- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
Yazdım cevap verirse hemen ulaşcam sanaÇok sevinirim özelden numaramı versem arkadaşına ulaştırır mısın? Yani ona sor da kabul ederse tabi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdım cevap verirse hemen ulaşcam sanaÇok sevinirim özelden numaramı versem arkadaşına ulaştırır mısın? Yani ona sor da kabul ederse tabi.
Canım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versinBir yakınıma yeni teşhis konuldu. 6ay 1 yıl arası ömür biçildi. Berbat bir psikolojiyi yeni atlattık. Bir doktor, bir yol arıyoruz. Bilgisi olan varsa lütfen bir şeyler söylesin.
Rabbim şifa versin doktorların ölecek dediği bir hasta yıllarca yaşayabiliyor moralinizi bozmayın...insallah hasta duymamıştır doktoru
Rabbim şifa versin inşallah
Allah razı olsun canlar.Canım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Düzce zaten tedavi burdaki hastaların ya istanbul ya ankarada devam eder.İstanbul üniversitesi tıp fakültesin deki doktorların hepsi çok iyi... Bu abla hangi şehirde yaşıyor?
Antalya ve İstanbul bu konuda 1.Düzce zaten tedavi burdaki hastaların ya istanbul ya ankarada devam eder.
Bilmiyorum. O ne onu da bilmiyorum. Mr sonucuna göre bu dendi.Metastaz var mı merve
Başka organlarda tutulum var mı yani canım eğer varsa o zaman zaten dördüncü evre oluyor direk.Bilmiyorum. O ne onu da bilmiyorum. Mr sonucuna göre bu dendi.
Bana doktorların isimlerini öğrenebilir misin? Randevu da bulunmuyor.Başka organlarda tutulum var mı yani canım eğer varsa o zaman zaten dördüncü evre oluyor direk.
Ömür kimse veremez tabi ki ama benim anneme hiçte hiç açıcı konusmadilar malesef öylede oldu.
Ama pankreas kanseri olan arkadaşımın annesi karacagire kadar metastaz vardı ameliyat oldu,kemo gördü şimdi gayet iyi .
Beş sene oldu hamd olsun.Ayni arkadaşın kayinpederi de atlattı bu kanseri.Doktorunu iyi seccsin.
Rabbim şifa versin versin merve gençmiş te
Allah razı olsun.Çok geçmiş olsun ne denir ki
YaziyorumBana doktorların isimlerini öğrenebilir misin? Randevu da bulunmuyor.
Allah razı olsun.Yaziyorum
Allah sifa versin canım
Allah razı olsun canlarım. etacarinea ileticem çok teşekkürler.Allah tez şifa versin Merve.
Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'nde Esat Namal hocayla karaciğer kanserinde olumlu sonuç alan yakınım var. Çok pozitif bir doktor olduğunu biliyorum ki bu hastalığın en büyük ilacı moral.
Amerikan Hastanesi Nil Mandel ile de 10 yıl kadar önce yine bir yakınımın deneyimi oldu, o zaman için 1 numara deniyordu ama ulaşılması şuan çok zormuş sanırım, yine de aklınızda bulunsun.