- 12 Haziran 2020
- 588
- 1.191
- 28
- 32
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.101
Günaydın nasılsınız bende bugün nefes darlığı çok anlam veremedimGünaydın kızlar
Bendede daralma sıkılma bunalma korku olumsuz düşünceler ayGünaydın nasılsınız bende bugün nefes darlığı çok anlam veremedim
Bende de aynı çok korktum bu sabah tüm gün yattım niye geçmiyor bu yaBendede daralma sıkılma bunalma korku olumsuz düşünceler ay
Hiçbir şizofren acaba ben şizofren miyim diye düşünmez. Onlara zaten yaşadıkları normal gelir. Bunu düşün ve canını sıkma.Dün gece uyandım kendi kendime dedim ki yeter bu kadar yaşadım öleyim Allahım dedim neden böyle bir düşünce belirdi çok korkuyorum ben şizofren miyim ben yabaşlangıcı var sanki bende ya
Her an kontrolümü kaybetcem diye korkuyorum bazıları farkına varırmış tuhaf şeyler olduğunu bir türlü düzelemiyorum yaşamdan zevk almıyorum bugün bu saate kadar sadece 1 dilim kuru ekmek ve 2 kesme şeker aldımHiçbir şizofren acaba ben şizofren miyim diye düşünmez. Onlara zaten yaşadıkları normal gelir. Bunu düşün ve canını sıkma.
Yok canım onlarda böyle farkındalık olmuyor. Seni vesveseler korkutuyor. Allahın izniyle hiçbir şeyin yok senin.Her an kontrolümü kaybetcem diye korkuyorum bazıları farkına varırmış tuhaf şeyler olduğunu bir türlü düzelemiyorum yaşamdan zevk almıyorum bugün bu saate kadar sadece 1 dilim kuru ekmek ve 2 kesme şeker aldımçok yoruyor bu hastalık
Kalktım iş yaptım biraz bin türlü düşünce çok kötü oldumYok canım onlarda böyle farkındalık olmuyor. Seni vesveseler korkutuyor. Allahın izniyle hiçbir şeyin yok senin.
Sen bu istahsızlığını da doktoruna söylesene belki onun için de ilaç verir çünkü yemek yiyememek yemekten keyif alamamak çok kötü birşey hele ki bizim hastalıkta böyle şeylerden keyif alabilirsek düzeleceğiz günlük yaşam işlerinden küçük şeylerden mutlu olursak kendimizi iyi hissedeceğiz başka türlü sihirli değnek değip iyileştirmeyecek biziDüşüne düşüne kafayı yicem herhalde ben
Bende aynı durumdayım uykumdan bile küalp atmışım hızlıbıyor uyanıyrm iç sıkıntısı daralma çok var napıcamı bilmiyorumBh arada bacagm agrıyor dedim bi mr daha cekelim dediler smdide priformis diye bsey cktı pazar günü acildeydim cok fena grip olmusum 2 tane serum yedim allah yardmcimız olsun ben ilacta kullanmıyorum sizofren olma korkusu kanser olma korkusu bende cok var bide ağrılarım oluyor benim onlar cok tetikliyor düsünsel takıntı var bnde hicbsey düsünmüyorsam bile beynimde aynı şarkı calar lanet bsey
Sen ilaç kullanıyormusun canımBende aynı durumdayım uykumdan bile küalp atmışım hızlıbıyor uyanıyrm iç sıkıntısı daralma çok var napıcamı bilmiyorum
Yok ben ilaçlardan çok kilo aldım ama bazı günler çok kötü olunca tüm gün aç duruyorumSen bu istahsızlığını da doktoruna söylesene belki onun için de ilaç verir çünkü yemek yiyememek yemekten keyif alamamak çok kötü birşey hele ki bizim hastalıkta böyle şeylerden keyif alabilirsek düzeleceğiz günlük yaşam işlerinden küçük şeylerden mutlu olursak kendimizi iyi hissedeceğiz başka türlü sihirli değnek değip iyileştirmeyecek bizi
Bende de iç sıkıntısı var neden acaba diyorum çok korkuyorumBende aynı durumdayım uykumdan bile küalp atmışım hızlıbıyor uyanıyrm iç sıkıntısı daralma çok var napıcamı bilmiyorum
Hepsini okudum, bende şimdi boynumda ki ağrıya taktım hipotroidim vardı nodül mü oldu diye araştırdım onda da kanser riski varmış kafayı yicem randevu bulamıyorum bende koronadan korkuyordum ama böyle de evde duramıyorum şu saat oldu uyku tutmadı sürekli elim boynumda, gidip gidip aynadan bir tuhaflık var mı diye bakıyorumHepsini okudun mu canım baya uzundumalesef bu hastalık böyle şuan bile kafam neler kuruyor sağ bacağımda ağrı var ya tümör varsa kesilirse diye korona var diye korkuma gidemiyorum yoksa kaç kez gitmiştim
bi psikiyatri doktoruna görünüp başlasanız ben de geç kalmışım gitmekte hep idare ettiğimi sandım ama yanılmışım ilerlemiş daha da onun verdiği ilaç mide bulantısına da iyi geldi belki size de öyle verebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?