- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
"Sayılı gün çabuk geçer, hadi o zaman şimdiden Allah rahmet eylesin" der gibi olmuş.Benim bi yakınımda yakalanmıştı bu hastalığa birşeyi yok gibiydi iyi görünüyodu ama son zamanlarda aniden bir titreme gelirdi vucuduna istifar ederdi ateşlenirdi yani normal oturup tv izlerken birden rahatsızlanırdı sonra bunun için hastaneye gitti pankreas kanseri teşhisi konuldu malesef 3 ay içinde kaybettik..
yok allah korusun konu sahibini mevlam çocuğuna bağışlasın. sadece hangi belirtiler yaşanmıştı diye sormuş ona istinaden yazdım.."Sayılı gün çabuk geçer, hadi o zaman şimdiden Allah rahmet eylesin" der gibi olmuş.
Kilo fazlam yok son bir hafta on gunde 4 kilo verdim diyet vs yapmadan. Kan verdim bugun kanda c bilmem ne degerine bakacaklarmis yarin gel duruma gore bi yol cizeriz dedi. Daha esime bile bi sey demedim. Oncesinde bir ay oncesinden baslayan gece beni uyandiran oksuruklerim vardi gulemiyorum konusamiyorum hemen oksuruk krizi basliyo. Babmda doktor kendisi sigara kaynakli dedi solunum testi ve akciger filmim temiz cikinca. Ben yakini bu hastaligi gecirmis olan varsa onlarda ne gibi belirti oluyodu onu merak ediyorum. Tedavisi yok hic bi seyi yok bu hastaligin. Insan bari meme kanseri olsaydim der mi diyorum ben bi umudum olurdu
Cok sevindim canim gecmis olsunIyiyim arkadalar sagolun meraklanmayin diye girdim musayit degilim simdi detayli yazarim sonra. Ciddi bi prkblem yok cok sukurrrr
Iyiyim arkadalar sagolun meraklanmayin diye girdim musayit degilim simdi detayli yazarim sonra. Ciddi bi prkblem yok cok sukurrrr
Ohh cok sukurIyiyim arkadalar sagolun meraklanmayin diye girdim musayit degilim simdi detayli yazarim sonra. Ciddi bi prkblem yok cok sukurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?