- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.681
Canım yazamadım iki gündür atak mıdır nedir beni mahvetti bi çarpıntı öğürme bulantı geğirme sık sık büyük tuvalet ihtiyacı neden böyle oldum yine anlamadım siz bu sıkıntıları yaşıyormusunuzNeler hissediyorsunuz gün boyu sürüyor mu ilaç kullanıyormusunuz
Evet direk bagırsaklara vuruyor zatenCanım yazamadım iki gündür atak mıdır nedir beni mahvetti bi çarpıntı öğürme bulantı geğirme sık sık büyük tuvalet ihtiyacı neden böyle oldum yine anlamadım siz bu sıkıntıları yaşıyormusunuz
Aynı sıkıntıları yaşarmıydın canımEvet direk bagırsaklara vuruyor zaten
Yaşıyorum hala probıyotık ıctım bı dönem deneyebılırsınAynı sıkıntıları yaşarmıydın canım
Kilo da veriyor musunuzYaşıyorum hala probıyotık ıctım bı dönem deneyebılırsın
Zaten zayıfım kılo da verıyorum hemen suzuluyorumKilo da veriyor musunuz
Verilen ilacı iç ben de bi ara şizofren miyim diye doktor doktor gezmiştim takıntı OKB beynin türlü türlü oyunlar yapıyor ilacı içersen biraz rahatlarsın en azından ne verdi doktor ilaç olarakAllah rızası için yardım edin okb var ilk çocuğuma zarar verirmiyim diye düşündüm sonra ya kendime zarar verirmiyim diye düşündüm sonra ya sizofrensem ya psikopatsam 2 gün önceye kadarda delirip hastaneye yatmadan korkuyordum şimdide intihar etme düşüncesi var ya edersem ya çocuğuma kim bakar sonra internette intihar etme düşüncesi olan insan korkmaz diyor ya ben korkmuyorsam diye düşünmeye başladım sanki korkmuyormusum gibi hissediyorum ama kalbim kutkut ciğerim yanıyor 2 yaşında evladım var ben Napicam ilaç verdi kullanmadım çünkü yan etkilerinde intihar riskinin arttırır diye yazıyordu ilk başlarda ondan ötürü icmemistim şimdide ya içersen ya dusuncelerim dahada artarsa diye korkuyorum lütfen birşey söyleyin yaşayan varmı
Ben şuan intihar edermiyim korkusu yaşıyorum yani korkudan yaşamıyorum aslında ya yaparsma diyorum misol verdi ama başlamaya da korkuyorum 2 gün önce delirirmiyim diye korkarken o bitti şimdi bu başladı yarabbim aglamakdan gözlerimde yaş kalmadiVerilen ilacı iç ben de bi ara şizofren miyim diye doktor doktor gezmiştim takıntı OKB beynin türlü türlü oyunlar yapıyor ilacı içersen biraz rahatlarsın en azından ne verdi doktor ilaç olarak
Yok ağlamayın hepsi beyninizin bir oyunu ilacı için rahatlatır anksiyetenin belirtilerinden delirme korkusu birçok kişi yaşıyor bu düşünceyi ben artık haber bile izlemiyorumBen şuan intihar edermiyim korkusu yaşıyorum yani korkudan yaşamıyorum aslında ya yaparsma diyorum misol verdi ama başlamaya da korkuyorum 2 gün önce delirirmiyim diye korkarken o bitti şimdi bu başladı yarabbim aglamakdan gözlerimde yaş kalmadi
0552 579 8266 Allah rızası için bana ulasirmisin kardeşimYok ağlamayın hepsi beyninizin bir oyunu ilacı için rahatlatır anksiyetenin belirtilerinden delirme korkusu birçok kişi yaşıyor bu düşünceyi ben artık haber bile izlemiyorum
Bi anne olarak yalvarıyorum0552 579 8266 Allah rızası için bana ulasirmisin kardeşim
Merhaba bu korkuyu bende yaşıyorum.dunku psk.bana böyle bı durumda ne geçmişi ne gelecekle ilgili yorum yapmiyacaksin.su ana bakicaksin.su an oturuyorum.boyle bişey yapmıyorum.bu sadece bı düşünce.dediBi anne olarak yalvarıyorum
İlaciniz fayda sagladimiEvet başladım 10 gün oluyor
Henüz pek fayda sağlamadı geceleri uyanınca anksiyete tutuyor sabahları da var umursamamaya çalışıyorum.İlaciniz fayda sagladimi
Kaç gün oldu.ismi ney.aksamla gündüzü kıyas edince hangisi daha yogunHenüz pek fayda sağlamadı geceleri uyanınca anksiyete tutuyor sabahları da var umursamamaya çalışıyorum.
Sabah daha yoğun geceleri de uyanınca oluyor Paxera 20 henüz bir kutu bitmedi kutu 28 günlükKaç gün oldu.ismi ney.aksamla gündüzü kıyas edince hangisi daha yogun
Eskiden çok daha kötüydüm terapinin çok faydasını gördüm umutsuz olmak yokGeçmiş olsun umarım.hepimiz acil kalıcı kolaylıkla şifaya kavuşuruz.amin.eski postlarini okudum.benzer şeyleri yaşamışız.bu yazınızı okuyunca biraz sakinlestim.ama tekrar başladı tabibende 6yada 7sene önce paxera kullanmıştım.su an ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?