pantolon etek arıyorum.

abulabu

Korkar Oldum Düşlemekten.
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
2.583
126
93
Kocaeli
Merhabalar :)

Bugün birinin üzerinde gördüm internette bakındım bulamadım kot gömleklerin kumaşından pantolon etek arıyorum yalnız kalçadan oturmasını istiyorum diğer kısımlar bol olanlarından gören bilen duyan alan varsa nereden aldığını yada nerede gördüğünü söylerse çook mutlu olurum :) Şimdiden teşekkürler :16:

Son düzenleme:
$31b4926fba06ee7d994a532999120a1a.jpg

Bunun gibi ama daha yazlık açık renk olanından arıyorum.

Bugün birinin üzerinde gördüm internette bakındım bulamadım kot gömleklerin kumaşından pantolon etek arıyorum yalnız kalçadan oturmasını istiyorum diğer kısımlar bol olanlarından gören bilen duyan alan varsa nereden aldığını yada nerede gördüğünü söylerse çook mutlu olurum :) Şimdiden teşekkürler :16:

canım bende var bedenin uyarsa uyguna veririm kumaşı tam da bahsettiğin gibi
kalça dar paçalar bol.
satışa koymuştum fotoyu koyayım ama düşünürsen modelini görmen açısından üzerimde deneyebilirim burda model pek belli olmuyor çünkü ütüsüz bir de $2014-02-07-600.jpg

Son düzenleme:

Bende kot değil ama şöyle birşey var canm
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400574716.237876.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400574728.186453.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

$etek pantalon.jpg

bende de bu var canım hiç giyilmedi

canım bende var bedenin uyarsa uyguna veririm kumaşı tam da bahsettiğin gibi
kalça dar paçalar bol.
satışa koymuştum fotoyu koyayım ama düşünürsen modelini görmen açısından üzerimde deneyebilirim burda model pek belli olmuyor çünkü ütüsüz bir de Eki Görüntüle 1121221
ayy evet benziyor kaç beden canım bu birde çok giyildi mi :26:
Bende kot değil ama şöyle birşey var canm
Eki Görüntüle 1121340 Eki Görüntüle 1121341

[/COLOR][/FONT][/B]iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kot istiyorum teşekkür ederim :)
Eki Görüntüle 1121346

bende de bu var canım hiç giyilmedi

taşlanmış kısımları çok mu fazla çok anlayamadım resimden :/

Son düzenleme:
Back