- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.321
İlaç kullanırken iyiydim.Bırakınca yine bu durumlara düşüyorum ömür boyu ilaç mı kullanacağım.Evet burdan kaçma fikri hemen rahatlatıyor beni o yüzden aklıma geliyor.İnanın çocuğumu babasız büyütmeyi düşünmek hem eşime hem oğluma büyük haksızlık ama öyle zor anlarım oluyor ki daha fazla dayanamayacağım diyorum.Dışardan biri hayatıma bakınca çalışmıyor evde bir çocuğu var Ne rahattır diyor.Oysa ben bir işe yaramadığım için ezilip kalıyorum insanlara karşı.Belki bir kapı benim için açılacak sabretmem lazım ama bu psikoloji ile sağlığım el vericek mi.Kendime hiç güvenmiyorum.Eşime de yük olmak istemiyorum.Kendi ailemin yanında olursam annem ve kız kardeşim bakar oğluma benim tek derdim karın tokluğuna çalışmak olur.Burda tek başıma başaramam biliyorum.Sürekli bu korku ile burda yaşayamıyorum artık.İstanbul dan kaçtığınızda bişey değişmeyecek ki hayatınızda üstüne bide mutlu yuvanızı dağıtıp onun eziyeti altında kalacaksınız. Doktora gitmemek için neden direniyorsunuz ki hamilelikte ilaç kullanan yüzlerce binlerce insan var ki siz doğum sürecini atlatmışsınız da ben yeterinizde olsam bu eziyeti yapmam kendime.