- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 39
-
- Konu Sahibi rosaline16
Teşekkür ederim aminrabbim şifa versin babanıza ve bütün hasta olup şifa bekleyenlere
Babama tekrar biyopsi yaptılar karın içine nüks olabileceğini düşünüyorlar.yarın biyopsi sonucumuzu alacağız ayrıca kemoterapi de alıyor.sizin babanız nasılGeçmiş olsun,durumu nasıl babanızın?Benim babamda bu illetle savaşıyor.
Geçmiş olsun babanıza.Benim babam 4.evrede öğrendi artık yapılacak pek bir şey yoktu, kemoterapi verdiler 3ay, şimdi de her an ölüm gerçekleşebilir dedi doktoru.Sapasaglam adam 4,5 ayda eridi bittiBabama tekrar biyopsi yaptılar karın içine nüks olabileceğini düşünüyorlar.yarın biyopsi sonucumuzu alacağız ayrıca kemoterapi de alıyor.sizin babanız nasıl
Bizde işe yaramadı.Zaten 4.evre de yapılacak pek bişey olmuyor ne yazık ki.Babam eve çıkmak istedi bugün,doktoru da götürün evinde ölsün dedi.İnsallah senin babanda nuksetmemistir.Cok zor bir süreç buBirden geldi hastalık bizde ne olduğunu anlayamadık. babamınki ameliyat edilebilir düzeydeymiş.ameliyat oldu kemoterapi aldı doktor yine de tekrarlayabilir demişti.yarın öğreneceğiz bakalım nüks var mı yok mu?çok zor seni çok iyi anlıyorum. Babam dayısını da bu hastalıktan kaybetti.verilen kemoterapi işe yaramıyor mu anlamadım gitti
Morfin verirler ağrısı olur evde nasıl yapacaksınız acısını hafifletirler belkiBizde işe yaramadı.Zaten 4.evre de yapılacak pek bişey olmuyor ne yazık ki.Babam eve çıkmak istedi bugün,doktoru da götürün evinde ölsün dedi.İnsallah senin babanda nuksetmemistir.Cok zor bir süreç bu
Eve düzenli hemşire gelicek.Doktor ne verilecekse yazdı reçeteye.Morfin de yazdı ama eczaneleri geç depolarda bile bulamadık.Morfin verirler ağrısı olur evde nasıl yapacaksınız acısını hafifletirler belki
Allah sabır versin canım. Acı çektirmesin çok zorEve düzenli hemşire gelicek.Doktor ne verilecekse yazdı reçeteye.Morfin de yazdı ama eczaneleri geç depolarda bile bulamadık.
AminAllah sabır versin canım. Acı çektirmesin çok zor
Nasıl babanız şuan,sonuçlar ne cikti umarim iyidirBirden geldi hastalık bizde ne olduğunu anlayamadık. babamınki ameliyat edilebilir düzeydeymiş.ameliyat oldu kemoterapi aldı doktor yine de tekrarlayabilir demişti.yarın öğreneceğiz bakalım nüks var mı yok mu?çok zor seni çok iyi anlıyorum. Babam dayısını da bu hastalıktan kaybetti.verilen kemoterapi işe yaramıyor mu anlamadım gitti
Nüks yokmuş kemoterapiye devam ediyoruz 4 ünde bi daha doktora gideceğiz. Çok zayıf ama 57 kilo boyu da uzun babamınNasıl babanız şuan,sonuçlar ne cikti umarim iyidir
Nuks olmaması sevindirici,kaç kilodan düştü 57 ye,beslenmesi nasil,bol proteinli şeyler yedirmeye çalışın,cebine kuruyemis koyun sürekli yesin.kelle paca güzel kilo yapıyormuş ve bağışıklık içinde iyiymisNüks yokmuş kemoterapiye devam ediyoruz 4 ünde bi daha doktora gideceğiz. Çok zayıf ama 57 kilo boyu da uzun babamın
65 kiloydu normalde zayıftı zaten.keçi sütü içiyor iyi geliyormuş küçük bir yerde yaşıyorlar zaten doğal gıdalar bulunuyor.Nuks olmaması sevindirici,kaç kilodan düştü 57 ye,beslenmesi nasil,bol proteinli şeyler yedirmeye çalışın,cebine kuruyemis koyun sürekli yesin.kelle paca güzel kilo yapıyormuş ve bağışıklık içinde iyiymis
Babam şuanda iyi çokşükürMerhaba babanız nasıl oldu.
maşallah bu mesajı gördüğüme çok sevindim. Allah acil şifa versin babanıza, bilgi sahibi değilim konu hakkında. nasıl oldu şimdi babanız?Babam şuanda iyi çokşükürYarın kontrolü var bakalım sonuçlarımız inşallah iyi çıkar