- 15 Ekim 2010
- 16.011
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi papatyammmm
Merhaba kizlar,
Bugun yine elimde telefon pazartesi ulasamadigim doktorlari aradim,listemde 7doktor vardi,6sindan randevu aldim bile,bi tek hasan findik kaldi,onu da pazartesi arayacagim asistani oyle soyledi:)
Ben bi an once baslamak istedigim icin cumartesi gunlerimi doldurdum,onumuzdeki 3cumartesi de doktorlarla gorusucem,insallah dogru bir secim yaparim cunku sansa da ihtiyacim oldugunu dusunuyorum:)
Bu cumartesi sabah tugrul turanla,oglen aylin karanlikla aksama dogru da eser hanimla gorusmem var,elime kagit kalem alip gidicem soylediklerini not edip karsilastiricam.
Forumda gezip bu ameliyati olanlarin sayfalarina bakiyorum,arkadaslik istegimi kabul edenlerin fotolarina bakiyorum,hepsi o kadar guzel geliyor ki gozume,bir gun ben de boyle olacak miyim diye dusunmeden edemiyorum.
Bu arada is ciddiye binip doktorlardan randevu almaya basladikca,etrafimdakiler yan cizmeye basladi,mesela cok sevdigim bir arkadasim var,hep seninle gelirim gorusmelerine demisti ama simdi gelemeyecegini soyledi,sanirim bu surecte reelde tek basimayim,tek istedigim dogru doktoru secebilmek...
Etrafındakiler yan çizmeye başladılar demekki :)) Hiç şaşırmadım Boşver sen onları tatlım,biz varız seni dinleriz yardımcı oluruz Beklentini,ne istediğini çok iyi anlat ifade et canım.Seni anlayan,istediğin görüntüye getirecek doktoru seç canım.Önemli olan bu Doktorun kim olduğu önemli degil yani.. Hakkında hayırlısı olan olsun canım