Pankreas kanseri

Babama tekrar biyopsi yaptılar karın içine nüks olabileceğini düşünüyorlar.yarın biyopsi sonucumuzu alacağız ayrıca kemoterapi de alıyor.sizin babanız nasıl
Geçmiş olsun babanıza.Benim babam 4.evrede öğrendi artık yapılacak pek bir şey yoktu, kemoterapi verdiler 3ay, şimdi de her an ölüm gerçekleşebilir dedi doktoru.Sapasaglam adam 4,5 ayda eridi bitti

Birden geldi hastalık bizde ne olduğunu anlayamadık. babamınki ameliyat edilebilir düzeydeymiş.ameliyat oldu kemoterapi aldı doktor yine de tekrarlayabilir demişti.yarın öğreneceğiz bakalım nüks var mı yok mu?çok zor seni çok iyi anlıyorum. Babam dayısını da bu hastalıktan kaybetti.verilen kemoterapi işe yaramıyor mu anlamadım gitti

Bizde işe yaramadı.Zaten 4.evre de yapılacak pek bişey olmuyor ne yazık ki.Babam eve çıkmak istedi bugün,doktoru da götürün evinde ölsün dedi.İnsallah senin babanda nuksetmemistir.Cok zor bir süreç bu

Bizde işe yaramadı.Zaten 4.evre de yapılacak pek bişey olmuyor ne yazık ki.Babam eve çıkmak istedi bugün,doktoru da götürün evinde ölsün dedi.İnsallah senin babanda nuksetmemistir.Cok zor bir süreç bu
Morfin verirler ağrısı olur evde nasıl yapacaksınız acısını hafifletirler belki

Nasıl babanız şuan,sonuçlar ne cikti umarim iyidir

Nüks yokmuş kemoterapiye devam ediyoruz 4 ünde bi daha doktora gideceğiz. Çok zayıf ama 57 kilo boyu da uzun babamın
Nuks olmaması sevindirici,kaç kilodan düştü 57 ye,beslenmesi nasil,bol proteinli şeyler yedirmeye çalışın,cebine kuruyemis koyun sürekli yesin.kelle paca güzel kilo yapıyormuş ve bağışıklık içinde iyiymis

65 kiloydu normalde zayıftı zaten.keçi sütü içiyor iyi geliyormuş küçük bir yerde yaşıyorlar zaten doğal gıdalar bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…