Benim panikataklarım anlık kısa süreki değil, atak bi başladı mı bende depresyona çeviriyor.. 2 ay hiç evden çıkmayıp yatakta yattığım günler var.. Şiddetli yaşıyorum.. Gündelik yaşantım tamamen bitiyor..hatta bir dönem okulumu bile bırakmak zorunda kalmıştım..neden acil psikiyatri bulman lazım bende de panik atak ve anksiyete var ben psikiyatr ve psikologları bıraktım ,zaten doktorun uzun süredir varsa demekki faydası olmamış..sözde 6 ayda halledilen bozukluklar bunlar ama milletin yıllardır doktorları var..baktım doktorla olmuyor doktorsuz olmasın dedim..durumun çok mu ileri ne yaşıyorsunda daha gitmeden doktor arayışına girdin,değiştireceğin hayat sana bir müddet meşguliyet kazandıracak zaten odaklanamayacaksın kendine.
Proflar hem bilişsel terapi yapıyorlar hem ilaç veriyorlar... Açıkcası hap kullanmanın yanında terapinin de gerekliği olduğunu düşünenlerdenim.kullandığın ilaçlar bellidir zaten. devlet hastanesinin psikiyatrına ayda bi gidip ilaçlarını yeniletebilirsin. ilaç bırakma aşamasına kendini hazır hissedersen başka şeyler konuşuruz. ama ilaç almak için profa çıkmana gerek var mı
terapi de alıyosan haklısın. ben sadece ilaç alacaksın sanmıştımProflar hem bilişsel terapi yapıyorlar hem ilaç veriyorlar... Açıkcası hap kullanmanın yanında terapinin de gerekliği olduğunu düşünenlerdenim.
Peki nasıl evlenmeye karar verdiniz böyle bir durumdaBenim panikataklarım anlık kısa süreki değil, atak bi başladı mı bende depresyona çeviriyor.. 2 ay hiç evden çıkmayıp yatakta yattığım günler var.. Şiddetli yaşıyorum.. Gündelik yaşantım tamamen bitiyor..hatta bir dönem okulumu bile bırakmak zorunda kalmıştım..
Panik atak ve anksiyete bozukluğunun evlenmeyle ilgisini çözemedim ? Tam olarak evlilikle ilgili ne alaka?Peki nasıl evlenmeye karar verdiniz böyle bir durumda
Hiç aşamadınız mı rahatsızlığınızı
Madalyon psikiyatri hakkında iyi yorumlar kadar çok fazla kötü yorumda gördüm ? Sizin etrafınız da oraya gidipte memnun kalan war mı?Ankarada madalyon diye bir merkez var orası sanırım aradığın yer.. doktor seçimini bilemiyorum ama.
Profler 400 tl istiyor.. Deneme yanılma yöntemiyle gitmek istemiyorum sonuçta 400 tl az bir ücret değil.. Buradan öneri olursa ona göre gitmek isterim.Ankara sonuçta Üniversite Hastanelerinde proflar bile vardır onlara gidin bence.
Normal polikliniğe gidin o zaman sonuçta o profesörlerin öğrencileri oluyor, aksi bir durumda görüşüyorlar.Profler 400 tl istiyor.. Deneme yanılma yöntemiyle gitmek istemiyorum sonuçta 400 tl az bir ücret değil.. Buradan öneri olursa ona göre gitmek isterim.
öncelikle geçmiş olsun.bu kadar panikle doktor aramanız beni bile endişendirdi burda.ankara bir yerde mutlakaki iyi bir doktor bulursunuz sanıyorum.ama önce beyinde bitirmek lazım bu rahatsızlığı unutmayın.merhaba kızlar konumdan anlaşılcağı gibi panik atak ve anksiyete bozukluğu teşhisim var... Bursa da çok sevdiğim doktorum vardı onu maalesef bırakmak zorundayım.. Çünkü 3 ay sonra ankara ya gelin geliyorum... Bu doktor değişikliği bile korkularımı arttırdı diyebilirim. İnternette o kadar reklam için doktorları öneriliyor ki inanın tamamen teredütte kaldım.. Acil ankara da psikiyatri bulmam lazım ücreti hiç önemli değil.. Şuan için düşündüğüm psikiyatristler prof zehra arıkan ve prof selçuk arslan... Bu psikiyatrilere gidip memnun kalan var mı? Ya da ankara da iyi bir psikiyatri önerisinde bulunabilirmisiz?? Size güveniyorum KK
Haklısın öyle beyinde bitirmek gerekli ama panik atak hala genetik mi bilişsel bir hastalık mı ? Tıp tarafından karar verilmemiş.. Doktor illaki bulurum ama deneme yanılma yöntemiyle paramın gitmesini istemiyorum sonuçta şuan çalışmıyorumöncelikle geçmiş olsun.bu kadar panikle doktor aramanız beni bile endişendirdi burda.ankara bir yerde mutlakaki iyi bir doktor bulursunuz sanıyorum.ama önce beyinde bitirmek lazım bu rahatsızlığı unutmayın.
yıllardır bende mücadele ettiğimden anlıyabiliyorum sizi.ben bu rahatsızlığının inanki kökünü araştırmıyorum.ilgenmiyorum ilgilendikçedikçe benden gitmiyor.ben kendimi çözdüm artık çok şükür rahatım.Haklısın öyle beyinde bitirmek gerekli ama panik atak hala genetik mi bilişsel bir hastalık mı ? Tıp tarafından karar verilmemiş.. Doktor illaki bulurum ama deneme yanılma yöntemiyle paramın gitmesini istemiyorum sonuçta şuan çalışmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?