Saç Rengi ve Saç Boyama Papatya ile saç açma :)

_pisces_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
5
0
86
Edirne
papatya ile saç açma yöntemini uygulayan veya bilen varsa yazabilir mi arkadaşlar paptya suyunu saça ıslaklık verecek kadar bol sürmek gerekir mi? yoksa nemlendirp güneşe cıksak olur mu?kaydirigubbakcemile5

benim arkadaşım yapıodu bi ara.bolca ıslatıp çıkıyodu güneşe.çokda güzel açıyordu saçının rengini

hyr tatlım açtığın zaman neden koyulaşsın .. diplerinden çıkan saçlar koyuysa bilemem ama koyulaşmaz bizzat yapmış görmüş biri olarak:) böyle yanii..:CüvCüv:

benim saç rengim aslında çok güzel..herkes bu rengi yaptırmaya çalışıyo..ama küçüklüğümden beri saçım kzııl olsun istiyorum..bi ara kına yakmak istemiştim ama annem izin vermedi geri dönüşü yok diye..saçımı birazcık açıyım dedim kendi kendime ama ya kötü olursa diye korkuyorum..cevabınız içinde teşekkürlervereliniortak

ben yapmıştım canım direk saçıma boca ettim ve kuruyana kadar bekledim güneşte değil yani sonra cok güzel açmıstı saçlarımı ben yıne yapmayı dusunuyorum hem sağlıklı da oluyor :) laelaelaelaelae

yani güneş zorunlu değil ..papatya suyu ve limonu karıştırıp yaparım sonrada kurutma makinasıyla kuruturum..peki şimdi papatya yapsam sonra üstüne kına (normal) yapsam nası bişey ortaya çıkaraklinialirimsmile

ben bugün aldım eczanedn alman papatyası dedım saç ıçn mı dedı evt dedm bı paket verdı ıçınde poşetler halınde var üstnde sadece papatya yazıyor çayı vs. yazmıyor ve sarı saçlı bı kadın resmı var
kullanımı da yazyr 1 poset papatyayı koyn 1 2 dk kaynatn faln yazıyr . doğrumu almısm sızce daha önce kımse poset papatyadan bahsetmems acaba yanls mı?

ben kendim toplamıstım bizim evin orada cıkıyor o yusten bilemiyorum hazırını bu arad kurutma makinesiyle yapma bence kendi halinde kurusun

bende su aralar saçlarımı açmayı dusunuyorum...yoğun açıcı gordum dun bır kozmetıkcıde..alsamö mı almasam mı kararsız kaldım...saçlarımın rengı kestane..ama boya...
dogal rengım degıl..yınede açarmı papatya sızce....
ama saçlarıım koyu degıl yanı boyayı yapalı 2 ay oldu...bıraz akmıstı zatten rengı...
papatya yapsam mı acep.. :kedi:

ben kendim toplamıstım bizim evin orada cıkıyor o yusten bilemiyorum hazırını bu arad kurutma makinesiyle yapma bence kendi halinde kurusun

aslında en dogallı kırdan bahceden toplamak..su ara heryerde var.. vbilmiyorumkismile

Yapabilirsin tutar rengi. benımde saç rengim öyle boya var aktı bıras aynen öyle yani ama tutuyor daha biras önce bu sene ilk defa yaptım ve cok guzel tuttu hihoyyyt

Arkadaşlar saçlarım siyah doğal fkat açmak istiyorum tabiri biraz tuhaf olucak ama yeşile kaçan kumrallar oluyor tnim biraz esmer saç rengimni tenimi daha da koyulaştırıdğına inanıyorum.Papatya suyu işe yarar mı saçımı açmam içm?
Özellikle siyah saçlı deneyen arkadaşlar söyeyebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…