• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Pankreas kanseri için doktor arıyoruz

Babama da pankreas kanseri teşhisi konuldu iki gün önce Whipple ameliyatı oldu çok zor bir süreç Allah hepimizin hastasına şifa versin🤲🏼🤲🏼

Her msjı okuyamadım ama başlığa bakıp ihtiyacı olanlar için deneyim paylaşayım. Yakın akrabam bakırköy dr. Sadi konuk hastanesinde whipple ameliyatı oldu. Sonuçta devlet hastanesi iletişim konusunda bizi zorladılar ama sonuç iyi oldu. Ama benim akrabam başlangıç evresi idi ve lenflere yahut başka organa sıçrama yoktu. Kemo dahi gerekmedi. Söz konusu hastanede bu ameliyatı çok yapıyorlar ve doktorlar deneyimli. Özeldeki doktorların bu kadar deneyimli olduğunu sanmıyorum. Ki deneyim bu ameliyatta çok önemli. Çoğu özeldeki doktor işe para gözüyle bakıyor. Başına gelenlere geçmiş olsun Allah kurtarsın.

Her msjı okuyamadım ama başlığa bakıp ihtiyacı olanlar için deneyim paylaşayım. Yakın akrabam bakırköy dr. Sadi konuk hastanesinde whipple ameliyatı oldu. Sonuçta devlet hastanesi iletişim konusunda bizi zorladılar ama sonuç iyi oldu. Ama benim akrabam başlangıç evresi idi ve lenflere yahut başka organa sıçrama yoktu. Kemo dahi gerekmedi. Söz konusu hastanede bu ameliyatı çok yapıyorlar ve doktorlar deneyimli. Özeldeki doktorların bu kadar deneyimli olduğunu sanmıyorum. Ki deneyim bu ameliyatta çok önemli. Çoğu özeldeki doktor işe para gözüyle bakıyor. Başına gelenlere geçmiş olsun Allah kurtarsın.
Allah razı olsun. Faydalsnanlar olacaktır mesajınızdan.

Her msjı okuyamadım ama başlığa bakıp ihtiyacı olanlar için deneyim paylaşayım. Yakın akrabam bakırköy dr. Sadi konuk hastanesinde whipple ameliyatı oldu. Sonuçta devlet hastanesi iletişim konusunda bizi zorladılar ama sonuç iyi oldu. Ama benim akrabam başlangıç evresi idi ve lenflere yahut başka organa sıçrama yoktu. Kemo dahi gerekmedi. Söz konusu hastanede bu ameliyatı çok yapıyorlar ve doktorlar deneyimli. Özeldeki doktorların bu kadar deneyimli olduğunu sanmıyorum. Ki deneyim bu ameliyatta çok önemli. Çoğu özeldeki doktor işe para gözüyle bakıyor. Başına gelenlere geçmiş olsun ablam da özel hastane de çalışınca hastanedeki en iyi doktorları bulduk
Ablam özel hastane de çalıştığı için bizimle çok ilgilendiler ameliyatı güzel geçti biz Medipol Mega hastanesinde yaptırdık ameliyatı

Akrabanız ameliyatını ne zaman oldu?

Allah ona uzun ömür versin inşallah tanıdık olması çok iyi özel ilgileniyorlar

Başka organlarda tutulum var mı yani canım eğer varsa o zaman zaten dördüncü evre oluyor direk.
Ömür kimse veremez tabi ki ama benim anneme hiçte hiç açıcı konusmadilar malesef öylede oldu.
Ama pankreas kanseri olan arkadaşımın annesi karacagire kadar metastaz vardı ameliyat oldu,kemo gördü şimdi gayet iyi .
Beş sene oldu hamd olsun.Ayni arkadaşın kayinpederi de atlattı bu kanseri.Doktorunu iyi seccsin.
Babama kondu bu teshis karaciğere var :/ yasıyormu annesi hala allah uzun ömürler versin

Hangi şehirdesiniz ? Onlarda devlette oldu vakıf daha doğrusu ameliyat ve kemo.
İstanbuldaym ümraniye devletteyiz gastro bölümünde yatiyoruz babam sarılıkla belirti verdi safrada iltihaplanma vs oluşunca bu bölümde yattık onlar anladı,bizi yarın ya sevk edecekler onkolojiye yada eve gönderecekler

İstanbuldaym ümraniye devletteyiz gastro bölümünde yatiyoruz babam sarılıkla belirti verdi safrada iltihaplanma vs oluşunca bu bölümde yattık onlar anladı,bizi yarın ya sevk edecekler onkolojiye yada eve gönderecekler
BezmiAlem de oldu ameliyat ama altı sene oldu hala aynı hekimler orda mı bilmiyorum .Size kanser tanısı, evresi kondu mu peki tetkiklerle .
Eve gönderecekler derken siz kendiniz mi bulun yer diyecekler

BezmiAlem de oldu ameliyat ama altı sene oldu hala aynı hekimler orda mı bilmiyorum .Size kanser tanısı, evresi kondu mu peki tetkiklerle .
Eve gönderecekler derken siz kendiniz mi bulun yer diyecekler
Pet ve biopsi hepsi yapıldı teşhisi koydular.Özele gönderme ihtimalleri kemoterapi yada ameliyat önerirlerse belki özel seçeneğini tercih ederiz ihtimalini düşündüğüm için eve gönderebilirr diye düsünüyorum sizi taburcu edicez dediler cünkü cuma günü onkolojiye kendi hastanelerinde sevk edecek olsalar sevk vericez derlerdi sanirm:/

Back