- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 39
-
- Konu Sahibi rosaline16
Allah korktuğunuza uğratmasınBugün yeni yılın ilk günü babamın doğum günü Babam 20 gündür hastanede bizde pastamızı aldık babamın yanına gittik.çok mutlu oldu.patoloji sonuçlarına göre babamın kanseri 3. Evrekemoterapiye başlayacağız.Babamı kaybetmekten çok korkuyorum
AminCanım allah şifa versin kötüyü düşünmeyin iyileşir inşallah internette bilgi kirliliği çok malesef okudukça daha kötü hisserderseniz kendinizi bol bol dua edin. Allah yardımcısı olsun. Tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah.
Rica ederimAminTeşekkür ederim
AminCok gecmis olsun allah sifa versin. Her insan vadesi kadar yaşar. Okuduklariniza kafayi takmayin. Bi tanidik panlreas kanseri ve 5 yildir yasiyor. Tam aksini soylemis doktorlar oysaki. Iyilestimi bilmiyorum ama hayatta maasallah.
eşimin babası whıpple ameliyatı oldu 1 hafta sonra hastaneden çıktı çok iyi maşallah kemoterapi almak istemedi ameliyat olalı 3 yıl oldu gayet iyi korkmayın beslenmesine dikkat etsin. biz kelle paça ayak paça kemik sulu beslendi.Bugün yeni yılın ilk günü babamın doğum günü Babam 20 gündür hastanede bizde pastamızı aldık babamın yanına gittik.çok mutlu oldu.patoloji sonuçlarına göre babamın kanseri 3. Evrekemoterapiye başlayacağız.Babamı kaybetmekten çok korkuyorum
2.evreMaşallah amcaya Allah uzun ömür versin. Kemoterapi alacak ama babam o kadar erken evrede değil maalesef.amcanın ki erken evrede miydi?