Ayyy gercektenmi akşam yarım alıyorum yatmadan önce kutuyu bitir kes dedi korktum şimdi iyice xanax uyutuyo beni prozacı da en geç akşam sekiz de alıyorum nasıl yapayım içmesem mi artık bugün acabaXanax gerçekten bagımlılık yapmasa bile psikolojik bagımlılık yapabilir çok zorda kalmadıkça kullanmayın bence.Ben de aynıyım maalesef prozac sabahları içiliyor sanıyordum akşamları uykunuzu kaçırmıyor mu
Yarından itibaren yarım kullanalı üçüncü haftaya giricem yarın akşamdan itibaren bence de artık almayayım .Ayyy gercektenmi akşam yarım alıyorum yatmadan önce kutuyu bitir kes dedi korktum şimdi iyice xanax uyutuyo beni prozacı da en geç akşam sekiz de alıyorum nasıl yapayım içmesem mi artık bugün acaba
Xanaxı için daraldıkça kullan elindekini bitirme çünkü o kutu bıttıkten sonra doktor bi daha yazmaz elinde bulunsun ani durumlara karşıYarından itibaren yarım kullanalı üçüncü haftaya giricem yarın akşamdan itibaren bence de artık almayayım .
Çok teşekkür ederim söylediğin için tamam öyle yapayımXanaxı için daraldıkça kullan elindekini bitirme çünkü o kutu bıttıkten sonra doktor bi daha yazmaz elinde bulunsun ani durumlara karşı
Rica ederim ne demek bir de sol bileğine bakır bilezik takabilirsin ama akşamları uyurken çıkarman lazımÇok teşekkür ederim söylediğin için tamam öyle yapayım
Öylemi negatif enerjiler içinmiRica ederim ne demek bir de sol bileğine bakır bilezik takabilirsin ama akşamları uyurken çıkarman lazım
Evet evet sakinleştiriyormus bi de kaplan gözü tası da iyi geliyorÖylemi negatif enerjiler içinmi
Kaplan gözünü aldım ama orijinal mi değilmi bilemiyorum ben bakır bilezikte hemen alayım o haldeEvet evet sakinleştiriyormus bi de kaplan gözü tası da iyi geliyor
Merhaba o hormonal durumu biz korkarak elde edıyoruz İzzet Güllü den vazgcmeyın sureklı tekrar yapın kıtaplarını okuyun lütfen ben 3 ekimde görüşmeye gidecegımOnu dinledim birkaç kere ama aklıma yatmadı hastalık degıl bu bir duygu diyor ama bu bir hastalık hormonal bir durum vücudumuz kortızol salgılayıp serotonın salgılamıyor bunu nasıl basit bir duyguya indirgeyebiliriz ki
İzzet güllüyle mi nerede çalışıyor seans ücreti nedırMerhaba o hormonal durumu biz korkarak elde edıyoruz İzzet Güllü den vazgcmeyın sureklı tekrar yapın kıtaplarını okuyun lütfen ben 3 ekimde görüşmeye gidecegım
Sakarya diye biliyorum ama neresi bilmiyorum gitmeden önce konum isteyecegım aslında gitmeye gerek yok evde videolarını dınleyip kıtaplarını okuyup iyileşmek mümkün ben tanısmak ve tesekkur etmek istiyorum seans ücretini ben söylersem şuan yanlıs bir sey yapmıs olabilirim instagram da numarası var ben oradan ulasmıstımİzzet güllüyle mi nerede çalışıyor seans ücreti nedır
Siz iyi oldunuz mu izzet güllü videoları ile?Sakarya diye biliyorum ama neresi bilmiyorum gitmeden önce konum isteyecegım aslında gitmeye gerek yok evde videolarını dınleyip kıtaplarını okuyup iyileşmek mümkün ben tanısmak ve tesekkur etmek istiyorum seans ücretini ben söylersem şuan yanlıs bir sey yapmıs olabilirim instagram da numarası var ben oradan ulasmıstım
evet çoğunlukla eskıye göre daha iyiyim elhamdülillah ❤ siz dinliyormusunuz hocayıSiz iyi oldunuz mu izzet güllü videoları ile?
Evet . Ama düzenli değil. Maşallah size. Darısı başımaevet çoğunlukla eskıye göre daha iyiyim elhamdülillah ❤ siz dinliyormusunuz hocayı
Çok şükür iyi olmanıza sevındım ızzet güllü hoca sayesınde mi ıyı hıssettınız peki ılac kullanıyormusunuzevet çoğunlukla eskıye göre daha iyiyim elhamdülillah ❤ siz dinliyormusunuz hocayı
Merhaba ilaç kullanmıyorum dr. a karnım ağrıyor desek antidepresan verıyor ben istemiyorum bu durumların normal olduğunu her şeyin bizim algımızla devam ettiğini İzzet hoca sayesınde idrak ettimÇok şükür iyi olmanıza sevındım ızzet güllü hoca sayesınde mi ıyı hıssettınız peki ılac kullanıyormusunuz
Masallah o ıdrak etmeyı ah bende bi basarabılsem de algımı değistırebılsem peki günde ne kadar vıdeo ızledınız ne kadar zaman ayırdınız özellikle hangi vıdeoları daha iyi geldi bende başarmak istıyorum ama ben ilaç kullanıyorum maalesefMerhaba ilaç kullanmıyorum dr. a karnım ağrıyor desek antidepresan verıyor ben istemiyorum bu durumların normal olduğunu her şeyin bizim algımızla devam ettiğini İzzet hoca sayesınde idrak ettim
Günaydın :) gecen sene tanıdım hocayı o zamanlar her gün yatarken dinler öyle uyurdum veya atak geldiğinde açıp dinlerdım kıtaplarını aldım okudum bazı cümleleri var hocanın o cümleleri çıktı aldım buzdolabına astım sonra zaten aklımda kaldıgı için her gün izlemeye gerek duymadım ama içimden tekrar ettımMasallah o ıdrak etmeyı ah bende bi basarabılsem de algımı değistırebılsem peki günde ne kadar vıdeo ızledınız ne kadar zaman ayırdınız özellikle hangi vıdeoları daha iyi geldi bende başarmak istıyorum ama ben ilaç kullanıyorum maalesef
Merhabalar canım bende aynını yapayım çok teşekkür ederim ınsallah benım ıcın de faydalı olurGünaydın :) gecen sene tanıdım hocayı o zamanlar her gün yatarken dinler öyle uyurdum veya atak geldiğinde açıp dinlerdım kıtaplarını aldım okudum bazı cümleleri var hocanın o cümleleri çıktı aldım buzdolabına astım sonra zaten aklımda kaldıgı için her gün izlemeye gerek duymadım ama içimden tekrar ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?