arkadaslar mrb,
yakın zamanda silikon ameliyatı olacak birisi olarak forumu yakından takip ediyorum ve bu kararı vermemde sizler büyük pay sahibisiniz sadece ameliyat olmus tecrübeli arkadasların profilimdeki resimlerimede bakarak nasıl bir silikon kullanmalıyım nerde hangi yöntem kullanılarak yapılmalı gibi tavsiyelerinizi paylaşmanızı rica ederim.tşk.
kimse yok herkesmı tatilde
Merhaba,
Ben de Çağhan Bey'den randevu aldım ama çekincelerim var. Tecrübeli bir doktor ama bir arkadaşım kendisi hakkında çok iyi şeyler duymamış. Siz memnunsunuz anladığım kadarıyla. Acaba ameliyattan önceki ve sonraki ölçüleriniz nedir? Bir de "öncesi ve sonrası" şeklinde fotoğraflarınız var mı? Görebilir miyim?
Zeynep
ceylin merhaba. nete fazla giremiyorum, malum yazmeme dokun var biraz. göğüs uçların da büyük. benim eski halime benzettim. boyut konusunu en iyi sen ve doktorun belirleyeceksiniz. ben seni ekliyorum benim de fotolarıma bakarsın, fikrin olur. benim 270 cc. kas üstü, anaomik protez. gayet memnunum. ama tabii senin beklentilerin önemli. bence önce doktor araştır. ona göre devamı gelir. iyi ki olmuşum diyeceksin benim 4 ay oldu, şuan yapamadığım hiç bir şey yok. çok da mutluyum kolay gelsin
papatya merhaba,
önceki mesajım diğer sayfada kaldığı için görmediniz galiba. Ben de çağhan bey'den randevu aldım. şu anki ölçüm 78 cm, en az 85 olmasını istiyorum. Fotoğraf da ekledim albümüme. Sizin şu anki ölçünüz nedir?
Teşekkür ederim.
merhaba arkadaşım. geç de olsa cevap yazacaktım. fotona bakiim öncedediğim. baktım yarın ameliuyatım var demişsin. cevap yazmam çok anlamlıolmadı :) çağhan bey e mi yaptırdın ameliyatını?Papatya merhaba,
Önceki mesajım diğer sayfada kaldığı için görmediniz galiba. Ben de Çağhan Bey'den randevu aldım. Şu anki ölçüm 78 cm, en az 85 olmasını istiyorum. Fotoğraf da ekledim albümüme. Sizin şu anki ölçünüz nedir?
Teşekkür ederim.
tşk canım bu habere sevindim sanırım görünümü seninkine benzeme ihtimalı yüksek :) senin silikonlarınıda çok beğendim zaten tam oturmuş süper:93: inanki desteklden gına geldi artık yeter diyorum bende artık:96:
çağhan beye ameliyat olan arkadaşlar ne kadar ücret ödediniz birde her kontrolde muayene ücreti alıyormu maddi anlamda aydınlatırsanız sevinirim.hepinize yeni cicişlerinizle mutluluklar
albüm ekledim kızlar
albüm ekledim kızlar
bişi diim mi canım. ben de çok heyecanlandım ama benim ameliyat sabahı hiiiç heyecanım yoktu. heyecanlanmaktan çok sıkılmıştım, yeter artık olsun da normale döneyim modundaydımhehehhee
inşallah ikisi de istediğin gibi olacak tatlım. bir dahaki sefere inşallah canım
inşallah biz de yaptırır ve alışırız =)) izlemeye alabilir misiniz?2011' DE açmışım bu konuyu. çook zaman oldu :) herşey yolunda. sadece artık göğüslerimi küçük buluyorum:) çok alıştım sanırım. çocuk doğurursam, daha büyüğünü taktırırım diyorum. herkese sevgiler.
ben de izmirde ameliyat olmak istiyorum da izlemeye almanız mümkün mü akızlar 19 Martta İzmir' de Çağhan Baytekin yapacak ameliyatımı. inşallah bir terslik olmazsa. nasıl gerginim anlatamam, heyecandan ö-lü-yooo-ruuuummmm, , bi de çok mutluyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?