canım çok tesk ederimdaha çok yeni benimkiler ama beğenilmesi çok mutlu ediyo beni gercekten.. hersey gönlünce olsun senin de...ameliyatını bizimle paylaşacağın günleri bekliyoruz
papatyam bu arada yeni fotolar eklicem yine bi ara:81:
herkese ii forumlar!!:80:
ameliyat olanlara cok gecmiş olsun olmak isteyenelerede şiddetle tavsiye ederim bende oldum ve foto koycam msj dolduruyorum malesef
üzülme az kalmış mesajlarının dolmasına
teklifini kabul ettim sen benikine bak bakalım yorumlarını okuyalım sonra seninkine bakar yorum yaparız
herkes tatilde miiiii :26: ben plajların tozunu arttırmaya başladımmm
teşekkürlerr ank, darısı başınaaasanırım herkes tatilde ...ohhh darısı bizim başımıza olsun sanada iyi tatiller canım.ddd
geçmiş olsun canımiyi eğlencelerben bodrrumdayım ama ameliyat yerimdeki sorun yüzünden denize giremiyorum bırak denizi banyo yapamıyorumm keyfini çıkar tatlım
papatya fotograflarını görmem mümkünmüdür??
papatyacım canım sana iyi tatiller dilemeden gecemiycem yazın ve güzel göğüslerinle keyfini sür umarım benimde keyif süreceğim günler cok uzakta değildir:79::79:
gecmıs olsun canımm güle güle kullan cicişlerını
teşekkürler canımmerhaba canım, çok doğal duruyorlar maşallah:)))
evet cok dogallar,superr :))
bende cok istiyorum ameliyat olmayi,dogumdan once goguslerim iyiydi yani tam istedigim buyuklukte olmasa da idare ederdi en azindan :)) ama dogumdan sonra büzüşştü resmeeeennn sanki eşimin erkek kardeşiyim.o derece.o kadar rahatsiz ediyor ki beni,tamamen komplekse girdim inanin.kendimi hic cekici bulmuyorum.eşimin yaninda soyunmaya bile utaniyorum.oysa goguslerim normal buuyuklukte olsa asla utanmambu kompleksten kurtulmak istiyorum.ama 2ci cocuk da var pilanimda.ondan sonra mi yaptirsam acaba,kararsiz kaldim bu konuda.cunku sut vermek filan var,protezle zarar olur mu ki,ne dersiniz?tabi doktor bulmam lazim ilk once tum sorularimi ona vericem ama sizin de fikrinizi almak istiyorum.
teşekkür ederim
canım daha yenıyım benıde eklermısın :)) sbahtan berı foto arıyorum bulamadım arkadas olmak gerekıyomus sanırım bende o lmak ıstıyorum amelıyat ama daha yapılmıs bırgögus göremedım herkes guzel yorumlar yapmıs fotolarına bende merak ettım sakıncası yoksa görmek ıstıyorm bende lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?