- 11 Şubat 2018
- 536
- 848
- 23
- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
-
Her pantolonda mı oluyor? Bende de oluyor bazen
Pantolonun bedenini mi büyük alıyorsun acaba?Evet her dar pantolonda oluyor. Taytlarda olmuyor ama. Çözemedim nedenini bir türlü
Her pantolon oturunca toplanmaz mı zaten böyle? Kalkınca indirilir aşağı. Bunun problem olduğu hiç aklıma gelmemişti daha önce.
34 beden giyiyorumPantolonun bedenini mi büyük alıyorsun acaba?
Benim de böyle oluyor iki dakika yürüyünce düzeliyor. Oturunca yukarı çıktığı için toplanıyor pantolon.
Keşke ben de 34 giysem de toplansa dizlerimde.Canım ben 40 giyiyorum bazen kalıba göre 38 ona göre bile toplanıyor yani.34 beden giyiyorum
32 kalçalarıma girmez ki.
ay bu dert bende de var ya. bazılarında görüyorum jilet gibi duruyor pantolonları. bende asla asla asla.
sinir oluyorum.
seneler evvel faruk ekin mağazasından bi siyah pantolon almıştım. böyle diz yapmayan bir tek o var. o da soldu.
kaç beden giyiyorsun.
ekstra skinny filan dene bari
E öyle olsaydı sorun etmezdim herhalde:) oturunca değil, 2 adım atsam bile anında böyle oluyor. Jilet gibi duranları görüyorum bende neden böyle oluyor ya da yanlış pantolon mu seçiyorum diye merak ettim.
Merhaba arkadaşlar
Boyum 1.66 ama bacaklarım üst gövdeme göre daha uzun ve özellikle alt bacaklarım diz üstüne göre daha ince. Dar pantolon giyince dizlerde toplanma yapıyor. Bol giyince de boyum kısa gözüküyor. Bu dar pantolonların diz bölgesinde toparlanmasını nasıl çözebilirim yardim eder misiniz? Örnek olması için bi instagram fenomeninin fotoğrafından paylaşım yapıyorum. Benim de aynen böyle duruyor her pantolonumun dizleri. Benim de zaten hoşuma gitmeyen bi görüntüydü ama en son arkadaşlarımda biri "senin dizlerde mi bi sorun var acaba?"diyince moralim bozuldu iyice. Bu işi çözmem gerek
Keşke ben de 34 giysem de toplansa dizlerimde.Canım ben 40 giyiyorum bazen kalıba göre 38 ona göre bile toplanıyor yani.
Ay acaba pantolonlarimiz mi dandiköyle çok markalı almıyorum ki mavi, koton, zara vs.. normal yerlerden alıyorum hep. Hepsi de böyle oluyor. Aynen dediğiniz gibi milletin jilet gibi harika duruyor..
34 beden pantolon giyiyorum alt bacagim ince oldugu icin. 36 beden de kalcama ve ustlere guzel duruyor ama alt bacaklarimda hos durmuyor. 32 bedene asla giremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?