- 19 Nisan 2014
- 4.392
- 12.798
-
- Konu Sahibi dontbedare
Benim şansıma k.validemin öyle karışma gibi huyları yoktur bunada şükür diyeyim.
Şayet olsaydıda karşısında dururdum,en başta eşim fırsat vermezdi buna.
Yaş olsada birazda zamane yaşamı bilmeleri lazım.
Şuan üstümde yirtik kot dısarda 4. Günü kesilmemiş bir sagnak yagmur hava buz gibi.Anam olsa kızım atakta sana yenisini saglamini alak der34 yıllık evliyim ben bile yırtık pantolanlarla geziyorum muhteşem oluyor giymesi.
İşte yöreden yöreye değişiyor. Bizim de köyümüz var. İzmirin bir köyü. Oraya şortla, askılıyla gidebiliyoruz.Köy adabı farklıdır maalesef. Köylerde elalem ne der diye yaşanır ve ölünür ve bu hala çokta değişmiş değil.
evet şimdi ve eski zamanda. Bizim memlekette hala bebeklerim başını kapatırlar üşümesin diye. Ana okullarında yasak diye biliyorum. Buna milli eğitim izin vermez kiŞimdiki zamandan mı bahsediyorsunuz? Yok yok, ben İstanbulda falan çok gördüm maalesef. Küçücük anaokulu çocuklarının başlarına türban takıyorlar.
Konu dağılmasın diye yazamıyorum. Anaokulunda örtüyorlar demedim zaten. O yaştaki çocukları sokakta öyle gördüm dedim.evet şimdi ve eski zamanda. Bizim memlekette hala bebeklerim başını kapatırlar üşümesin diye. Ana okullarında yasak diye biliyorum. Buna milli eğitim izin vermez ki
Bu konuda kesinlikle bir şey yok. Eşim çok çok destekçi. Ben bir dil üzerine okuyorum ve mesleğimde bununla ilgili olacak. Eşimle hep planlar yapıyoruz bu sene okul bitiyor, sonrasında yabancıların olduğu bir kursa gidip konuşmamı daha ileri taşıyacağım. Bana kitaplar alıyor yabancı, okuyup gelistirmen lazım diye. Online kurslara.katilmam için teşvik ediyor. Çalışmamı istiyor ve okuldan sonra nasıl iyi bir iş bulacagimin ve kendimi gelistirecegimin planlarını yapıyoruz.Çalışmana eşin ne diyor kilit nokta bu
oooppss..Hanımlar çoğu kişi eşime laf söylemiş ama yukarıda da dediğim gibi eşim odadan gidince söylüyor. Hiçbir zaman onun yanında bir şey demedi bana. Pantolon giyme konusunda esim bir şey demiyor çünkü sadece bana değil kendi kızlarına ve torunlarına da aynı şekilde tepki veriyor. Ben de tamam saygısızlık olmasın diye giyerim oraya gittiğimde demistim.
Hatta eşime tek başlarınayken 'iste eşin pantolon giyiyor, ne zaman bırakır, tarzı bir şey demiş. Eşim de anne bu onun bileceği iş biz karisamayiz ne isterse giyer demiş.
Bir de okadar yaşlılar ki herkes onlara hürmet ediyor. KV ve KP sürekli ölümden bahsediyor, eşimde yakında ölecekler gözüyle bakıp çok kırmamaya çalışıyor.
Anneanne ateşli yani korkutmalı filan olsun ya sana yada kuzenlerine aşırı baskı kurmaya çalışmıyor herhadle öyle tahmin ediyorum.Yani... Minnoşluk da göreceli bi kavram, pek minnoş sayılmaz. Anneannem korkunçlu bi kadındır az, hikayeleri vardır harlı odunlu yanmalı, çocuklarınızı pek yalnız bırakmak istemezsiniz onlaAma tabi bize komik artık dediğim gibi kuzenler arası gırgırımızdır anneannem. Kadın öyle, yaş 85. Biz çiziyoruz sınırlarımızı, taviz vermiyoruz, sallamıyoruz, o da işte yer yer bıkıyor ses etmez oluyor, öyle.
Bu mevsimde ben giymem yazın sürekli giyerim,eşimde artık o kadar alıştı ki adam bişi diyemiyor aetık zaten söylemezde.Şuan üstümde yirtik kot dısarda 4. Günü kesilmemiş bir sagnak yagmur hava buz gibi.Anam olsa kızım atakta sana yenisini saglamini alak dersabah esim birakti birde işe giydim misss gb ohh.Vücuduma yakışanı neyse popom görünmeden memem görünmeden giyerim kardeşim.
Biz İstanbuldayiz o da İstanbul'un bir köyüKöy hangi şehirde?
İstanbul'un köyü müBiz İstanbuldayiz o da İstanbul'un bir köyü
Ben 22 eşim 28e yeni girdiEşiniz kaç yaşında?