• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri pantolonlu gelinlik :)

tabiiki de zevk ve tercih meselesi, üstelik pantolon gelinlik fikri eğer bol tulum tarzı bir şekilde uygulanmış olsaydı belki hoş ve değişik durabilirdi... fakat buradaki pantolon normal giyilmek istense bile çirkin bence.. zaten dar ve paçaları uzun olunca kırışıp biriken pantolonlardan hiç hazzetmiyorum

Zevk meselesi ama bana göre facia. İlginç olacağım sıradan olmayacağım diye absürt olmaya gerek yok bence

Herkezin kendi tercihi tabi ama gelinlik çok özel birşey. Geçmişten bugüne hep tarlatanlı gelinlikler oldu. Bu bana çok tuhaf geldi. Tercih etmem kesinlikle.

damadın ki de damatlık gibi durmuyor ki zaten :1: gelinlik normal olsun.

ünlüler !!! fark yaratacaklar diye bazen iyice absürtleşiyorlar. :27: bu da ona benzer olmuş.:31:

zevk meselesi tabii ama pantolon zaten günlük hayatta yeterince giyiliyor o özel günde ben onu tercih etmezdim.

amannn... marjinal olucam diye neler yapmışlar.:35:.
sıradışı olalım da ne olursa olsun halleri..:15:
hiç şık değil..:19:pantolonlu gelinlik mi olur..:19:

pantolonlu gelinlik deyince sandım ki, türbanlı birisi içine beyaz pantolon giydi :31: takva boyutunu takdir etmiştim ve mantıklı gelmişti o sırada :52:
amaaa gel gör ki durum vahimmiş :ssz:

tercih meseles, elbet ama benim tercihim olamayacak tarzda.ALLAH mesut etsin

bence kendi tarzını yansıtmış ve çok hoş olmuş. Klişelerin dışına çıkabilen insanları çok takdir ediyorum. Ha ben bu gelinliği giyer miydim? Giymezdim o ayrı mesele. Ama herkesin farklı bir tarzı, zevki var bunu kabul etmek ve saygı duymak gerek. Orijinallik iyi birşey bence

cok saçma bence gelinliğin içinde prenses gibi olmalısın kendini öğle hissetmelisin....allah mesut etsin önemli olan o tabi

Tarz zevk meselesi herşeyden önce bana da ters beğenmem ama bu gelin beğenmiş zevkine uygun gelmiş demek ki zevkine göre güzel olmuş .:)

Back