PANİKATAK , ANKSİYETE , KLOSTROFOBİ , PSİKOLOG ÖNERİSİ

EbusQ

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2023
4
1
1
30
Öncelikle herkese merhabalar. Ben 29 yaşındayım, bekarım geniz bir evlilik yapmadım. Önceden beri gelen panikatak ve kaygı bozukluğum vardı. Ben bunu bir şekilde aşmıştım yani kapalı alanlara hala giremiyorum ama en azından şehir içinde gezebiliyordum . Covid olduktan sonra ne olduysa ayaklarım arttı , dışarı çıkamaz oldum . Sürekli birşey olacak korkusu , kalbimin ağzımda atması 5 sene önceye geri döndüm ve daha şiddetli bir şekilde. . 4 - 5 seans online terapi aldım biraz faydasını gördüm fakat gezmek istiyorum , plan yapıyorum tam gideceğim heyecan basıyor içimde huzursuzluklar midemde şişme bulantı ilaç kullanmak istemiyorum fakat sanırım ilaç destekli terapiye ihtiyacım var bana iyi bir psikolog önerebilir misiniz. Hayatıma bu yüzden kimseyi anlamıyordum fakat şuan hayatıma birini aldım ve onunla hayatı dolu dolu yaşamak istiyorum. Benim gibi olanlar varsa yazsın lütfen.

Yalnız değilsin bacım

Anlatamıyorum bile kalp de korku yasıyorum çarpıntı oluyor batma olıyor kol kas ağrıları
Merhaba kol kas bendede var bana tam belirtilerini anlatabilirmisin sol taraftami bende panik atak hastasiyim emdr terapisine baslicam ve ilac kullaniyormusunuz ? Kullaniyorsaniz hangi ilaci kullaniyorsunuz

Merhaba kol kas bendede var bana tam belirtilerini anlatabilirmisin sol taraftami bende panik atak hastasiyim emdr terapisine baslicam ve ilac kullaniyormusunuz ? Kullaniyorsaniz hangi ilaci kullaniyorsunuz
Merhaba ben aynen sol tarafta ilaçları bıraktım kotulestim simdi tekrar basladım ilaç adı vermem ne kadar doğru olur bilemem ama cidden artık çyle bir hal aldım ki konu ile ilgili konusmak bile beni geriyor panikletiyor ama başka birşeyim olsaydı bu zamana kadar olurdu diye kendimi telkin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…