yeni albüm yaptımmm
yeni albüm yaptımmm
canım fıstık gibi olmuşlar maşallah çok güzelller.Çağhan beyin ellerine sağlık,bu arada ben hep iyi doktorlarla görüşmüşüm yaaaa.. ameliyat olmadan önce çağhan beyle de görüşmüştüm,erçekten iyi bir doktor olduğu belli..güle güle kullan canımcım.
Papatyacım ilk albümüne göre daha da oturmuş. Hem 2 ay demişsin. Ohhoo diyorum sana daha şekil şemal çok daha evrilecek. Her ay bir öncekinden daha da güzelleşmeye aynen devam :))
papatya ben de çağhan beyden randevu aldım, ekledim seni kabul eder misin :) çok merak ettim resimlerini
ben de izmirde yaşıyorum ve ameliyat olmak istiyorum...bekarım ve tek endişem hamilelik ve sonrasında oluşabilecek sorunlaaarrrrr
ben de izmirde yaşıyorum ve ne doktoruma ne de yöntemime karar vermiş değilimne kadar zormuş. Ne güzel sen kurtulmuşsun hayırlı olsun inşallah...
süpersin papatyam!resimlere bayıldım!:13:
hemen bakıyorum
mermes canım senin randevun nezaman merak ettim..selemımızı söyle doktorumuza,hakkında hayırlısı canım
süpersin papatyam!resimlere bayıldım!:13:
canım cumartesi görüştüm çağhan beyle, ben burun ve göğüs birlikte düşünüyordum ama burundan göğüse gelemedik bile, düşündüğümden de büyük bir ameliyat olacağını söyledi çağhan bey, burna zaman ayırmamız gerekiyor o yüzden 2 ameliyat bir arada tavsiye etmiyorum dedi, açık ameliyat olması gerekiyormuş, baya bi kıkırdak eksiği varmış, moralim bozuldu ve gözüm korktu açıkçası
canım yaa. büyük ameliyat diye göüznü korkutma. doktorumuz titizdir, ince çalışır. burunun ince işi var dememkki riske atmak istememiş. ne güzel aslında. aresya daha fazla şey söyleyebilir sanırım bu konuda çünkü iki ameliyatı da oldu.
Aresya sana da geçmiş olsunPapatya ile ortakmış doktorlarınız ne güzel :)) İkinizinde yüzü gülüyor :)) Bu yaz sizin yazınız olsun kızlar
canım yaa. büyük ameliyat diye göüznü korkutma. doktorumuz titizdir, ince çalışır. burunun ince işi var dememkki riske atmak istememiş. ne güzel aslında. aresya daha fazla şey söyleyebilir sanırım bu konuda çünkü iki ameliyatı da oldu.
mermes canım benim ameliyatım tam altıbuçuk saat sürdü..benim de burnum çok uğraştırmış...seninde ameliyatın zor olacak demekki bu yüzden teker teker olman bence de daha hayırlı olur.. yani doktor açısından da bi düşün altı altı bıçuk saat ameliyattan çıkamamak çok can sıkıcı olabilir...çaghan bey kesin benden sonra bu kararı almıştırkıyamam yoksa benim açımdan zor olmadı bi uyudum bi uyandım..sonrsında en fazla bi hafta sıkıntım oldu..vardır bi bildiği doktorlar bu işin ehli sonuçta!!moralini bozma..herseyde bi hayır vardır!!
papatya 55 avatarındaki resmi gördükten sonra wwuuuuaaawwwwdemiştim resimlerinide gördükten sonra tek kelimeyle kusursuz olmuş çok başarılı olmuş sonucu iyi ki olmuşun cnm aynı şekilde aresyanında öyle çok beğendim hem çok doğal hem vücudunla çok uyumlu hem çok yakışmış kızlar ben papatya 55 i gördükten sonra düşünmeye başladım, burnum dıştan içten epey sorunluydu bu sene burnumdan oldum seneye kışa düşünmüyor değilim sayenizde o kadar güzel olmuş ki papatya 55 ve aresyaya maşallah güle güle kullanın kızlar darısı tüm olmak isteyenlerin başına
papatya 55 avatarındaki resmi gördükten sonra wwuuuuaaawwwwdemiştim resimlerinide gördükten sonra tek kelimeyle kusursuz olmuş çok başarılı olmuş sonucu iyi ki olmuşun cnm aynı şekilde aresyanında öyle çok beğendim hem çok doğal hem vücudunla çok uyumlu hem çok yakışmış kızlar ben papatya 55 i gördükten sonra düşünmeye başladım, burnum dıştan içten epey sorunluydu bu sene burnumdan oldum seneye kışa düşünmüyor değilim sayenizde o kadar güzel olmuş ki papatya 55 ve aresyaya maşallah güle güle kullanın kızlar darısı tüm olmak isteyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?