizlar tamamen kisisel yargilarima dayanarak kimseyi ovmeden/yermeden kendi dusuncelerimi yazacagim.
Sabah tugrul beyle gorustum,gorusmeye girdigim ilk 10 dakika ile son 10 dakika arasinda cok fark vardi,ilk 10 dakika nasil o odadan cikip gitmedim bilmiyorum,cok zor tuttum kendimi,tugrul bey cok farkli bir insan,acikcasi biraz ukala geldi basta ama sonradan konustukca tahammul edemeyecegim bir sey yok diye dusundum ve odada kaldim,tam 3 saat boyunca konustuk,acikcasi hastasini ozel hissettiriyor.her turlu soruyu cevapliyor,kendisinin de soyledigi gibi keske ilk doktor olarak degil de goruseçegim son doktor olarak onu secseydim,boylece diger doktorlarla karsilastirma yapma imkanim daha iyi olurdu.
Neler soyledigine gelirsek,cok farkli bir ameliyat teknigi uyguluyor,agrisiz,acisiz,drensiz bir yontem uyguluyormus,goguslerime bakti ve tabi ki gogus dokum olmadigini ama yine de cok guzel memislere sahip olabilecegimi soyledi,kas ustu ameliyat yaptigini.yuvarlak protez kullandigini ve benim icin 240 cc den 325 cc ye kadar ameliyat olursam yaninda getirip deneyecegini ifade etti ama ince bir yapim oldugu icin ( 1,63 boy,50 kiloyum ) ve gogus kafesim dar olacagi icin 300 cc nin bana cok buyuk gelecegini soyledi. Derim ince oldugu icin protezi hissedip hissetmeyecegimi sordum ve hissedilmeyecegini soyledi.
Daha sonra aylin hnm la gorustum,kendisi cok bizden biri,cok sempatik biri ama acik konusmak gerekirse tugrul beyde buldugum yakinligi kendisinde hissedemedim,bana kesinlikle kas ustu ameliyat yapilamayacagini,gogus dokumun hic olmadigini,kas ustu olursa protezi hissedebilecegimi ve kas zari alti ameliyatini da kendisi mantikli bulmadigi icin kas alti yontemiyle,meme altindan,250 ya da en fazla 275 cc koyabilecegini belirtti,damla mi yuvarlak mi olsun konusundaysa bunun tamamen benim secimim olacagini belirtti.
Sonra eser hanimla gorustum,eser hanim in yaklasimini sevdim,eser hanim da bana kas ustu veya kas zari alti yontemin yapilamayacagini,gogus dokum olmadigi icin de damla silikonun ust tarafinin bende cok bos duracagini,bu yuzden yuvarlak 250 ya da 275 cc koyabilecegini ve kas ustune koyarsa kesinlikle silikonu hissedecegimi soyledi.
Durum boyle kizlar,kafam fazlasiyla karisik ne yapacagimi bilmiyorum,sabahtan beri meme fotosu goruyorum ve her doktorun gosterdigi de guzel.
Karar almak cok zor,farkindaysaniz doktorlarin sadece soykediklerini degil bana karsi olan yaklasimlarini da yazdim,cunku bu da cok onemli benim icin.
Tugrul bey in yontemi cok cezbedici aslinda,agri yok,kan yok ama diger doktorlar bu yontemde protezi hissedecegimi soyluyorlar.
Kafam cok karisti kizlar
Vay vay vay fıyatlar yükselmiş yahuyeni yıl yenı zamlar getirmiş anlaşılan... Benim eser hanımdan Aralık ayında aldığım fiyat 6000 idi... 5.500 e pazarlıkla inilmişti..
Arska,pazarlik payi var mi doktorlarda ,biliyim de ona gore davraniyim:)
Olmaz mııııonlar fıyat verır sende hakkın olan pazarlığı yaparsıncanım ya sakın hemen tamam anlaştık deme
Ben Çarşamba gidicem kontrole istersen gel sende benım cicilerimi görürsün :))
Keske gelebilsem canim ama isten aksam 5.30da cikiyorum,isten izin alip gelebilirim ama huylanmasinlar simdi diye dusunuyorum :)
Butun randevularim cumartesi,ameliyatimi da buyuk ihtimalle bi cumartesi gunu olacagim:)
Sen bilirsin tatlımkadın hastalıkları için fılan de öyle bir bahane uydur yani :)) ama teklif var ısrar yok sen nasıl istersen... Eğer ayarlayabılırsen bana yazarsın görüşürüz tatlım. Bol şans sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?