Bende de söylediğiniz şikayetlerden bazıları var. Dönem dönem normal hastalıklardan korktuğum oluyor. Bir yerim ağrıyor ve internetten araştırıp kendimi korkutabiliyorum mesela.. Ama beni en çok yoran psikolojik hastalıklardan korkma
Ben aşırı kaygılıyım yıllardır böyleyim.. Her şeyi kafama takma özelliğim var. İç sıkıntısı daralma yaşadığım dönemlerde ki bu son dönemlerde arttı. Bende bi problem var neden böyle oluyor anksiyete mi var ne var araştırayım diyip internette kayboluyorum. Sonrasında dediğiniz gibi psikolojik bir yazıya bir hastalığa denk gelip belirtilerini okuyorum belirtiler bende olmasa da bu sefer ya olursa diye korkmaya başlıyorum. Sürekli kendimi kontrol ederken buluyorum evde acaba olur mu olursa naparım gibi..
Bu sefer gelecek kaygısı başlıyor Bu böyle mi gidecek ilerde napacağım, nasıl evleneceğim, çocuğum olursa ben böyle korkularla onu nasıl yetiştireceğim gibi..
İnanın çok yoruldum Şu Korona günleri bittiğinde bir psikoloğa yada psikiyatrist e gitmeyi düşünüyorum..