- Konu Sahibi papatyammmm
Cok tesekkur ederim drita cim,bugun evde oldugum icin doktorlari arayip randevu alamadim,malum evdekilerin hicbiri bilmiyor,telefonla konusurken sesimi duyarlarsa diye endise ettim yarin disarda olacagim icin tek tek doktorlari arayip randevu almaya calisacagim,aslinda cok istedigim bir seye adim aticam ama yine de icimde cesitli endiseler var,bunlari da asicam,maximum 4 ay sonra yeni bir benle tanisacagim:)
Bu arada inan ki yazdigin bazi seyler beni cok sasirtti,gogus ameliyati olmadigi halde gelip bizleri etkilemeye calisan insanlar olduguna/olabilecegine inanmak istemiyorum,zaten yillardir bunun eksikligini cekiyoruz,bir de bu zaafimizla resmen oynayan insanlar olmamali,insallah karsilasmam diyorum.
Henüz zamanın var canım hiç acele etmeden karar ver. İnşallah beklediğine değecektir
Bazı doktorlar göğüs büyütmede başarılıdır, ama göğüs küçültmede veya burunda vs. başarılı olamamıştır.
Malesef bu tür örnekler görüyoruz:26:
Kastetiğim kişiler göğüs büyütme ameliyatı olmamış kişilerdi Papatyam.
Burada x doktora ameliyat olupta çok memnun olduğunu söyleyen hastaya gelip, beni o doktor mahvetti sakın o doktora gitmeyin diyenler...
Demem o ki, en iyi kararı aklındaki tüm doktorlarla görüşerek en iyi sen verebilirsin ve kimsenin etkisi altında kalmamanı tavsiye ederim.