Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Romatizma kan tahlilinde çıkıyor

Paxera ile bir dönem panikatağı yendim ben ama okb anksiyete geçmiyor
Evet bende panik atağı atlattım.sonrasinda kaygı bozukluğu sıkıntı aglama depresyona ona iyi gelmedi.en son cipralex kullanıyordum iyiydim önceye gore.cok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.hayati kaçırıyoruz tadımız yok içimizde tarafsız şeyler.

Bu yağmur güneş karışımı havalarda midem bağırsağim kalbim felaket yaa sizlerdede oluyomu böyle havaya endeksli vücutmu olur Allah ım bugün azap yine

Bu yağmur güneş karışımı havalarda midem bağırsağim kalbim felaket yaa sizlerdede oluyomu böyle havaya endeksli vücutmu olur Allah ım bugün azap yine
Bende bu aralar ishal gibiyim tahlil yaptırdımyaptırdım kolestrol yüksek çıktı magnezyum düşük daha doktora göstermedim

Herkese iyi akşamlar sağlıklı günler diliyorum. Aranızda TMS tedavisine başlayan deneyen oldu mu ? Birde dün YouTube da Rukye diye bir dua şekline denk geldim. Dinleyen oldu mu?

tansiyon holter taktırın siz farkında olmadan gün içinde sürekli tansiyonunuzu ölçer sadece doktor görür sonucu da o zaman anlarsınız
O takili.olunca hep gergin olacağım asla doğru çıkmaz beni bayıltıp takarlarsa ve haberim.olmazsa takıldığından olabilir

arkadaşlar anksiyeteyi nasıl yendiniz yenen var mı? benimle ilgili olmayan bir olayda bile sanki hakkımda konuşuluyormuş arkamdan iş çevriliyormuş izlenimi alıyorum. geriliyorum.
ya da aşırı sağlık anksiyetesi yaşıyorum çevreme hissettirmesem de,çok uzuluyorum. çok geriliyorum.

Yenemedik ki burda hergün dertleşiyoruz yeneni de görmedim Allah verecek inşallah birgün şifamızı

Yaşınız kaç bu arada insanlara karşı güvensizlik yaşıyorsunuz sanırım

Bazen bana da oluyor acaba benim hakkımda mı konuşuyorlar diye ama sürekli mi şüphecilik var nasıl tam olarak

evet bir kere hakkımda konuştuklarını duydum o da önemli birşey değildi ama ondan beri buna da yöneldi anksiyetem.
eşime dostuma asla anksiyetemden bahsetmiyorum ki bıkmasınlar benden.

evet bir kere hakkımda konuştuklarını duydum o da önemli birşey değildi ama ondan beri buna da yöneldi anksiyetem.
eşime dostuma asla anksiyetemden bahsetmiyorum ki bıkmasınlar benden.
Evet işte altında yatan bir sebep var ondan hep acaba bahsediyorlar mı diyor insan ben eşime anlatıyorum aileme de bazen aşırı oluyor anksiyete baş edemiyorum

Evet işte altında yatan bir sebep var ondan hep acaba bahsediyorlar mı diyor insan ben eşime anlatıyorum aileme de bazen aşırı oluyor anksiyete baş edemiyorum

ben kkimseye anlatmam kendi kendimi yerim, em yakın arkadaşımın hayatı inanılmaz sorunlu olduğu için onu asla yoramam zaten.kendi kendimi mahvediyorum.
artık herkes hakkımda konuşuyor,söylediklerimi yalanlamaya çalışıyor gibi.
ya da ciddi hastalığım var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…