Gelinlik Modelleri pantolonlu gelinlik :)

Kepler-452b

Ya bugün son günse?
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
1.926
1.010
398
Hanımlar geçtiğimiz cuma arkadaşım evlendi. Belki tanırsınız Ayna grubunun gitaristi Can Beyle. Gelinliğini ben çok begendim ama sanırım böyle bişi tercih etmem. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum, ilk defa böyle bir gelinliğe şahit oldum

ben hiç beğenmedim gelinliği giyince kendimi prenses gibi hissetmeliyim pantolon gelinlik hiç bana göre değil

Son düzenleme:
ünlüler için çok uygun onlar sürekli evlenip boşandıkları için pratik olur,tarlatan falan uğraşmamış olurlar

Bence böyle özel bir günde gelin bütün dişiliğini sergilemeli. Buda pantolonla zor olsa gerek :)
Çiftler uyumlu ama bana da ters

Nikah için pantolon falan giyenler oluyor konsoloslukta vs olduğunda ama bu hiç hoş olmamış bence.

bende hiç beğenmedim çok kötü gelinliğin pantolonlu olması hiç yakışmamış.
ama kötü olmasının yanında acayip özentisiz durmuş, pantolonun paçası uzun kalmış ve dar pantalon bol durmuş. yine pantolonsa tercihi, daha güzel bir şekilde olabilirdi, ayrıca vücut proporsüyonuna uygun olmamış, zaten bacakları çok inceymiş, üst beden geniş alt taraf incecik kalmış. (çok mu bugün ne giysem izlemişim ne )

1.si begenmedim
2. sanirim bu konularda biraz gelenekselci bi insanim. Bu tarz bi pantalonu normal hayatta da giyebilirim. Ama ne zaman suslu puslu, istersem kabarik, pullu, dantelli siskin bir beyaz elbise giyebilirim ki?

hi hiç hiç ama hiç güzel değil berbat pantolon her gün giyilir zaten gelinliğin içinde insan kenini prensesler gibi hisseder am bunun içinde bilmiyorum damadın ki de damatlık değil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…