• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

ben de sürekli uykuluyum kafam hiç dinç değil bazen böyle sarhoş gibi oluyorum o zamanda bi panik yokluyor noluyo bana diye normal mi bunlar ilaçlardan dimi
Zestat öyle yapıyor canım onun haricinde ne içiyorsun zestat biraz sersem yapıyor bana da yapıyordu ertesi gün 3 e kadar sürüyordu sersemlik etkisi korkmana gerek yok

Slm kızlar bende şuan yoğun bir korku var heran atak gelecekmiş gibi sizlere bişey sormak istiyorum benşm atak anında tansiyonum yükseliyor sizlerde de oluyormu hiç atak anında yükselmesi normalmi sizce ven tansiyonun yükseldiğini görünce daha çok panik yapıyorum ataklarım uzun sürüyor bunun için ilaca gerek yoktur değilmi sakinleşince eski haline, geri dönüyor lütfen bunun normal olduğunu söyleyin bugün kafa orda benim
Benimde düşüyo bayılıcak gibi oluyorum

Benimde düşüyo bayılıcak gibi oluyorum
Düşmesi daha az tehlikeli sanki benimde bazen düşer ama ozman korkmuyorum bu ara tansiyon yükselirse korkusu geldi bana ne olduysa birden bu korkular değişip duruyor zamanla off yükselirse bişey olmaz değilmi ya atak esnasında normal yüksej değil çünkü kötü şeyler yazar diye girip Google araştırma bile yapamıyorum

Düşmesi daha az tehlikeli sanki benimde bazen düşer ama ozman korkmuyorum bu ara tansiyon yükselirse korkusu geldi bana ne olduysa birden bu korkular değişip duruyor zamanla off yükselirse bişey olmaz değilmi ya atak esnasında normal yüksej değil çünkü kötü şeyler yazar diye girip Google araştırma bile yapamıyorum
Benim bünyem alışmış düşük tansiyona doktor inş yaşlılığındada böyle olur dedi tabi yüksek olmasından daha iyiymiş benide mahveden mide bağırsak şişkinlik gaz azıma etti google den araştırma yapma sakın dahada hasta olursun

Benim bünyem alışmış düşük tansiyona doktor inş yaşlılığındada böyle olur dedi tabi yüksek olmasından daha iyiymiş benide mahveden mide bağırsak şişkinlik gaz azıma etti google den araştırma yapma sakın dahada hasta olursun
Gaz olayı benim hiç bitmiyor karnım davul gibi şişiyor bişey yiyince sanki nefes alamıyor gibi hissediyorum çol şiddetli gaz sancışarıda yaşıyorum zaman zaman kıpırdamıyor bile tamamen psikolojimizden kaynaklanıyor birde gıda intoleransıda olabilir ikiside varsa daha zor işte

Gaz olayı benim hiç bitmiyor karnım davul gibi şişiyor bişey yiyince sanki nefes alamıyor gibi hissediyorum çol şiddetli gaz sancışarıda yaşıyorum zaman zaman kıpırdamıyor bile tamamen psikolojimizden kaynaklanıyor birde gıda intoleransıda olabilir ikiside varsa daha zor işte
Bana bütün tahliller yapıldı temiz stresden gıda alerjisi olsa o gıdayı her yediğinde olur bi olup bi olmamazlık olmaz çok berbat hele bazı şeyleri yedikden sonra aman Allah ımmm

Dizimin tam üstü ağrıyor bende menisküs başlangıcı var acaba onun ağrısı mı yoksa dizimde kemikte bişey mi var ya koronada var yarın yakınımdaki hastaneye gitsem film çekinince ya dizinizde kemikte tümör var derse Allahım kafam kuruyor yine çok korkuyorum bir de bu kadar unutkanlık var Ms belirtisi Alzehimer belirtisi olmasın 😔😔

58kg ye düştüm 63den iştahım yok bağırsaklarım çok çalışıyo bu aralar yaz bana yaramadı eskiden çok severdim yazı

58kg ye düştüm 63den iştahım yok bağırsaklarım çok çalışıyo bu aralar yaz bana yaramadı eskiden çok severdim yazı

o yaşadığınız iç sıkıntısından oluyor muhtemelen iştahsızlık berbat bir durum ben de çok zayıfladım 9 kilo verdim doktor da beni korkutunca en büyük korkum tekrar iştahla yemek yiyememek oldu çünkü ağız tadı en önemli şeymiş hayatta insan yemekten keyif almayınca hayatın hiç bi anlamı kalmıyor

Arkadaşlar daha önce izzet güllü yü takip ettiğimi söylemiştim. Bir de güçlü psikoloji var psikolog Ömer bey. Gerçekten bana faydası oluyor. Size de tavsiye ederim.

Arkadaşlar daha önce izzet güllü yü takip ettiğimi söylemiştim. Bir de güçlü psikoloji var psikolog Ömer bey. Gerçekten bana faydası oluyor. Size de tavsiye ederim.
Ben de denedim canım terapi de görüyorum hiç etki etmiyor diyemem ama ilaçsız yapamadım ben 😔sadece onlar biraz destek oldu

Ben de denedim canım terapi de görüyorum hiç etki etmiyor diyemem ama ilaçsız yapamadım ben 😔sadece onlar biraz destek oldu
Bir de kendi yaptığım bir şeyi önereyim atak gelince hiçbir şey yapmıyorum. O zaman daha kolay geçiyor. Ben de ilaç kullanıyorum canım ama sadece ilaçlar çare değil.

Back
X