Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

H humeyra92 sende de insanlardan zarar görme korkusu vardı bende bu sabah ne oldu anlatayım sana da oluyor mu lütfen cevap ver yakınımdan birine sen bana zarar vereceksin diye bağıracağım geldi çok korktum u a kontrolümü kaybedip yaparsam psikoz belirtileri gibi bu 😪😪😪

Fıstık sabah bende kötüydüm şarkı açtım kafamı dağıttım kahvaltı hazırladım bi ara bende kötü oldum titreme ateş basması geldi geçti sonra şimdi kuran okuyacağım ah ah napcaz bilmiyorum ya
Ama bana psikoz belirtisi geldi çok korktum hiç de aslında öyle bişey okumadım ama nasıl o düşünce geldi bilmiyorum

Ama bana psikoz belirtisi geldi çok korktum hiç de aslında öyle bişey okumadım ama nasıl o düşünce geldi bilmiyorum
Canım ben psikoz hastasıyla konuştum şehir hastanesinde onlar yaşayan ölü adeta.Senin gibi değiller dış dünya ile bağlantısı kesilmişti o hastanın böyle doğuştan zihinsel engelli hastalarımız varya onlar gibi aynı.

Benimde sağ göğüs sol göğüs köşeme ağrı vuruyor iyice soyutladık kendimizi hayattan bıktım
Saclarimi tarayayim bugun birazbdedimbtutam tubtam sacim dokuluyor neyse umrumda degil luci ordum sonra kahvalti hazirladim cocuga yedirdim masa sallaniyor gibi geldi avizeye baktim bise yok ruyam aklima geldi suan hungur hungur agliuorum

Saclarimi tarayayim bugun birazbdedimbtutam tubtam sacim dokuluyor neyse umrumda degil luci ordum sonra kahvalti hazirladim cocuga yedirdim masa sallaniyor gibi geldi avizeye baktim bise yok ruyam aklima geldi suan hungur hungur agliuorum
Saç dökülme sorunu bende de var kollarımda kaşıntı oluyo sinirden egzama vardı önceden o geçti

C
Saç dökülme sorunu bende de var kollarımda kaşıntı oluyo sinirden egzama vardı önceden o geçti
canım bende rüyamda deprem gördüm italyadaydım kaçıyordum depremden kafama kiremit düşmüş kan gördüm elimi kafama koydum şiddeti 7.5 ne kadar etkilemişki bizi rüyamızda senaryosunu gördüm😔

C

canım bende rüyamda deprem gördüm italyadaydım kaçıyordum depremden kafama kiremit düşmüş kan gördüm elimi kafama koydum şiddeti 7.5 ne kadar etkilemişki bizi rüyamızda senaryosunu gördüm😔
Sen nerde yasiyorsun orda bekleniyormu bize maras deyip duruyorlar 7.5 bekleniyormus benim oturdugum evin altida su bence cunku hep kuyu kullaniyorz o yuzden su parasi az veriyoruz olup bitse diyorum bazen bu kez olecek insanlari dusunuyorum belki binlarin icinde bende varim ama boylede yasanmiyorki

Sağlığım varken şükretmedim hiç
Sen nerde yasiyorsun orda bekleniyormu bize maras deyip duruyorlar 7.5 bekleniyormus benim oturdugum evin altida su bence cunku hep kuyu kullaniyorz o yuzden su parasi az veriyoruz olup bitse diyorum bazen bu kez olecek insanlari dusunuyorum belki binlarin icinde bende varim ama boylede yasanmiyorki
canım bende bursadayım evimiz iki katlı osmangazi ilçesininde zemini iyi değil napalım kuzum hangi birini düşüneyim depremimi kalp krizini mi felci mi delirmeyimi korkuyla yaşamak çok kötüymüş Allahım kuran okuyacağım sizlere Şifa versin yarabbim bizi korusun afetlerinden 🤲🏻Bol bol zilzal suresi okuyun.

canım bende bursadayım evimiz iki katlı osmangazi ilçesininde zemini iyi değil napalım kuzum hangi birini düşüneyim depremimi kalp krizini mi felci mi delirmeyimi korkuyla yaşamak çok kötüymüş Allahım kuran okuyacağım sizlere Şifa versin yarabbim bizi korusun afetlerinden 🤲🏻Bol bol zilzal suresi okuyun.
Ne olur cok dua et bundan bi kac ay once anne en zor sey cocukla sinanmaktir bence dedim annem sacmalama Allah bi dert verir alt ust olursun simdi bu haldeyim

B
Canım ben psikoz hastasıyla konuştum şehir hastanesinde onlar yaşayan ölü adeta.Senin gibi değiller dış dünya ile bağlantısı kesilmişti o hastanın böyle doğuştan zihinsel engelli hastalarımız varya onlar gibi aynı.
Hm, anladim.
simdi yanlis bir sey soylemek istemem sizinle ilgili.
psikoyatristiniz, psikoz durumunuz olmasi durumunda size soylerdi diye dusunuyorum.
Sizin Yakınınıza psikotik için ne tahlilleri yapıldı ben de yaptırayım doktora söyleyip

Vaktinde şükretmedik sağlığımıza kızlar.Bi söz vardır
Hastalık gelmeden sıhhatin
Fakirlik gelmeden zenginliğin
Ölüm gelmeden hayatın
Yaşlılık gelmeden gençliğin
Kendi adıma konuşayım.Şükretmedim hiç.Yaşadığıma,sağlığıma hiçbirşeyime.Hep isyan ettim.İbadetlerimi aksattım.Şimdi kapı kapı şifa arıyorum.Herşey rabbimizden.Çektiğimiz sıkıntılar hastalıklar günahlarımıza kefaret olsun inşallah🤲🏻

Amin amin mevlit var nasıl incem aşağı bu şekilde hiç bilmiyorum çok kötüyüm çenelerim kasılıyor

Vaktinde şükretmedik sağlığımıza kızlar.Bi söz vardır
Hastalık gelmeden sıhhatin
Fakirlik gelmeden zenginliğin
Ölüm gelmeden hayatın
Yaşlılık gelmeden gençliğin
Kendi adıma konuşayım.Şükretmedim hiç.Yaşadığıma,sağlığıma hiçbirşeyime.Hep isyan ettim.İbadetlerimi aksattım.Şimdi kapı kapı şifa arıyorum.Herşey rabbimizden.Çektiğimiz sıkıntılar hastalıklar günahlarımıza kefaret olsun inşallah🤲🏻
Insallah ya beni cok seven biri vardi evlenmeden once cocuk beni seviyor diye kabulettim baya evlenme hayalleri kuruyordu tabi benim icim almiyordu ama neyse seviyor bu beni diyordum bu zamanda boyle seven nerde diye dusunuyordum sonra bua skere gitti ben ayrildim ben nisanliyken aradi hatta ben evliyken aradi esime anlatmistim numarami falan degistirdi kurtuldum acaba onun ahimi tutuyor bana ya.

X