- 16 Kasım 2023
- 848
- 134
- 33
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.801
Rexapin içiyorum geceleri 2.5 mg yarım içiyorum.Zestat ictigimde uykum çok bölünüyordu.Rexapinde daha az bölünüyor.Paxera da selectraya göre daha iyi tabi ama hala etki gördüğüm söylenemez.Ama en azından selectra gibi hepten delirtmedi:)Ne yaptın canım Rexapin içtin mi son durum nedir içtiysen nasıl etki etti?
Paxera güzel inan bana benim bırakasım gelmiyorRexapin içiyorum geceleri 2.5 mg yarım içiyorum.Zestat ictigimde uykum çok bölünüyordu.Rexapinde daha az bölünüyor.Paxera da selectraya göre daha iyi tabi ama hala etki gördüğüm söylenemez.Ama en azından selectra gibi hepten delirtmedi:)
Ertesi gün biraz sersemlik yapiyor ama çok düşük doz içtiğim için belki de zorlamıyor fazlaPaxera güzel inan bana benim bırakasım gelmiyorrexapin ertesi gün çok uyku yaptı mı sende benim panik atağımın çok aşırı olduğu dönemde rexapin vermişti ertesi gün akşama kadar kafam kalkmadı bırakmıştık onu
Kaç mg 2.5 var zaten en düşüğü ben onda öyle olmuştumErtesi gün biraz sersemlik yapiyor ama çok düşük doz içtiğim için belki de zorlamıyor fazla
2.5 mg yarısını içiyorum öyle dedi doktorKaç mg 2.5 var zaten en düşüğü ben onda öyle olmuştum
Anladım yarısını ben tam içince mi öyle uyumuştum yarısını mı içince tam hatırlamıyorum ama kafam kalkmamıştı ama çabuk etki eden bir ilaç2.5 mg yarısını içiyorum öyle dedi doktor
Beni uyku konusunda en ağır ilaçlar bile etkilemiyor niyeyse sakinlestiriyor sadeceAnladım yarısını ben tam içince mi öyle uyumuştum yarısını mı içince tam hatırlamıyorum ama kafam kalkmamıştı ama çabuk etki eden bir ilaç
Herkesin bünyesi farklı evetBeni uyku konusunda en ağır ilaçlar bile etkilemiyor niyeyse sakinlestiriyor sadece
Mesela dün iki tane kahve içtim yamuldum resmen o ilaçlar bile etki etmiyor ama iki kahve yamultuyor beniHerkesin bünyesi farklı evet
Aa nasıl yani kahve uyku mu yapıyorMesela dün iki tane kahve içtim yamuldum resmen o ilaçlar bile etki etmiyor ama iki kahve yamultuyor beni
Uyku değil de halsiz bırakıyor ben de anlamadimAa nasıl yani kahve uyku mu yapıyor
Nasılsın ilaçlar etki etmeye başladı mı?Uyku değil de halsiz bırakıyor ben de anlamadim
Biraz daha iyiyim teşekkür ederim.Yuzde elli iyiyim diyebilirim.Biraz daha zaman gerekiyor sanirimNasılsın ilaçlar etki etmeye başladı mı?
Yaa maşallahBiraz daha iyiyim teşekkür ederim.Yuzde elli iyiyim diyebilirim.Biraz daha zaman gerekiyor sanirim
Sağol canım evet maalesef bu meret varniloşşş sende panik atak mı var?
çok geçmiş olsun.
Zaman zaman kötü hissediyorum gene ama böyle böyle geçecek insallah diyorumYaa maşallahsüper çok sevindim evet zamanla inşallah
Daha yeni ilaçları kullanmaya başladın sonra tamamen etki etmeye başlayınca kötü hissetmezsin inşallahZaman zaman kötü hissediyorum gene ama böyle böyle geçecek insallah diyorum
İnşallah şu an mesela birden bı sıkıntı çöktü aşırı derecede nasıl oluyorsa birden bire oluyorDaha yeni ilaçları kullanmaya başladın sonra tamamen etki etmeye başlayınca kötü hissetmezsin inşallah
O bana da oluyor hatta bu ara baya oluyor darlanıyorumİnşallah şu an mesela birden bı sıkıntı çöktü aşırı derecede nasıl oluyorsa birden bire oluyor