Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Nasıl yani herkes hakkınızda konuşuyor gibi ne konuda yalanlamaya çalışıyor gibi

Evet işte altında yatan bir sebep var ondan hep acaba bahsediyorlar mı diyor insan ben eşime anlatıyorum aileme de bazen aşırı oluyor anksiyete baş edemiyorum
Her halimize şükürler olsun ama deselerki ameliyatı var ol gecicek daha kolay.bu görünmeyen anlaşılmayan çok çok zor birşey.cok yorucu dimi arkadaşlar.hepimizin durumu benzeri şeyler.

Benim de en yakın arkadaşlarımdan birinin hayatında baya sorun vardı ben hep dinledim saatlerce teselli ettim ben 1 anlattım 2.ye dinlemedi hayatımdan hemen çıkardım geçen kandillik msj attı bundan sonra benim hayatımda yerin yok dedim sen de arkadaşına anlatabilirsin ne va rki bunda

Her halimize şükürler olsun ama deselerki ameliyatı var ol gecicek daha kolay.bu görünmeyen anlaşılmayan çok çok zor birşey.cok yorucu dimi arkadaşlar.hepimizin durumu benzeri şeyler.
Aynen öyle canım eşime bu akşam dedim ki bi sopa atsalar sana iyileşeceksin deseler inan hiç düşünmem dövdürürüm kendimi o kadar yani düşün dedim

inan benim şu an yaşadıklarım onunkinin yanında çerez gibi kallır. şımarıklık gibi olur. ona yapamam. o herşeyi yuzeysel anlatıyor öyle bile içim acıyor yavruma.

inan benim şu an yaşadıklarım onunkinin yanında çerez gibi kallır. şımarıklık gibi olur. ona yapamam. o herşeyi yuzeysel anlatıyor öyle bile içim acıyor yavruma.
Doğrudur ama olsun sen de anlatabilirsin arkadaşlar paylaşmak için var hep sen dinle olmaz ki ben çok dinledim ben anlatacağım zaman kimse olmadı yanımda burda yazıyorum yaşayanlar anlıyor halimizi

Doğrudur ama olsun sen de anlatabilirsin arkadaşlar paylaşmak için var hep sen dinle olmaz ki ben çok dinledim ben anlatacağım zaman kimse olmadı yanımda burda yazıyorum yaşayanlar anlıyor halimizi
Kimi arkadaşlar sadece iyi günde var.gezmeye kendini anlatmaya vakit gecirmeye kullanıldığını sonradan anladigim çok olmuştur.herkezin her durumuna eğildim ama sonunda kimse yok yinede.birikimlerden biride bu.

bişey anlatırken geriliyorum sanki yalan söylediğimi duşunecekler diye.mantığı yok çunku hiç yalan söylemem nerdetse hiç.
anksiyete yapıyor ama bende.
Altta yatan sebeplerden kaynaklı işte bende de insanlara karşı güvensizlik oluştu mesela laf taşımaları başkalarının yüzüne gülüp arkalarından konuşmalarından dolayı insanlara karşı güvensizlik var hiç arkadaş edinmek istemiyorum mesela artık

Kimi arkadaşlar sadece iyi günde var.gezmeye kendini anlatmaya vakit gecirmeye kullanıldığını sonradan anladigim çok olmuştur.herkezin her durumuna eğildim ama sonunda kimse yok yinede.birikimlerden biride bu.

bir tek bir tek kişiye anlatıyodum onun hayatı da şu an yaprak dokumu. hiç gerek yok insanlara aslında bu forum bile normal hayatımdan iyi

Evet arkadaşım eşinden ayrıldı o kadar çok teselli ettim ki mahkemesinin olduğu gün yasin okudum dua ettim hep yanında oldum sonra ben rahatsızlandım 1 2 anlattım bir günde kızım yanlışlıkla tlf elinde aramış ben de tam yetiştim kızımın elinden tlf nu almak için reddetti ne aradı ne sordu neden aradın diye bir daha o oldu şaştım kaldım

Aynen öyle.malesef zaman böyle.tabiki kadir kıymet bilen insanlar varda denk gelmek mesele.kaliteli yanlizlik denilen şey çok daha iyi.emek ver belli zamaar geçir yakın ol ama sonunda bir kırgınlık ya dediğini bilmemek ya kıymet bilmemek.insan insana lazım tabi ama güven yok oldu.

Çok güzel tarif ettin gerçekten kaliteli yalnızlığı seçtim artık buraya foruma giriyorum kitapları seviyorum ama insan bazen arkadaş bir hoş sohbet kahve içebileceğin bir insan arıyor sonra da boşver diyorum çıkar ilişkileri bana göre değil yakın zamanda bir arkadaşım da aynı davrandı dedim gerek yok artık çaba sarfetmiyorum

Rukye ayetleri diye duydum ama hiç dinlemedim faydası oluyormuş

Ben geçen gün denk geldi dinlemeye başladım ama iş yerinde tam odaklanamadığım için kapatmak zorunda kaldım günaha da girmek istemedim. Birde video açıklamasında şu etkiler olur bunlar olur diye okudum korktumda başıma da ağrı girdi daha çok korktum kaldı öyle

Rabbim kimseye yaşatmasın ya düşmanıma dahi. Keşke bir kez ölsem kurtulsam ama bu şekilde hergün ölüyorum kendim mutlu değilim etrafımıda mutsuz ediyorum. Yoruldum hemde çok yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…