• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Jartiyer Modelleri

hiç sevmediğim bir iç çamaşır varsa o da jartiyerdir
herkesın kendi fikri ama bana hayat kadınlarının giydiği şeyler gibime geliyor:1closedeyes:

neden arkadasım esının karsısında gıyceksın.. gıyıpte sokaga cıkmayacaksın ki :sm_confused:hem sen herkesın deıl esinin hayatının kadını olcaksın...:1rolleyes: a.s.

Son düzenleme:
Keşkee iç çamaşirii topiği açilsaaa arkidaşlarrr benimm gibii düşünenlerrr duyurulurr ilgililerrreee

bende jartiyere heveslenenlerdenim kızlar ama şunu merak edyrm bu jartiyeri giydiğimizde bunu neyle kombine edeblrz.pantolanalrla rahat olmazmış.neyle rahat olur.hep elbisemi giycz?

kadınlığı, dişiliği daha fazla hissettiren çamaşırlar bunlar, her zaman olmasa da arada giymek heyecan yaratıyor, insanın kendine güvenini arttırıyor, yaşamını renklendiriyor

benim de çok hoşuma gidiyor jartiyerli takımlar..kaydirigubbakcemile4
bikaç sene önce bi takım almıştım rengini de tipini de tam olarak beğenmeden sırf jartiyerli bi takımım olsun diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende jartiyeri herzaman elit bulmusumdur ve etekle giyilmesi yada elbiseyle giyilmesi taraftariyim pantolon giyilecekse jartiyerin ne anlami var ve jartiyer illede evin icinde niye giyilsinki eger rahat ediyorsa kisi disardada giyer sonucta ic camasiri kimse görmüyor ucundan acik esin görüncede cok sexi oluyormus esim dedi :)

birde 3 sıra silikon bantlı olanları var yine dantel üstü ama o jartiyer ipleri olmadan da durabiliyo bacakta. tabi çok sağlam deil arada bi çekiştirmek gerekiyo da. ben hayatımda bi kere etek giydim ona uygun kırık beyaz sadece o model çorapta vardı böylece aldım 6 ytl falandı fiyatı.

Güzeldir güzell..
Benimkilerde güzeldir...
Ayol nasıl gösterecez...
İç çamaşırı koleksiyonu topiğimi açsak ne dersin??:roflol:
Ama çoğu bayanın böyle merakı yok..Evlendikten sonra amaaan giyilmiyor..Öyle heves ettiğin gibi olmuyor hemen çıkıyor üstünden, ne gerek var o kadar şey almaya diyorlarsırnaşık şey
Öyle olmak istemiyorum..

kız benimde merakım var. bayılıyorum. bikaç arkadaşıma gösterdim aldıklarımı herhalde mahrumiyet bölgesine gidicen evlendikten sonra daha alamıcaksın diyolarkaydirigubbakcemile
biraz abartmışım galiba. bide inan beyaz renk hiç almamışım. geçen farkettim hep renkli kırmızı siyah bordo bilmemne.

bende ÖYLE olmak istemiyorumkaydirigubbakcemile5

bende iç çamaşırına çok meraklıyım hep değişik şeyler alıyorum çeyizime ..:asigim::asigim:..

al valla ne güzel. bende aldıklarımı arada canım sıkılınca açıp bakıom tekrar tekrar:))))
ahhhh ahh nezaman giymek nasip olcak diyeee:roflol::roflol:

ben aldığım gibi kaldırdım yoksam canım giymek istiyor :roflol:
evlenince giymek istiyorum o yüzden hemen kaldırıyorum

bende bayılırım iç çamaşırlarına ama nedense jartiyer pek sıcak gelmez bana

fakaf ilk resimdeki siyahlı hoşmuş hatuna da yakışmış hanişakkıdı

Back