2 yıldan beri anksiyeteyle ve kaygıyla boğuşuyorum, 1 yıldır ilaç tedavisi görüyorum, terapiye 6 ay gittim ancak verim alamadım, terapide hep ben anlatıyodum, psikolog hemen hemen hiç bir şey söylemiyor sadece kendi yaşantısından örnekler vererek hımm anlıyorum diyodu. Bıraktım. Hiçbir ilerleme olmadı. Çay sohbeti mi ediyoduk terapi mi yapıyoduk belli değildi.
Yeniden başlamam gerek.
Sosyal fobi gelişti bende.
Çalıştığım yerdeki insanlardan korkmaya, insan içine çıkmaya çekinmeye başladım.
Odamdan çıkamıyorum iş yerinde, güvenimi kaybettim, konuşurken tedirginim, birisi gelip benim söylediğimi duyar da bu ne der diye sesim kısılıyo. Halbuki topluluk içinde insanlarla iç içe olmayı gerektiren bi mesleğim var. Önceden böyle değildim.
Kafayı yicem.
İlaç, majör depresyon için iyi geldi ancak anksiyete, kaygı ve sosyal fobim aynı yerinde duruyo. Hatta arttı bile.
Çalıştığım yerdeki insanlardan birkaçı psikolojimi mahvetti.
Ne yaparsam yapayım beğenmeyen, ezen, ezikleyen, kendi bişey bilmediği için karşındakini ezerek ego taslayan bir hocacıkla sınanıyorum. Gördüğüm yerde kaçasım geliyo, dayanamıyorum. Ne yapsam yaranamıyorum.
Yanına gidemiyorum. Ne yapsam fırçalıyo, doğru yapsam da azarlıyo, l*nlı lunlu konuşuyo, hödük, kaba, alanıyla ilgili hiçbir şey bilmeyen torpille makamına gelmiş birisi. Karşısındaki işi doğru yapsa da sen ne biliyosun diyerek gurur, saygı maygı bırakmıyo.
Güvenimi, kendime olan saygımı yitirdim.
Elim ayağım titriyo artık.
Haykırıp bağırıp yeter artık bana böyle davranamazsın diyesim var, ama yapamıyorum.
İyice kabuğuma çekildim.
Terapi almalıyım başka türlü üzerinden gelemem.
Topluluk içinde espri yapıp, herkesi güldüren ben şimdi bi delik olsa da saklansam diye dua ediyorum.
Allahım beni kurtar