- 23 Ocak 2016
- 33.367
- 49.639
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #3.541
Hayır korkma canım citoles ilk kullandığın için o ilaç intihar düşüncesi getirebiliyor bu yapacağın anlamına gelmiyor zanax ı kullanmamak için diretme kendine Dr un zaten sana asıl ilaçlarının fayda etmesi zamanına kadar seni rahatlatması için verdi o zanaxı 0.5 mg ise bütün al kaygını endişeni biraz azaltacak korkma ilaçlar vücutta ilk etki etmeye başladığında yoğun anksiyete oluyor aynısı bende de oldu hatta korkup ilacı bile bırakmıştım sonra sabredip yeniden içmiştim 2 hafta içinde alışıyor bünye yan etkiye ikiis de korkacağın bir ilaç değil canım ikisini de kullandım çok ağır ilaçlar değil canım şuan kullandığın normalde Dr zanaxı vermicek vermez de ama şuan ilaç etkisini gösterene kadar zanaxı rahatlaman için veriyor daha sonra istesen de vermicek korkma ve kullan ben de çok aşırı panikatak geldiğinde hala bile alıyorum ama sık sık değil çünkü Dr lar vermiyor ilaca bünye alışıp kendini biraz toplayana kadar destek amaçlı veriliyorBen çok kötüyüm kızlar kaç gündür hiç iyileşemeyeceğimi düşünüyorum artık bugün yarım xanax aldım ilk kez o bile etki etmedi biliyor musunuz ki ben artık citolesi 15 mg alıyorum gece de 1 zestat ve dün ilk kez intihar etmeyi bile düşündüm asla yapamam böyle bişey ama o kadar anlamsız geliyor ki herşey 4 gündür ayrı bi gezegendeyim sanki nolur dua edin bana hastaneye yatırılmak hele ki bu saçma hastalık yüzünden asla ölmek istemiyorum