- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
-
İlla kv eşi ailesi cocugu işiyle ilgili mi sorun yasaması gerekiyor buraya konu acmak icin ?Buna konu açacak kadar takmak niye?
Ben illa kv, eş vb. konu açılmalı gibi bir imada bulunduğumu hatırlamıyorum, ne alaka şimdi? Sadece garip geldi. Çoğumuzun pantolonu böyle oluyor, ayağa kalktığımızda paçalardan tutup indirince düzeliyor. Bunu takıntı yapmak gerektiğini düşünmemiştim hiç.İlla kv eşi ailesi cocugu işiyle ilgili mi sorun yasaması gerekiyor buraya konu acmak icin ?
Arkadasın derdide bu olamaz mı ki takıldıgına göre gayet bi derttir buda
Aynen bende boyle sandigim icin onemsemiyordumAaa herkesin boyle olmuyor mu? Valla ben herkesinki boyle saniyordum, 36 bedenim, bacaklarım da dolgun ama benim de dizler bollasiyor hep.
Bir beden buyuk alin dizden alt kısmı daralttirinAy acaba pantolonlarimiz mi dandiköyle çok markalı almıyorum ki mavi, koton, zara vs.. normal yerlerden alıyorum hep. Hepsi de böyle oluyor. Aynen dediğiniz gibi milletin jilet gibi harika duruyor..
34 beden pantolon giyiyorum alt bacagim ince oldugu icin. 36 beden de kalcama ve ustlere guzel duruyor ama alt bacaklarimda hos durmuyor. 32 bedene asla giremem
Ne mutlu size ki başka derdiniz yok. bunu dert diye yazmışsınız .allah başka dert vermesin yatın kalkın dua edinMerhaba arkadaşlar
Boyum 1.66 ama bacaklarım üst gövdeme göre daha uzun ve özellikle alt bacaklarım diz üstüne göre daha ince. Dar pantolon giyince dizlerde toplanma yapıyor. Bol giyince de boyum kısa gözüküyor. Bu dar pantolonların diz bölgesinde toparlanmasını nasıl çözebilirim yardim eder misiniz? Örnek olması için bi instagram fenomeninin fotoğrafından paylaşım yapıyorum. Benim de aynen böyle duruyor her pantolonumun dizleri. Benim de zaten hoşuma gitmeyen bi görüntüydü ama en son arkadaşlarımda biri "senin dizlerde mi bi sorun var acaba?"diyince moralim bozuldu iyice. Bu işi çözmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?