Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Temizlik takıntını yendiysen ilaçsız seni tebrik ediyorum gerçekten zor bir okb o da biliyorum bende de başka versiyonu var ben de bir hastalığa taktım mı tüm belirtileri yaşıyorum ilaç ve terapi alıyorum dediğinizi başkaları da dedi zarar vermekten korkan kişi vermez diyorlar Allah korusun şuan yok o geçti sürekli vücudumu dinleyip belirti arıyorum bu da insanı zamanla yıpratıyor umarım iyileşiriz birgün
İyleşicez allahın izniyle el yıkamamı bıraktığım son gün 4.defa duşa girmiştim banyo lifim parçalanmıştı o derecedeydim yani bütün günümü banyoda geçirmiştim ben ömür boyu böyle kalıcam diye hergün ağlardım ama iyleştim arkadaşlar oda psikolojik çok zor bi hastalık bu hastalıklarıda yenicez gerçekten inanın sizde herşey kafamızda ilaç psikolog işe yarıyosa faydalanın tabiki ama gerçekten herşey beynimizde bitiyor. Bizde bitiyor.

İyleşicez allahın izniyle el yıkamamı bıraktığım son gün 4.defa duşa girmiştim banyo lifim parçalanmıştı o derecedeydim yani bütün günümü banyoda geçirmiştim ben ömür boyu böyle kalıcam diye hergün ağlardım ama iyleştim arkadaşlar oda psikolojik çok zor bi hastalık bu hastalıklarıda yenicez gerçekten inanın sizde herşey kafamızda ilaç psikolog işe yarıyosa faydalanın tabiki ama gerçekten herşey beynimizde bitiyor. Bizde bitiyor.
Bu virüs ellerden bulaştığı için ben ellerime takmış vaziyetteyim sanki hep virüslü hep yıka kolonya yinede virüs var gibi hep aklımda :KK43:

Bu virüs ellerden bulaştığı için ben ellerime takmış vaziyetteyim sanki hep virüslü hep yıka kolonya yinede virüs var gibi hep aklımda :KK43:
Virüsden bnde korkuyorum ama takıntı derecesinde ellerimi yıkamamaya çalışıyorum eski halimi bildiğim için dışarı zaten çıkmıyoruz çıkarsamada dezenfektanımı gerekli durumlarda sıkıyorm gelincede evde güzel bi yıkıyorum elimi yüzümü gargara flan sonra evin içinde öyle abartmıyorum. Zaten hep evdeyiz. O yüzden sizde dikkat edin bu durumuda takıntı derecesine getirmemeye çalışın canım herşey allahtan tedbirimizi alalım ama abartmıyalım.

Virüsden bnde korkuyorum ama takıntı derecesinde ellerimi yıkamamaya çalışıyorum eski halimi bildiğim için dışarı zaten çıkmıyoruz çıkarsamada dezenfektanımı gerekli durumlarda sıkıyorm gelincede evde güzel bi yıkıyorum elimi yüzümü gargara flan sonra evin içinde öyle abartmıyorum. Zaten hep evdeyiz. O yüzden sizde dikkat edin bu durumuda takıntı derecesine getirmemeye çalışın canım herşey allahtan tedbirimizi alalım ama abartmıyalım.
Teşekkür ederim bende evden çıkmıyorum ama psikoloji alt üst oldu iyice Allah hepimizin yardımcısı olsun sizde dikkat edin Allah a emanet olun

Teşekkür ederim bende evden çıkmıyorum ama psikoloji alt üst oldu iyice Allah hepimizin yardımcısı olsun sizde dikkat edin Allah a emanet olun
Geçicek hepsi çok zor ama iyi düşünmeye çalış iyi düşünmenin bu kadar zor olduğunu ben bu hastalıkla öğrendim ama imkansız değil attığım video yuyada izlersen seni motive edicejtir. Birde elin yıkadığın halde temiz olduğunu hissetmeye bikirsin ama temizleniyo doğru tekniklerle düzgün bir şekilde bi kere yıkaman yeterli. Sizde kendinize dikkat edin.😇

Az önce kalbimin arkasına şiddetli bi ağrı ve ağırlık çöktü , ve sırtım buz gibi oldu kalbim çarptı gaz hissettim çokkkkalp krizi diye aşırı korktum psikoloğumu aradım Allah razı olsun biraz konuştuk hafifledim ama hâla kendime gelemedim bu süreç virüs hortlattı yine panik ve anksyeteyi :KK43: benim gibi olan oldumu bu sürede aceba

Geçicek hepsi çok zor ama iyi düşünmeye çalış iyi düşünmenin bu kadar zor olduğunu ben bu hastalıkla öğrendim ama imkansız değil attığım video yuyada izlersen seni motive edicejtir. Birde elin yıkadığın halde temiz olduğunu hissetmeye bikirsin ama temizleniyo doğru tekniklerle düzgün bir şekilde bi kere yıkaman yeterli. Sizde kendinize dikkat edin.😇
Videoyu göremedim

Çok sağolasn benim en büyük korkularım hamile kalırsam hastaneye nası gidicem o tahlileri nası yaptırcam bide bayılma korkum var eminim hepiniz dönem dönem yaşamışsınızdır heycanlanma duygusu bile korkutuyo çünkü kalbim hızlanıyor. Heycanlanmak bil istemiyorum o derece ama bu aralar baya iyiyim bebiş düşünüyoryz hatta allah hepinizin yardımcısı olsun.
Oo ben hamileyken bayıldım bile korkma bayılırsan görevliler ilgilenir merak etme 😁öyle bir istifra ettim ki en son serum için damar yolu açılırken bayıldım ayıldım hastaneye yatırıldım hamile kalınca bebeği düşünmekten zaten panikatağa sıra gelmiyor ertesi günü bebek için randevum varsa heyecandan koca gece uyuyamıyordum

Öyle deme önceki sahabeler bi dert bi sıkıntıları olmadıkları zamanlar üzülürlermiş allah bize dert vermiyo ona yakın olmamızı istemiyor mu acaba diye her zaman şükretmeye çalışalım kızlar iyimser olmak çok önemli iyi düşünmek bir video var iyi düşünceyle alaklı insanlar iyi düşünmeyle kanseri yenebiliyorlar bizde bu psikoljik hastalıkları yenebiliriz. linkini bıraktım.

İyi düşünmeyle kanser yenilseydi Neslican Tay yenerdi be canım ben ona pek inanmıyorum kötümser de olsan ona izin verecekmişsin bir zaman sonra geçiyormuş eskisi kadar korkutmuyor gelen düşünceler ama bazen yeter dediğim Rabbim dayanma gücü ver dediğim zamanlar oluyor yaşamayan bilmiyor işte bu hastalığı kolay değil

Eşim yaşamış aynı şeyi ilaç da kullanmış ilacı bırakıp kendi yenmiş kafamda bitirdim diyor ben panikatağım kafamda hergün bitiriyorum da pek işe yaramıyor sağolsun terapistim çok şükür ilk önce Allahın sonra doktorum sayesinde biraz daha iyiyim hayaller kuruyorum mesela artık gelecek adına

Az önce kalbimin arkasına şiddetli bi ağrı ve ağırlık çöktü , ve sırtım buz gibi oldu kalbim çarptı gaz hissettim çokkkkalp krizi diye aşırı korktum psikoloğumu aradım Allah razı olsun biraz konuştuk hafifledim ama hâla kendime gelemedim bu süreç virüs hortlattı yine panik ve anksyeteyi :KK43: benim gibi olan oldumu bu sürede aceba
Bende de bi akşam oldu inanılmaz kafam terledi ecel teri döküyorum sandım ya da kalp krizi geçircem ya da felç geçircem sandım elimin ikisine de diken iğne batar giib oluyordu o akşam resmen inandırdım kendimi felç olacağıma çok şükür geçti ama yarım zanax aldım rahatlamak için terapistim alabilirsin dedi bir de korona geldi doktorumla telefonda konuşmadan önce inanılmaz korkuyordum şimdi çok şükür daha iyiyim eskisi kadar korkmuyorum koronadan

Benim gibi yaşayanlar var mıdır diye konuyu açıyorum. Belki aynı durumda olan arkadaşlar yazar ve birbirimize destek oluruz.

Sekiz sene önce panikatak hastalığına yakalandım. Ama ilk belirtiler bulantı, istifra olarak başladığı için bunun bir panikatak olduğunu bilmiyordum. Günlerce birşey yiyemedim. Artık ailem mide kanseri olmamdan korkuyordu. Randevu aldık ve endoskopi oldum sonucum temiz çıktı. Doktor bize psikolojik olabileceğini söyledi. Daha sonra psikiyatriye randevu aldık doktor 2 tane ilaç yazdı ve ben bir müddet sonra yemek yemeye eski yaşantıma dönmeye başladım. Ne kadar sonra nüksetti ilaçlarımı bırakmış miydim uzun zaman geçtiği için üzerinden tam hatırlamıyorum. Yine birgün kolum uyuşmaya başladı öyle bir uyuştu ki kalp krizi geçirdiğime kendimi inandırmıştım. Kalp atışım öyle bir hızlandı ki hemen ailemden bikaç kişiyle birlikte acile koştuk. Kalp EKG si çekildi temiz çıktı bir serum taktılar daha sonra eve geldim. Kardiyolojiye randevu aldım. Dr odasında ultrasonografi ile kalbime baktı sadece kalp kapağında biraz kalınlaşma var dedi. Psikolojik olduğunu söyledi. Artık yine psikiyatriye gitme zamanı geldi. Durumu psikiyatriste anlattım. Paxera 10 mg ile başladık 6 ay kullandım ve bu hastalığı atlattım ilacı da bıraktım çok iyiydim. Bir dönem sonra yine nüksetti tabi yine aynı ilaçla devam ettik ve hayatımı o şekilde idame ettirdim. Tabi panikatak teşhisi konulana kadar sayısız kan tahlilleri emar tomografi sürekli vücudumda bişey var bulamıyorlar diye diye tüm branşların kapısını çaldım. Çok acillere taşındık birşey var ve bulamıyorlar. Tahliller çok şükür ki temiz çıkıyordu. Öyle böyle bir 4 seneyi geçirdim anksiyete henüz o zaman yoktu sadece panikatak vardı. Bu geçmiş zaman içerisinde evliyim ve çocuk düşünmediğimiz için ilaç kullandım. Yine panikataklarımın çoğalması sebebiyle randevu aldım. Duxet adlı ilaca başladı doktor ve iyiydim. 5 hafta sonra adetim gecikti ve doktoru arayıp ilaç geciktirmiş olabilir mi diye sordum. O ilacın geciktirme yapmayacağını ve hemen bir test yapmamı söyledi ben derhal test yaptım hamileyim doktorla yine telefonla irtibata geçtim. Doktora ya bebeğim sakat olursa ben ilaç kullandım dedim doktor korkmamam gerektiğini ilk 5 6 hafta ilacın bebeği çok etkilemediğini ve hemen ilacı bırakmamı söyledi. Evet bıraktım gayet iyiydim ama eşimle kan uyuşmazlığı nedeniyle bebeğimin kalp atışı durdu ve kürtaj oldum ondan sonra yine ilacıma devam ettim. Çünkü çok kötü olmuştum 2 hafta hep ağladım neden bebeğimi kaybettim diye 7 8 ay sonra ben yine hamile kaldım ve ilacı hemen bıraktım. Hamilelik sürecim boyunca eşim asla ilaç kullanmama izin vermedi ben de çok aşırı kötü olmadım sadece son aylarda doğum stresinden kaynaklı panikataklarım çoğaldı ve evden dışarı lazım olmadıkça çıkmayarak bu dönemi atlattım ve doğumumu sağlıkla gerçekleştirdim. Hastaneden taburcu olduğum gün daha sokak kapısından girerken beni bir ağlama tuttu. Günlerce ağladım benim için çok ağırdı hep ağlıyordum kendime zarar vermekten korkuyordum bebeğime bakıyordum ama ona bakamama korkusu vardı yaklaşık 1 ayı geçik böyle devam etti ve sonunda doktora gittik lohusa depresyonu teşhisi kondu Efex.. 37.5 ile başladık ve 6 hafta sonra benim ağlamalarım azaldı ve düzeldim 1 yıl kadar o kadar iyiydim ki hayattan zevk alıyor gayet mutlu mesut hayatıma devam ediyordum. Devamını yorumda devam edeceğim.
MaşaAllah canım bende yaşadım paxil diye bir ilaç vetdi doktorum o bana o jadar iyi geldiki Elhamdülillah

Korona olmaktan korkmaktan iyice panikatak anksiyete arttı dışarı da çıkamıyoruz sinirlilik var çok daralıyorum bazen öksürünce de çok korkuyorum 😪
Dün yine psikloğu aradım görüştük telefonda çok kötü oldum çok ağladım hep vücudumda tuhaflık bırakmıyo coronamıyım düşüncesi hep dedim gideyim hastaneye tomografi çektireyim sakın gitme bu seferde gittikten sonra hastaneden kaptıysam mikrobu diye oanık olcan dedi sende coronaya dair hiçbir bulgu yok korona değilsin yaşadıkların stres kaygıya bağlı kas ağrıları dedi biraz rahatladım ama gün geçtikçe kötüye giden bu virüs :KK43:

Dün yine psikloğu aradım görüştük telefonda çok kötü oldum çok ağladım hep vücudumda tuhaflık bırakmıyo coronamıyım düşüncesi hep dedim gideyim hastaneye tomografi çektireyim sakın gitme bu seferde gittikten sonra hastaneden kaptıysam mikrobu diye oanık olcan dedi sende coronaya dair hiçbir bulgu yok korona değilsin yaşadıkların stres kaygıya bağlı kas ağrıları dedi biraz rahatladım ama gün geçtikçe kötüye giden bu virüs :KK43:
Ben de bugün kötüydüm 😔korona mıyım sanırım ölüyorum belirti göstermedi birden ölüvericem korkusu hastaneye çok gidip kapma korkusu olmasa şimdiye çoktan test için gitmiştim çok zor durum bugün öğlen yattım uyudum dışarı da çıkamıyoruz aşırı sinir var ve biizm burada vakalar artmaya başladı oldukça korkuyorum bu akşam dayanamadım annemlere gittşm evde bunaldım vakalar ölüler artıyor sürekli korku halindeyim hiç iyi değilim 😪

Tomografi mi Allah muhafaza babamda gripten kaynaklı öksürük vardı test yapıldı negatif çıktı sağlığı ile ilgili birçok soru sormuşlar ve tomografi çekmemişler oldukça büyük risk hastaneye gitmek eğer herbagş bir belirti yoksa sakın gelmeyin diyorlar

Tomografi mi Allah muhafaza babamda gripten kaynaklı öksürük vardı test yapıldı negatif çıktı sağlığı ile ilgili birçok soru sormuşlar ve tomografi çekmemişler oldukça büyük risk hastaneye gitmek eğer herbagş bir belirti yoksa sakın gelmeyin diyorlar
Evet bende riskden korkmasam kaç kere gitmiştim Allah yardımcımız olsun yine zirvede panık ve anksyete

X