Evet ilac tedavısı şart
Kan degerlerınız nasıl ,benım düşük oda etki ediyor.İlacı bıraktım üç ay önce tekrar başladım 20 gün önce duzelırım dedım ama son dört gündür yoğun sekılde ard arda gelen kaygılar yaşıyorum belki elli defa günde bugün xanax a da başladım ama bagımlılık yapıyomus doktorum vermıstı ıcmemekte dırettım ama dayanamadım maalesef çok ağır gecırıyorum atakları sızın de mı aynı sıkeyetınız var sızde nasıl oldu peki
Ben kan degerlerıme baktırmadım bende bı sabah yarım aldım bırde akşam alacağım onun yanı sıra bide dıderal alıyorum oda aynı şekilde yarım yarım prozoc da sabah akşam alıyorum ınanın kafamı sankı dondurmuşlar gıbı oldu sımdıde ataklarım xanax ı ıctıkten sonra bırak hafıfledı ama yine kafamda saçma sapan düşünce ve kaygılar mevcut tabıkı Allah dusman başına vermesin o kadar zor ki azap gıbı eskı sağlıklı gunlerıme kavusmayı o kadar çok istiyorum kiKan degerlerınız nasıl ,benım düşük oda etki ediyor.
Evet bendede var 16 senedır bı gıdıyo bı gelıyo öyle yuvarlanıyoruz işte
Xanaxı eskıden kullanmıstım ,etkılı oldugumu hatırlamıyorum ama ılacın yarısındanda yarısını bölüp içiyordum.
Şimdi dişçi fobim var verın dedım ben zaten içmem dedım ,yok vermedı ınat ettıler
Böyle zamanlarda sızın gıbı yaşayanlarla dertleşmek ıyı geliyor rabbım sıfamızı versın bol bol dua edıyorum oda biraz rahatlatıyorBen kan degerlerıme baktırmadım bende bı sabah yarım aldım bırde akşam alacağım onun yanı sıra bide dıderal alıyorum oda aynı şekilde yarım yarım prozoc da sabah akşam alıyorum ınanın kafamı sankı dondurmuşlar gıbı oldu sımdıde ataklarım xanax ı ıctıkten sonra bırak hafıfledı ama yine kafamda saçma sapan düşünce ve kaygılar mevcut tabıkı Allah dusman başına vermesin o kadar zor ki azap gıbı eskı sağlıklı gunlerıme kavusmayı o kadar çok istiyorum ki
Kesınlıkle öyle kullanıyorum zaten günde üç ayrı ilaçBu kadar sıkıntılı bir yaşam alanında panik bozukluğu olmayandan şüphe ederim artık. İlaç tedavisi gerekiyor.
Bende prozac kullanıyorum. Ilk 20 gün bırakacaktım hergün kötü hissediyordum,20 gunden sonra iyi geldi . Şimdi gunde 3 kullanıyorum
Peki diderali niye verdıler ,nabzınmı cok yuksek
Bende prozac kullanıyorum. Ilk 20 gün bırakacaktım hergün kötü hissediyordum,20 gunden sonra iyi geldi . Şimdi gunde 3 kullanıyorum
Ben prozaca bir ay tekrar başladım günde bi tane alıyordum son bir buçuk haftadır ıkıye cıkardı doktorum ve bu son bir haftadır günde belki ellı defa çok ağır art arta gelen ataklar gecırdım uyku ılacı da kullanıyordum bır ay onu da kestım dıderalı sakınlesmem ıcın verdı stres yoğunluğunu dusurmesı ıcın oda fayda etmedı acıllık oldum dört gün önce doktora gıttım uyku ılacını kes xanax a başla dedı dun xanax a başladım iyi hıssettim biraz ama sabah uyandığımda yine yoğun bır kaygı endıseyle uyandım elim ayağım boşaldı sankı başımın arkasında ağırlık el ayak tıtreme yoğun bır sıkıntı ve hıc geçmeyecek dayanamayacağım artık diye düşünceler yoğun suan ılac kullanmama rağmen neden böyle ağır ataklar geliyor anlamıyorum çok kötü durumdayımBende prozac kullanıyorum. Ilk 20 gün bırakacaktım hergün kötü hissediyordum,20 gunden sonra iyi geldi . Şimdi gunde 3 kullanıyorum
Bendede olmustu . Ilk 3 hafta fecı hissettimBen prozaca bir ay tekrar başladım günde bi tane alıyordum son bir buçuk haftadır ıkıye cıkardı doktorum ve bu son bir haftadır günde belki ellı defa çok ağır art arta gelen ataklar gecırdım uyku ılacı da kullanıyordum bır ay onu da kestım dıderalı sakınlesmem ıcın verdı stres yoğunluğunu dusurmesı ıcın oda fayda etmedı acıllık oldum dört gün önce doktora gıttım uyku ılacını kes xanax a başla dedı dun xanax a başladım iyi hıssettim biraz ama sabah uyandığımda yine yoğun bır kaygı endıseyle uyandım elim ayağım boşaldı sankı başımın arkasında ağırlık el ayak tıtreme yoğun bır sıkıntı ve hıc geçmeyecek dayanamayacağım artık diye düşünceler yoğun suan ılac kullanmama rağmen neden böyle ağır ataklar geliyor anlamıyorum çok kötü durumdayım
Merhaba nasılsınızİlacı bıraktım üç ay önce tekrar başladım 20 gün önce duzelırım dedım ama son dört gündür yoğun sekılde ard arda gelen kaygılar yaşıyorum belki elli defa günde bugün xanax a da başladım ama bagımlılık yapıyomus doktorum vermıstı ıcmemekte dırettım ama dayanamadım maalesef çok ağır gecırıyorum atakları sızın de mı aynı sıkeyetınız var sızde nasıl oldu peki
Ben de aynı durumdayım nasıl oldunuz geçti mi bir umıt işiğina ihtiyacım var zanax nasıl geldi işe yaradı mıBen prozaca bir ay tekrar başladım günde bi tane alıyordum son bir buçuk haftadır ıkıye cıkardı doktorum ve bu son bir haftadır günde belki ellı defa çok ağır art arta gelen ataklar gecırdım uyku ılacı da kullanıyordum bır ay onu da kestım dıderalı sakınlesmem ıcın verdı stres yoğunluğunu dusurmesı ıcın oda fayda etmedı acıllık oldum dört gün önce doktora gıttım uyku ılacını kes xanax a başla dedı dun xanax a başladım iyi hıssettim biraz ama sabah uyandığımda yine yoğun bır kaygı endıseyle uyandım elim ayağım boşaldı sankı başımın arkasında ağırlık el ayak tıtreme yoğun bır sıkıntı ve hıc geçmeyecek dayanamayacağım artık diye düşünceler yoğun suan ılac kullanmama rağmen neden böyle ağır ataklar geliyor anlamıyorum çok kötü durumdayım
Merhaba biraz iyi hıssedıyorum yalnız gün içinde boş ve tek başıma kaldığımda saçma sapan düşünceler beynimin içini sarıyor delirecek artık diyorum sonra bı uğraş ne bilim bı Komsu ya ınınce sohbet muhabbet unutuyorum geçiyor xanax ıkı hafta yarım sekılde sabah akşam aldım sımdı üçüncü haftam sadece akşamları yarım alıyorum kutuyu bıtır bırak dedi doktorum dıderali de akşamları alıyorum sabah akşam aynı şekilde prozaca da devam benim bir ay oldu ilaç tadavimde bir ay oldu ama gün içinde saçma sapan kaygılar yokluyor özellikle boş ve tak başıma kalınca bırde uyuyamama korkusu var geceleri dalamama korkusu uykuya ama xanax la zar zor dalabılıyorum az da olsaBen de aynı durumdayım nasıl oldunuz geçti mi bir umıt işiğina ihtiyacım var zanax nasıl geldi işe yaradı mı
Siz nasılsınızBen de aynı durumdayım nasıl oldunuz geçti mi bir umıt işiğina ihtiyacım var zanax nasıl geldi işe yaradı mı
Bende zaman kaygısı var zaman nasıl geçecek diye düşünüyorum gün boyu akşam nasıl olacak diye düşünüyorum akşam olunca rahatlıyorum sonra uykuya dalmaya yakın sabah nasıl olacak diye düşünüyorum hep skntıMerhaba biraz iyi hıssedıyorum yalnız gün içinde boş ve tek başıma kaldığımda saçma sapan düşünceler beynimin içini sarıyor delirecek artık diyorum sonra bı uğraş ne bilim bı Komsu ya ınınce sohbet muhabbet unutuyorum geçiyor xanax ıkı hafta yarım sekılde sabah akşam aldım sımdı üçüncü haftam sadece akşamları yarım alıyorum kutuyu bıtır bırak dedi doktorum dıderali de akşamları alıyorum sabah akşam aynı şekilde prozaca da devam benim bir ay oldu ilaç tadavimde bir ay oldu ama gün içinde saçma sapan kaygılar yokluyor özellikle boş ve tak başıma kalınca bırde uyuyamama korkusu var geceleri dalamama korkusu uykuya ama xanax la zar zor dalabılıyorum az da olsa
Akşamları biraz rahatlıyorum ama gün içinde mideme taş oturmuş gibi içimde sıkıntı sanki canım bogazımdan çıkacak gibiSiz nasılsınız
Direk mideye vuruyor benimde aynı stres yapıyoruz rabbım sıfamızı versin ılac kullanıyormusunuzAkşamları biraz rahatlıyorum ama gün içinde mideme taş oturmuş gibi içimde sıkıntı sanki canım bogazımdan çıkacak gibi
Kullanıyorum 9 ay oldu iyileşmiştim ama yine basladıDirek mideye vuruyor benimde aynı stres yapıyoruz rabbım sıfamızı versin ılac kullanıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?