Pantolonların dizde toparlanması

nedesembilemedimsimdi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
536
848
23
Merhaba arkadaşlar

Boyum 1.66 ama bacaklarım üst gövdeme göre daha uzun ve özellikle alt bacaklarım diz üstüne göre daha ince. Dar pantolon giyince dizlerde toplanma yapıyor. Bol giyince de boyum kısa gözüküyor. Bu dar pantolonların diz bölgesinde toparlanmasını nasıl çözebilirim yardim eder misiniz? Örnek olması için bi instagram fenomeninin fotoğrafından paylaşım yapıyorum. Benim de aynen böyle duruyor her pantolonumun dizleri. Benim de zaten hoşuma gitmeyen bi görüntüydü ama en son arkadaşlarımda biri "senin dizlerde mi bi sorun var acaba?"diyince moralim bozuldu iyice. Bu işi çözmem gerek

Eklentiler

• 20190329_172926.jpg
    255,4 KB · Görüntüleme: 970
Benim de böyle oluyor iki dakika yürüyünce düzeliyor. Oturunca yukarı çıktığı için toplanıyor pantolon.

ay bu dert bende de var ya. bazılarında görüyorum jilet gibi duruyor pantolonları. bende asla asla asla.
sinir oluyorum.
seneler evvel faruk ekin mağazasından bi siyah pantolon almıştım. böyle diz yapmayan bir tek o var. o da soldu.

kaç beden giyiyorsun.
ekstra skinny filan dene bari

Her pantolon oturunca toplanmaz mı zaten böyle? Kalkınca indirilir aşağı. Bunun problem olduğu hiç aklıma gelmemişti daha önce.

E öyle olsaydı sorun etmezdim herhalde:) oturunca değil, 2 adım atsam bile anında böyle oluyor. Jilet gibi duranları görüyorum bende neden böyle oluyor ya da yanlış pantolon mu seçiyorum diye merak ettim.

Ay acaba pantolonlarimiz mi dandik öyle çok markalı almıyorum ki mavi, koton, zara vs.. normal yerlerden alıyorum hep. Hepsi de böyle oluyor. Aynen dediğiniz gibi milletin jilet gibi harika duruyor..

34 beden pantolon giyiyorum alt bacagim ince oldugu icin. 36 beden de kalcama ve ustlere guzel duruyor ama alt bacaklarimda hos durmuyor. 32 bedene asla giremem

E öyle olsaydı sorun etmezdim herhalde:) oturunca değil, 2 adım atsam bile anında böyle oluyor. Jilet gibi duranları görüyorum bende neden böyle oluyor ya da yanlış pantolon mu seçiyorum diye merak ettim.

Bacaklar ince olabilir mi?

Benim satın aldığım bir pantolonu tadilattan geçirmeden giymem mümkün değil mesela. Belim kalın, kalçam yok bacaklarım ince. Popodan ve bacaktan oturunca beli kapanmıyor, belden oturunca aşağılar boş kalıyor. Ben de belden oturanını alıp alt tarafları bir beden küçülttürüyorum. Bacakları daraltmayı dene.

Üst bacaklarım kalınken böyle oluyordu benim, şu an hepsi jilet gibi duruyor. 1 beden büyük alın pantolanlorınızı. Ya da bu tarz dar giymeyin, düz kesim giyin.

vucudunuza uygun kumasları tespıt etmenız lazım
bende polyester ıcerıklı pantolon gıydıgım zaman asla toplanmıyor jılet gıbı duz
bırde dar kalıp gıyınmem gerekıyor elastık yuzde 5-10 gerı kalan polyester oldu mu bende jılet gıbı duruyor

yok pamuklu kumas oldugunda ılla dızımde toplanıyor bır kac kullanım bır kac yıkama sonra agzı gozu kayıyor

oyuzden yandan fermuarlı dalgıc kumas pantolon veya tayt gıyerek ısı cozdum

mavi ve kotondan almadım bana pahalı geliyor. kotondan vs almışlığım var ama herhangi bir farklılık göremedim. dediğim gibi şu ana kadar en güzel duran pantoon faruk edin, dandik bir marka. h&m filan çok denedim ama güzel durmuyor.

kumaşı keten vs değil de böyle taytımsı olan pantolonlar var. onlar bir nebze daha iyi.
ben 26 giyiyorum normalde. geçen defactoda indirim vardı. alayım dedim. 24 beden ancak oldu ve ekstra skinniydi. 26 beden pantolondan daha çok bol duruyo dizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…