Pantolonda koku

Nnuurrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
4.666
8.811
108
Merhabalar
Evet aldığım pantolon çok kötü kokuyo Denerken hiç fark etmedim. Bildiğim sürekli alışveriş yaptığım bir yerden aldım. Terziye vermiştim abim daha sonra terziden aldı oyun salonu var oraya götürmüş on gün falan unuttu getirmedi. Neyse getirdi pantolonu poşetten çıkardım ama nasıl kokuyo anlatamam. Makineye attım abimde yeni bi kaç bi şey almış hepsini atayım geçer heralde koku dedim neyse attım abimin tişörtüne gömleğine de sinmiş :( tekrar çalıştırdım yumuşatıcı da çok fazla koydum ama hala kokuyo. Abimin gömleğini başka bi şeyle attım şaka gibi onlara da geçmiş koku. Kumaşı mı kokuyo acaba yani ne bu hanımlar?

Merhabalar
Evet aldığım pantolon çok kötü kokuyo Denerken hiç fark etmedim. Bildiğim sürekli alışveriş yaptığım bir yerden aldım. Terziye vermiştim abim daha sonra terziden aldı oyun salonu var oraya götürmüş on gün falan unuttu getirmedi. Neyse getirdi pantolonu poşetten çıkardım ama nasıl kokuyo anlatamam. Makineye attım abimde yeni bi kaç bi şey almış hepsini atayım geçer heralde koku dedim neyse attım abimin tişörtüne gömleğine de sinmiş :KK43: tekrar çalıştırdım yumuşatıcı da çok fazla koydum ama hala kokuyo. Abimin gömleğini başka bi şeyle attım şaka gibi onlara da geçmiş koku. Kumaşı mı kokuyo acaba yani ne bu hanımlar?
Benim sen butik tarzı bilinen marka olmayan yerden aldığım pantolonlarda aynı koku oldu. Tek yıkamada çıkmaz hatta dediğin gibi diğer giysilere de siner kokusu. Ama birkaç yıkamadan sonra tamamen geçiyor o koku

Ben de bilinen bir markadan pantolon almıştım siyahtı rengi.
Felaket kokuyormuş denerken anlamadım ne hikmetse eve geldim kokmaya başladı iyice. Yıkadık, annem baya koyu renkte su aktı filan dedi.
Giydim gene kokuyorum bacaklarıma siniyor filan.
En son gittim değiştirdim yapacak bir şey yok...
Siz de değiştirin bence.

Benim sen butik tarzı bilinen marka olmayan yerden aldığım pantolonlarda aynı koku oldu. Tek yıkamada çıkmaz hatta dediğin gibi diğer giysilere de siner kokusu. Ama birkaç yıkamadan sonra tamamen geçiyor o koku
Kumaşın kendi kokusu sanırım değil mi? Nasıl giyicem bilmiyorum.

Ben de bilinen bir markadan pantolon almıştım siyahtı rengi.
Felaket kokuyormuş denerken anlamadım ne hikmetse eve geldim kokmaya başladı iyice. Yıkadık, annem baya koyu renkte su aktı filan dedi.
Giydim gene kokuyorum bacaklarıma siniyor filan.
En son gittim değiştirdim yapacak bir şey yok...
Siz de değiştirin bence.
Evet benimki de siyah yan taraflarında kırmızı şeritler var belki anlarsınız nasıl bi kumaş olduğunu diye detay veriyorum aynıdır belkide kumaş.
Koku yüzünden değişim yaparlar mı diye tereddüt etmiştim. Bir gece yumuşatıcı döküp bekleteyim suda. Elimden geleni yapiym olmadı değiştiririm evett...

Merhabalar
Evet aldığım pantolon çok kötü kokuyo Denerken hiç fark etmedim. Bildiğim sürekli alışveriş yaptığım bir yerden aldım. Terziye vermiştim abim daha sonra terziden aldı oyun salonu var oraya götürmüş on gün falan unuttu getirmedi. Neyse getirdi pantolonu poşetten çıkardım ama nasıl kokuyo anlatamam. Makineye attım abimde yeni bi kaç bi şey almış hepsini atayım geçer heralde koku dedim neyse attım abimin tişörtüne gömleğine de sinmiş :KK43: tekrar çalıştırdım yumuşatıcı da çok fazla koydum ama hala kokuyo. Abimin gömleğini başka bi şeyle attım şaka gibi onlara da geçmiş koku. Kumaşı mı kokuyo acaba yani ne bu hanımlar?

Hiç unutmam Yıllar önce Urfa gezisinde arkadaşıma şal almıştım. Alırken koku yoktu Eve geldim nasılsın kokuyor .. yıkadım yine aynı. Havalandırdım yok yine aynı... kumaş kaynaklıydı galiba ..

Hiç unutmam Yıllar önce Urfa gezisinde arkadaşıma şal almıştım. Alırken koku yoktu Eve geldim nasılsın kokuyor .. yıkadım yine aynı. Havalandırdım yok yine aynı... kumaş kaynaklıydı galiba ..
Balkona çıkmaya üşendim sermek için odada sandalyeye attım oda kokuyodu :KK53:

Bende bir kere öyle bir pantolon almıştım. Defalarca yıkadım çıkmadı kokusu. Havalandırayım dedim olmadı ee değiştiremedimde farklı ilden almıştım. Tam tamına 2 senede sürdü o kokunun tamamen kayboldu.:KK53: 3 4 ay balkona astım zaten sonra içeri alıp kapı arkasına astım baya orda durdu, dolaba koyamıyordum:KK70:

Yöresel başörtüler var peştemal kumaşı gibi olan hani, onlardan almıştım hediye için. Eve getirip paketi açtığımda zift gibi, petrol gibi bir koku vardı. Yıkadıkça daha beter oldu. Hediye de veremedim, süründü epeyce yıkadım belki bir gün çıkar umuduyla çıkmadı en son yer mer sildim çöpe attım gitti. Hiç uğraşmadan aldığınız yere götürseydiniz keşke. :)

Pantolonu sıcak suda bir kovada bekletin içine bol deterjan koyun yumuşatıcı da koyun ama yumuşatıcı çok olmasın birkaç kez deneyim bunı çıkar yumuşatıcı çok olmasın kurutup birkaç kez yapın bunı

Bende bir kere öyle bir pantolon almıştım. Defalarca yıkadım çıkmadı kokusu. Havalandırayım dedim olmadı ee değiştiremedimde farklı ilden almıştım. Tam tamına 2 senede sürdü o kokunun tamamen kayboldu.:KK53: 3 4 ay balkona astım zaten sonra içeri alıp kapı arkasına astım baya orda durdu, dolaba koyamıyordum:KK70:
Yaa iki sene mi en iyisi değiştireyim :)
Evet bende koyamıyorum her şeye siner koku

Hiç uğraşmayın, faturasını atmadıysanız götürün değiştirin hatta söyleyin koktuğunu da.

kesin nem olmustur. bi kere esofmani nemli unutmusum ayk o nasil koku iki kere yikadim bütün esyalar mahdoldu. 3. attim artik cöpe

Back
X