• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pantolonlarımdaki lekeler.

kackaloribu

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
6.965
30.811
548
31
Kızlar selam,

İşyerinde eskiden yapmadığım temizlik işleri krizden dolayı ofisboyu işten çıkarttıkları için aylardır bende ve 3. kez pantolonum çamaşır suyu oldu.

İşyerinde herşeyi rahat giyemiyorum. Üzerime olan pantolonlarımdan 2 si çamaşır suyu oldu boyadım geçmedi. Şimdi yine biri olmuş. Bildiğiniz rengini almış kotumun. ve yine pantolonsuz kaldım.

Bunun çözümü var mı çok üzgünüm çok mutsuzum. Ağlicam artık ya. Sürekli pantolon almamın imkanı yokki.. resmi de ekledim. Napıcam ben kızlar bi akıl verin bana sunu düzelteyim.
WhatsApp Image 2020-02-06 at 18.26.03.jpeg

Oksijenli çamaşır suyu giysilerde leke yapmıyor demişti bir arkadaşım gerçekten öyle mi bilmiyorum onlardan kullanabilirsiniz.

Sizin üzerinize yapışması sürekli size yaptırılması ayrı bir konu ama madem siz yapıyorsunuz ;
Çamaşır suları çıkmış renk açmıyor .. onları kullanın

Bence işyerine evden bir mutfak önlüğü getirin is yapacağınız zaman onu takarsiniz böyle bir sıkıntı da yaşanmamış olur

Cok gecmıs olsun
Cok gecmıs olsun.
Bende aynı durumdayım bu sehır de yapan yok hacettepeye geldik daha randavu bile alamadık.
Rontgen cekıp baktılar randavu alın gelin dediler.
Hangi hastanede yaptırdınız?
3.5 yasında benim kızım
Hepsinin parasını alırdım. Para yada üniforma vermiyorlarsa çamaşır suyuyla temizlik faslı kapanır işyerinde.
İlla çamaşır suyu diyen gitsin kendi temizlesin.
Çamaşır suyu kullanacağınız vakit leke olanı kullanın hep.
Oksijenli çamaşır suyu giysilerde leke yapmıyor demişti bir arkadaşım gerçekten öyle mi bilmiyorum onlardan kullanabilirsiniz.
Sizin üzerinize yapışması sürekli size yaptırılması ayrı bir konu ama madem siz yapıyorsunuz ;
Çamaşır suları çıkmış renk açmıyor .. onları kullanın
Bence işyerine evden bir mutfak önlüğü getirin is yapacağınız zaman onu takarsiniz böyle bir sıkıntı da yaşanmamış olur

kızlar çözüm önerilerinizi dikkate alacağım. leke yapmayan çamaşır suyu alınmasını talep edeceğim bunu bilmiyordum parasını vermez maalesef daha önce de yaşadık umursamıyor bende eskisi kadar sık temizlik yapmıyorum ofiste ama bugün mutfak silerken çok sararmıştı tezgah kullandım değmiş üstüme. ben bu kottaki lekeyi nasıl düzeltebilirim onun yolunu sormak istedim aslında lütfen bilen söylesin 😔

Kotu kumaş boyasıyla tekrar boyaman lazım ama daha koyu bir renge. Başka türlü düzelmez. Fiyat olarak bakınca o parayı boyaya vereceğime gider yenisini alırım kısmı daha ağır basabilir.

kızlar çözüm önerilerinizi dikkate alacağım. leke yapmayan çamaşır suyu alınmasını talep edeceğim bunu bilmiyordum parasını vermez maalesef daha önce de yaşadık umursamıyor bende eskisi kadar sık temizlik yapmıyorum ofiste ama bugün mutfak silerken çok sararmıştı tezgah kullandım değmiş üstüme. ben bu kottaki lekeyi nasıl düzeltebilirim onun yolunu sormak istedim aslında lütfen bilen söylesin 😔
Geçmiş olsun :(

Boyadım geçmedi demişsiniz, sadece leke olan kısmını mı boyamıştınız, toksa hepsini mi? Pantolonu komple siyah kumaş boyasıyla boyasanız leke de kapanır diye düşünüyorum.

Tabi sonrasında o pantolonu yıkarken de dikkat etmek lazım başka giysilere bulaşmasın.

Bu arada kendim ve kızım için kullanıyorum, size de ikinci el siteleri tavsiye edebilirim. İnsanlar zayıflayınca giyme fikriyle giysi alıp, zayıflayamayıp satıyorlar :)

Geçmiş olsun :(

Boyadım geçmedi demişsiniz, sadece leke olan kısmını mı boyamıştınız, toksa hepsini mi? Pantolonu komple siyah kumaş boyasıyla boyasanız leke de kapanır diye düşünüyorum.

Tabi sonrasında o pantolonu yıkarken de dikkat etmek lazım başka giysilere bulaşmasın.

Bu arada kendim ve kızım için kullanıyorum, size de ikinci el siteleri tavsiye edebilirim. İnsanlar zayıflayınca giyme fikriyle giysi alıp, zayıflayamayıp satıyorlar :)
o uygulamaları kullaniyorum😍 hepsini boyadım 2 paket toz boyalardan aldım siyah reni için geçmedi orası öylece duruyordu. kot için napicami bilemedim teşekkür ederim öneriniz icin😊😊

nereleri temizliyorsunuz tam anlamadım
mutfak önlüğü kullansanız? yerleri de çamaşır suyuyla silmeyin canım çok temizlerse kendileri silsin allah allah
yerleri duru suyla silin yada yüzey temizleyici falan
sizin işiniz bu değil bayılmıyorlarsa başkasını alsınlar

veya işvereninize durumu anlatın temizlik tulumu diye bişey var
tek kullanımlık tulum olarak da geçiyor
internette 2.40 tl ye kadar fiyatları var
alsınlar stok yapsınlar baştan ayağa kadar tulum hiç açık yeri yok

Kızlar selam,

İşyerinde eskiden yapmadığım temizlik işleri krizden dolayı ofisboyu işten çıkarttıkları için aylardır bende ve 3. kez pantolonum çamaşır suyu oldu.

İşyerinde herşeyi rahat giyemiyorum. Üzerime olan pantolonlarımdan 2 si çamaşır suyu oldu boyadım geçmedi. Şimdi yine biri olmuş. Bildiğiniz rengini almış kotumun. ve yine pantolonsuz kaldım.

Bunun çözümü var mı çok üzgünüm çok mutsuzum. Ağlicam artık ya. Sürekli pantolon almamın imkanı yokki.. resmi de ekledim. Napıcam ben kızlar bi akıl verin bana sunu düzelteyim.
Eki Görüntüle 2585911
Beyazlatan camasir suyu kullanma. Bingo oksijen leke yapmiyor. Esimin pantolonuna dokuldu, renginde hic degisiklik olmadi.

Leke yapmaya çamaşır sularını sayenizde öğrendim Kızlar bilmiyo rdum. onları almalarını isteyeceğim iş yerindekilerden ama Patronum bana bu pantolonun parasını veya diğerleri parasını vermez. Ben de insanların içinde o önlüğü veya temizlik kıyafeti giyip gezmek istemiyorum. Açıkçası gururum inciniyor. sadece ben bu pantolonu kurtarma yolunu bulmak istedim. Çok teşekkür ederim yorum yapan herkese

Üzerine nakış şeklinde yama yapabilirsiniz, terzi bu işi halleder, oldu size nakış detaylı kot, benim de çok sevdiğim bir eteğim olmuştu, o renge uyumlu başka bir renkten bir kumaşı şerit şeklinde geçmiştim, herkes modeli öyle zannetmişti :) çamaşır suyu lekesi geçmez en iyisi üzerini başka bir şeyle örtmek :(

Back
X