• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik bozuklukla nasil basediyorsunuz

bahar1989

lâ tahzen innallâhe meanâ
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
575
132
303
Son 4aydir panik bozukluk yasiyorum mide bulantisi ve xayiflamayla basladi simdilerde toparladim cok sukur ama korkularim hala devam ediyor beni bekleyen bi isim var korkularim yuzumden isimede gidemiyorum varmi arkadaslar ben gibi olan

Ewet kullaniyorum hacamatta yaptirdim ayrica ama bi fayda goremedim

Secita ve zyzapin iyiydim aslinda hacamat taptirinca ilaclara ara verdim 2gun sonrasinda boyleyim iste sen ilac kullaniyomusun

ocak ayından berii bende uğrokadar kötü haldeyim ki benimkii annemin hastalığına üzülmemle başladı çok ağladım anneme sonra benim heryerim ağrımaya başladı bendeki sorun vücudumu taktım ağrılarımı hissttiğim an kalbim heyecanlanıyor,vücuduma iğne batıyor ayaklarım uyuşuyor ve aynanın karşısında ayaklarım aynımı diye sürekli bakmak ve herkeze ayaklarım aynımı diye sormak yani bir bacağımı şiş hissediyorum ,beyin cerrahiyue gittim mr cekildim temiz,dahiliye gittim bütün kan tahlili verdim temiz daha önce psikatriyi iyiy oldum diye 3 ncü ayımöda yarım bıraktım ama bir üzüntüyle daha kötü oldum bıktım artık ağrı hissedecem diye korkmadktan ve kimse inanmıuyor bana

Ben yanliz kalamiyorum boynum kafam kollarim uyusuyo mide bulantilarim oluyo mahvoldum 4 aydir Allah yardimcimiz olsun

Bende en kötüsü yürürkwn denge bozukluğu baş dönmesi bayılcak gibi olma korkutuyor... sandalye de otururken bile sallanma hissi oluo

Arkadaslar heyecan kriz gecirecek ölecek gibi hissetme fazla adrenalin hissetme de sanirim panik degil mi :(( size de oluyor mu

Benim panik bozukluktan farkli gibi faydasi olucaktir olaclarin diye umut ediyorum sabirla remeron citol atarax kullaniyorum suan

Yanliz kalamiyorum gunduz cok umutsuz aksam oldumu hayata bagli gibiyim ruh halim surekli degisiyo sizler nasilsiniz arkadaslar

Back