Papatyammmm ameliyat sureci

Henüz zamanın var canım hiç acele etmeden karar ver. İnşallah beklediğine değecektir
Bazı doktorlar göğüs büyütmede başarılıdır, ama göğüs küçültmede veya burunda vs. başarılı olamamıştır.
Malesef bu tür örnekler görüyoruz:26:
Kastetiğim kişiler göğüs büyütme ameliyatı olmamış kişilerdi Papatyam.
Burada x doktora ameliyat olupta çok memnun olduğunu söyleyen hastaya gelip, beni o doktor mahvetti sakın o doktora gitmeyin diyenler...
Demem o ki, en iyi kararı aklındaki tüm doktorlarla görüşerek en iyi sen verebilirsin ve kimsenin etkisi altında kalmamanı tavsiye ederim.

cnmm bende çoook zman araştırdım estetice ercen demiray da karar kıldım adama küçük olsun dedim adam göğüs kafesinde sırıtır dedi :) ve beni cezbetti:) burun ucumu kaldır dedim gerek yok dedi ve beni cezbetti:) .......ama yaptırıcam:) o zamn birazda inceltmeliyiz dedi, beni cezbetti..:)

o yaşlarda olabilseydik iyi olurdu demek istemiştim. hayata geç kalmama adına. yoksa şimdi de geç sayılmaz. ben de bir kaç sene daha önce olabilseydim bu ameliyatı iyi olurdu.
benim de ailem bilmiyor. tatile gidiyorum diye çıktım evden. (ameliyat günü hem de) 7. günün sabahında döndüm eve. benim ailem anlamadıysa kimsenin ailesi anlamaz. gerekirse yalan bile söyleyeceksin. başka çare yok. forumdaki arkadaşlar bel, sırt ağrısı gibi şikayetler buluyordu. sen de kendine uygun bir tane seç

Canım benim,senin yorumlarına bayılıyorum valla Çok dobra yazıyorsun Buradaki her yoruma aldanmamak lazım.Yani biri gelir çıkar sırf o doktoru kötülemek için gezinir durur bu ameliyatla ilgisi alakası olmadıgı halde..Kimi ameliyat olmuş gibi yazar çizer oysa hiç ameliyat olmamıştır..Foto eklemez yada başka kişilerin fotolarını ekler.nette ameliyat olan kişilerin öncesi sonrası fotoları bol nasılsa...Erkek üyelerde dolaşıyordu bir zamanla forumda,halada vardır belki..Sırf meme fotoları görmek için yazar çizer Ama eninde sonunda yakalanır tabi,kimse saf degil Amaç farklı çünkü..Belki başka bir doktorun asistanı olur,yada farklı amaçları olabilir Olurda olur yani..
Hep derim,diyorumda..Lütfen buradaki yorumlara baglı kalmayın..Burası sanal bir ortam herşey yazışıp çizilebilir..Çok mutlu oldugunu yazıpta aslında ne sorunları olan hastalarda gördük forumda.Yaşadıgı sorunları yazmayan! Bana iyi gelen doktor sanada iyi gelecek diye birşey yok Papatyam..Lütfen olabildigince çok doktorla görüşmeye çalış..Aklına yatan,pozitif elektrik aldıgın doktora ameliyat ol canım..Doktorada kendini çok iyi ifade etmeye çalışki ameliyat sonrası süpriz bir sonuçla karşılaşma Çok iyi sonuçlarla karşılaşman dilegiyle,öpüyorum çok

slm,
bende baya bir duygulandim.
bende yaptirmak istiyorum. Uzun süredir takip ediyorum bu formu. yeni kaydoldum. Bende Ocak ayi Dr. Levent Tasci ve Dr. Hasan Findik randevu aldim. Almanyadan gidecem.

Canim damdan dusenin halini damdan dusen anlar tabi ki,insallah en yakin zamanda sen de hayallerine kavusursun:)
Bu arada levent tasciyi hic duymamistim,netten biraz arastiricam simdi.

Kizlar bugun bir magazaya gittim ve kendime desteksiz sutyen aldim,hayatimda ilk defa desteksiz sutyen aliyorum ve kendimi o kadar kotu hissettim ki,o kadar guzel sutyenler gordum ki,hepsini aklima kazidim ve ameliyattan sonra insallah alacagim,bu arada beden olarak da 34b oldu,sanirim 75b ye denk geliyor,yani hic yok(

Bir de doktorlarin hepsini aradim ama acan olmadi,niyeyse pazar gunleri de calisirlar diye dusunmustum:) neyse yarin arayip randevularimi da alacagim insallah,ondan sonra devami gelecek:)

ahahha süpermiş bende 1 hafta ayırsam iyileşirmiyim ki ? off bende izmirde olucam ailem izmirde.bizde eşimle tatile gidicez izmire, 1 ay kadar . acaba diyorum tatilin ilk haftası çaktırmadan izmire gitsem kimse bilmese,o bir hafta sıkıntılı dönemi atlatınca ce eeee geldik desem acaba iyileşmiş olur muyum kısmen? ne dersiniz kızlar? yada son haftası çaktırmadan izmirde kalıcam, 8. gün işe baslıcam.. nasıl etsem bilemedim eşim de tutturdu gizli kalmak olmaz diye, napayım tüm sülaleye açıklayayım mı sadece anneme söyleyebilirm, hayınvalidem bile bilsin istemyiorum anlat anlamaz kimseyle ugrasmak istemio canım

b cup gayet iyi. meme dokun varmış işte, ne ağlıyorsun
sen daha dur. ameliyat sonrası sütyen ve çamaşır alışverişine çıkmak için bahaneler uyduracaksın. başka işlerin olduğunda bile, işlerinin ya öncesinde ya sonrasında kendini sütyen bölümünde bulacaksın. ilk zamanlar daha deli dolu hissedersin. her şeyi almak istersin. zaman geçtikçe azalır ama bitmez!

bir hafta yeter diye düşünüyorum. işe başlayınca da nazlı bir çalışan olursun bir kaç gün. küçük çocuğun varsa onu bilemem. kucak istiyorlar ya tatlı şeyler

canım benm nasılda güzel anlatmışsın 3 ay sonra bende yaptırıcam işte o zmn gerçek mutlulugu tadıcamı düşünüyorum.. destekli südyen görmek bile istemıyorum artık o derece 2013 bize ugurlar getirsin inşşş :)

Canim b cup olmasi sirtimin genisligindendir:) yoksa var olan bir sey yok,neyse oncesi sonrasi fotolarimi koydugumda anlayacaksiniz:)

Insallah canim bize ugur getirir insallah,bu arada ben de ameliyat olursam mart sonu,nisan basi gibi olacagim,ayni donemlere denk gelebilir ameliyatimiz:)

Sen kime olacaksin canim belirledin mi? En onemli kisim doktor secimi sanirim,insallah biz de cok mutlu olacagiz:)

Kizlar bugun ilk resmi adimimi attim ve tugrul turan,aylin karanlik ve baris cakir dan randevu aldim,bu cumartesi tugrul bey ve aylin hanimla,ayin 19unda da baris beyle gorusecegim.
Anadolu yakasindaki doktorlari da aradim ama onlara ulasamadim,yilbasi tatilindeler sanirim,hasan findik,hakan gence,naci celik ve eser aydogdu ya ulasamadim,onlari carsamba gunu tekrar arayacagim,ben de anadolu yakasinda oturdugum icin onlara haftaici is cikisi bile gidebilirim:)

Hepinizin yeni yili kutlu olsun kizlar bu arada,seneye yilbasina dantelli,desteksiz,sexy ve kirmizi bir sutyenle girmeyi diliyorum:)))

İlk adım atıldı mı sonrası geliyor zaten Hayırlı olsun kararın canım. Ben Tuğrul Bey ile de görüştüm kendisi saygın iyi bir cerrah araştırdığım kadarı ile de. Sonrasında Barış Çakır' da karar kıldım. Senin için her şeyin hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Sana 2013 yılında sağlık, iyi bir doktor, bol bol sexy çamaşırlar dilerim Sevgiler

Tesekkur ederim canim,2013 hepimize guzel memisler getirsin insallah,baris beyi ben de cok merak ediyorum cunku badem in fotolarini gormustum, gayet muazzamlardi masallah,darısı basımıza:)

Merhaba kizlar,

Bugun yine elimde telefon pazartesi ulasamadigim doktorlari aradim,listemde 7doktor vardi,6sindan randevu aldim bile,bi tek hasan findik kaldi,onu da pazartesi arayacagim asistani oyle soyledi:)

Ben bi an once baslamak istedigim icin cumartesi gunlerimi doldurdum,onumuzdeki 3cumartesi de doktorlarla gorusucem,insallah dogru bir secim yaparim cunku sansa da ihtiyacim oldugunu dusunuyorum:)

Bu cumartesi sabah tugrul turanla,oglen aylin karanlikla aksama dogru da eser hanimla gorusmem var,elime kagit kalem alip gidicem soylediklerini not edip karsilastiricam.

Forumda gezip bu ameliyati olanlarin sayfalarina bakiyorum,arkadaslik istegimi kabul edenlerin fotolarina bakiyorum,hepsi o kadar guzel geliyor ki gozume,bir gun ben de boyle olacak miyim diye dusunmeden edemiyorum.

Bu arada is ciddiye binip doktorlardan randevu almaya basladikca,etrafimdakiler yan cizmeye basladi,mesela cok sevdigim bir arkadasim var,hep seninle gelirim gorusmelerine demisti ama simdi gelemeyecegini soyledi,sanirim bu surecte reelde tek basimayim,tek istedigim dogru doktoru secebilmek...

Koskoca kadınlar kulubunu arkana almışsın daha ne olsun.Yalnız hiç değilsin.Sen görüş biri mutlaka içine sinecektir.

inşallah gönlünce bir doktor seçersin papatyam.

Koskoca kadınlar kulubunu arkana almışsın daha ne olsun.Yalnız hiç değilsin.Sen görüş biri mutlaka içine sinecektir.

Sagol aledax,siz de olmasaniz zaten cesaret bile edemezdim,insanin tanimadigi birilerinden yardim alabilmesi cok guzel,onemlo olan birbirini tanimak degil ayni duygulari paylasabilmekmis,iyi kiz siz varsiniz

Bu arada ben Eser hanıma ameliyat oldum.git görüş aklına takılan olursa paylaşırız papatyam.

Sana gorusmelerinde bol sans dilerim canim:) kalem kagit olayi da iyiymis:)) gercekten iyi bir fikir. Zira gorusecegin doktorlarin cogu birbirlerinden farkli birsey soyleyecektir
Bu arada ilk gorusecegin doktor benim doktorum. Kafana takilan olursa yardimci olurum. Sevgiler...

İyi yapıyorsun canım tek tek dolaşmakla mutlaka içlerinden bir tanesı seni çekecektir ... Hakkında hayırlısı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…