• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Jartiyer Modelleri

bayıldım hepsıne ama ılk olan cok daha hos.....ben cok severım.benım normal camasırım yoktur hıc hep susludur.saglıklı deıl bılıyorum ama bayılıyorum napım.artık her gordugumu almaktan cekemceme sıgmıyorlar.

çok güzeller ama ben cok utangacım bu tip şeyler giymeye çok utanıyorum. bu huyumdan nefret ediyorum yaaaaaaa

bende iç çamasırları hastasıyım yaa hepsi birbirinden gusel iç camasırları topğii acsak gusel olur bence :)

Jartiyerleri bende cok seviyorum,hem cok pratik hemde rahat tabi silikonlu olanlati tercih ediyorum,benimde jartiyer kolleksiyonum var böyle ebir topik olursa resimleri paylasabiliriz

Bence de çok hoş duruyo,sempatim var jartiyerleresırnaşık şeyAma jartiyerim yok şu an,evlenirken alırız napalımbenneyaptımki

canım nie ve ne için cesaret etmeye çalışıorsun ki? cesareti gerektirecek bişi yok... sonuçta %99 oranla ve sen istediğin takdirde görünmeyen bişi bu... sen bence önce kendi önyargını yenmelisin... deneyince pişman olmıcağına emin olabilirsin... kimseye bişi anlatmak zorunda da diilsin, çünkü herşey senin kontrolün altında... rahat ol :)

Ben hiç giymedim senağlama
ama çok seksi duruyolar benim kociş görseee beni yer içindecokacimcoook

En büyük zaafım kaydirigubbakcemile3 Her çeşidinden alıyorum sürekli.. Yeni modelleri takip etmeden duramıyorum..

bence jartiyer en masum kadını bilem dişi ve vahşi bir görünüme bürüyebiliyor.ben çok severim jartiyeri çok ta giyerim.genelde özel günlerde jiymeyi tercih ederim yada kendim özel gün yaratırım.hihoyyyt

benim kociş bilir en yakın özel gün ne zaman diye sorar arada. ama ben ona kıyak yapıp ertesi gün giyerim sevinir garibim(hahay oda garipse artıkın!!!...)Şeniz-tatlicadiarzu-

jartiyer kesinlikle her kadının dolabında olması gereken bir iç çamaşırı arkadaşlar yerimseniben erkeklerin zaafı inanılmaz derecede:) Ben de bayılıyorum en çok siyah renkliler hoşuma gidiyor.. Bir de bordo rengini bulursam alıcam yakın zamanda :asigim:

Şık modeller beyaz tenli olduğum için siyah çamaşırı kendimde daha çarpıcı buluyorum yada tercihim her zaman koyu renklerdir.

kızlar ben içgiyim ihracatı yapan bir firmada çalışıyorum... sayısıız jartiyer modeli var ama heves edip bir tane bile almadım çeyizime..bende bir sorunmu var aceba yha.:delphin::delphin: birsürü çamaşır aldım çeyize çocuk çamaşırlarına kadar ama bunları almak gelmiyor bir türlü içimden:):):)

evet canım ıc gıyım bende de manyaklık derecesınde renk renk desen desen her telden camasırım var:D kendımle gurur duyuyorum:DDD

Back