Evet bende fark ederdim diye düşünüyorum yani ne olabilir ki. Beraber yıkadığım şeye ondan da başka çamaşırlara geçiyoUnuttuğunuz yerde bir şey olmuş olmasın o kadar fazla kokuyor olsa denerken farkeder Diniz bence
Benim sen butik tarzı bilinen marka olmayan yerden aldığım pantolonlarda aynı koku oldu. Tek yıkamada çıkmaz hatta dediğin gibi diğer giysilere de siner kokusu. Ama birkaç yıkamadan sonra tamamen geçiyor o kokuMerhabalar
Evet aldığım pantolon çok kötü kokuyo Denerken hiç fark etmedim. Bildiğim sürekli alışveriş yaptığım bir yerden aldım. Terziye vermiştim abim daha sonra terziden aldı oyun salonu var oraya götürmüş on gün falan unuttu getirmedi. Neyse getirdi pantolonu poşetten çıkardım ama nasıl kokuyo anlatamam. Makineye attım abimde yeni bi kaç bi şey almış hepsini atayım geçer heralde koku dedim neyse attım abimin tişörtüne gömleğine de sinmiştekrar çalıştırdım yumuşatıcı da çok fazla koydum ama hala kokuyo. Abimin gömleğini başka bi şeyle attım şaka gibi onlara da geçmiş koku. Kumaşı mı kokuyo acaba yani ne bu hanımlar?
Kumaşın kendi kokusu sanırım değil mi? Nasıl giyicem bilmiyorum.Benim sen butik tarzı bilinen marka olmayan yerden aldığım pantolonlarda aynı koku oldu. Tek yıkamada çıkmaz hatta dediğin gibi diğer giysilere de siner kokusu. Ama birkaç yıkamadan sonra tamamen geçiyor o koku
Evet benimki de siyah yan taraflarında kırmızı şeritler var belki anlarsınız nasıl bi kumaş olduğunu diye detay veriyorum aynıdır belkide kumaş.Ben de bilinen bir markadan pantolon almıştım siyahtı rengi.
Felaket kokuyormuş denerken anlamadım ne hikmetse eve geldim kokmaya başladı iyice. Yıkadık, annem baya koyu renkte su aktı filan dedi.
Giydim gene kokuyorum bacaklarıma siniyor filan.
En son gittim değiştirdim yapacak bir şey yok...
Siz de değiştirin bence.
Merhabalar
Evet aldığım pantolon çok kötü kokuyo Denerken hiç fark etmedim. Bildiğim sürekli alışveriş yaptığım bir yerden aldım. Terziye vermiştim abim daha sonra terziden aldı oyun salonu var oraya götürmüş on gün falan unuttu getirmedi. Neyse getirdi pantolonu poşetten çıkardım ama nasıl kokuyo anlatamam. Makineye attım abimde yeni bi kaç bi şey almış hepsini atayım geçer heralde koku dedim neyse attım abimin tişörtüne gömleğine de sinmiştekrar çalıştırdım yumuşatıcı da çok fazla koydum ama hala kokuyo. Abimin gömleğini başka bi şeyle attım şaka gibi onlara da geçmiş koku. Kumaşı mı kokuyo acaba yani ne bu hanımlar?
Evet evet kumaşın kendi kokusu. Unuttuğunuz yerde sinecek bir koku değilKumaşın kendi kokusu sanırım değil mi? Nasıl giyicem bilmiyorum.
Balkona çıkmaya üşendim sermek için odada sandalyeye attım oda kokuyoduHiç unutmam Yıllar önce Urfa gezisinde arkadaşıma şal almıştım. Alırken koku yoktu Eve geldim nasılsın kokuyor .. yıkadım yine aynı. Havalandırdım yok yine aynı... kumaş kaynaklıydı galiba ..
Bilmiyorum ki kumaş ismini. İsterseniz fotoğrafını atabilirim :)Kumaşı nedir?
Fotoğrafla maalesef anlayamam, içinde yazmıyor mu? Polyester falansa çok kokar. Hangi markanın?Bilmiyorum ki kumaş ismini. İsterseniz fotoğrafını atabilirim :)
Yaa iki sene mi en iyisi değiştireyim :)Bende bir kere öyle bir pantolon almıştım. Defalarca yıkadım çıkmadı kokusu. Havalandırayım dedim olmadı ee değiştiremedimde farklı ilden almıştım. Tam tamına 2 senede sürdü o kokunun tamamen kayboldu.3 4 ay balkona astım zaten sonra içeri alıp kapı arkasına astım baya orda durdu, dolaba koyamıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?