Ara ara yokluyor illet bişey bolca dua edın namaz kılın çok iyi geliyor vesveseyeKullanıyorum 9 ay oldu iyileşmiştim ama yine basladı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Panik bozukluk
- Konu Sahibi masa_l
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anksiyete bozuklukları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Kasım 2023
- 863
- 139
- 23
- 33
Elimden geleni yapıyorum umarım çok uzun sürmezAra ara yokluyor illet bişey bolca dua edın namaz kılın çok iyi geliyor vesveseye
İnşallah sürmezElimden geleni yapıyorum umarım çok uzun sürmez
NasılsınızElimden geleni yapıyorum umarım çok uzun sürmez
- 16 Kasım 2023
- 863
- 139
- 23
- 33
Maalesef duzelmıyor her sabah aynı şey çok yoruldum siz nasılsınızNasılsınız
Bende çok yoruldum dün ıyıydım bugün biraz kötüledim başımda bir ağırlık farklı farklı kaygı durumları takıntı yaptım aklıma getırmeden duramıyorum napcam bilmiyorumMaalesef duzelmıyor her sabah aynı şey çok yoruldum siz nasılsınız
- 16 Kasım 2023
- 863
- 139
- 23
- 33
Ben de aynıyım sabahları daha da kötüleşiyorum akşam biraz olsun açılıyorum sizin teşhisiniz neydiBende çok yoruldum dün ıyıydım bugün biraz kötüledim başımda bir ağırlık farklı farklı kaygı durumları takıntı yaptım aklıma getırmeden duramıyorum napcam bilmiyorum
Anksiyete tedavısı görüyordum beş yıldır ılacları kullandım ıyılesınce bıraktım beş ay önce tekrar başladı bır ay önce uykusuzluk problemiyle beraber büyüdüde büyüdü tekrar ılac almaya başladım işte bir aydır ama hala huzursuzluk geçmeyecek mıs hıssı üstümden atamayacağım korkusu kaygıyı takıntı haline getırdım galıba aklıma gelınce bütün düzenim bozuluyo alt üst oluyorum özellikle tek basına kalınca da evde oturunca .Ben de aynıyım sabahları daha da kötüleşiyorum akşam biraz olsun açılıyorum sizin teşhisiniz neydi
- 16 Kasım 2023
- 863
- 139
- 23
- 33
Ben 9 aydır kullanıyorum ilaç iyiydim aslında bırden basa sardı benim majör depresyon da vardı o tekrarladı sanırımAnksiyete tedavısı görüyordum beş yıldır ılacları kullandım ıyılesınce bıraktım beş ay önce tekrar başladı bır ay önce uykusuzluk problemiyle beraber büyüdüde büyüdü tekrar ılac almaya başladım işte bir aydır ama hala huzursuzluk geçmeyecek mıs hıssı üstümden atamayacağım korkusu kaygıyı takıntı haline getırdım galıba aklıma gelınce bütün düzenim bozuluyo alt üst oluyorum özellikle tek basına kalınca da evde oturunca .
Anksiyete tedavısı görüyordum beş yıldır ılacları kullandım ıyılesınce bıraktım beş ay önce tekrar başladı bır ay önce uykusuzluk problemiyle beraber büyüdüde büyüdü tekrar ılac almaya başladım işte bir aydır ama hala huzursuzluk geçmeyecek mıs hıssı üstümden atamayacağım
kaygıyı takıntı haline getırdım galıba aklıma gelınce bütün düzenim bozuluyo alt üst oluyorum özellikle tek basına kalınca da evde oturunca .Ben de aynıyım sabahları daha da kötüleşiyorum akşam biraz olsun açılıyorum sizin teşhisiniz neydi
Ben de aynıyım sabahları daha da kötüleşiyorum akşam biraz olsun açılıyorum sizin teşhisiniz neydi
Ben 9 aydır kullanıyorum ilaç iyiydim aslında bırden basa sardı benim majör depresyon da vardı o tekrarladı sanırım
ya geçecek iyiyim diye telkin etmek gerek aslında kendi kendımızı izzet güllü hoca dıye bır Pskolog var onu duydunuz mu hıc YouTube dan dinleyebilirsinizBen 9 aydır kullanıyorum ilaç iyiydim aslında bırden basa sardı benim majör depresyon da vardı o tekrarladı sanırım
- 16 Kasım 2023
- 863
- 139
- 23
- 33
Onu dinledim birkaç kere ama aklıma yatmadı hastalık degıl bu bir duygu diyor ama bu bir hastalık hormonal bir durum vücudumuz kortızol salgılayıp serotonın salgılamıyor bunu nasıl basit bir duyguya indirgeyebiliriz kiya geçecek iyiyim diye telkin etmek gerek aslında kendi kendımızı izzet güllü hoca dıye bır Pskolog var onu duydunuz mu hıc YouTube dan dinleyebilirsiniz
Benimde aklıma çok yatmadı başta çok iyi geldi fakat sonra sıkıntı bastı dınleyemedım ama çoğu kışı o Pskologu dınleyerek ıyılestıkletını söylüyorlar evet tabıkı bır hastalık o serotonin hormonunuda suan da ılaclara bağlı kalarak alıyoruz basit asla degıl dusman basına dedırten cinsten hayatımızı alt üst ediyor nasıl kurtulacağız bılmıyorum ınanın ama böyle aynı yaşayanlarla paylaşmak sız gibi rahatlatıyor azda olsa çok zor yaşayan anlar sızı çok iyi anlayabılıyorum meselaOnu dinledim birkaç kere ama aklıma yatmadı hastalık degıl bu bir duygu diyor ama bu bir hastalık hormonal bir durum vücudumuz kortızol salgılayıp serotonın salgılamıyor bunu nasıl basit bir duyguya indirgeyebiliriz ki
- 16 Kasım 2023
- 863
- 139
- 23
- 33
Gerçekten bunu yaşamayan bilmez herkes senin elinde kafanda bitir diyor öyle bir şey olmadığını anlatsam da anlamıyorlar ki öyle zor bir şey ki insan hem bir şeyler yapmak istiyor hem de hiçbir sey yapacak gücü bulamıyor kendinde ama yaşamayan bilmezBenimde aklıma çok yatmadı başta çok iyi geldi fakat sonra sıkıntı bastı dınleyemedım ama çoğu kışı o Pskologu dınleyerek ıyılestıkletını söylüyorlar evet tabıkı bır hastalık o serotonin hormonunuda suan da ılaclara bağlı kalarak alıyoruz basit asla degıl dusman basına dedırten cinsten hayatımızı alt üst ediyor nasıl kurtulacağız bılmıyorum ınanın ama böyle aynı yaşayanlarla paylaşmak sız gibi rahatlatıyor azda olsa çok zor yaşayan anlar sızı çok iyi anlayabılıyorum mesela
Kesinlikle öyle sil at kafandan düşünme gibi cümleleri annem esım kardesım vs herkes söylüyor yaşamadıkları ıcın kolay geliyor caresızlık hıssı hıc üstümden gitmeyecek gibi gibi bir çok düşünce hele tamam iyiyim deyip kıssa bır zaman sonra tekrar başa dönmek aynı şeyleri yaşayacağım korkusu baya sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz normal insanlara bakıp öyle özeniyorumki ama işte razı gelmek lazım kabullenmek üstüne üstüne gidip direnmemiz lazımGerçekten bunu yaşamayan bilmez herkes senin elinde kafanda bitir diyor öyle bir şey olmadığını anlatsam da anlamıyorlar ki öyle zor bir şey ki insan hem bir şeyler yapmak istiyor hem de hiçbir sey yapacak gücü bulamıyor kendinde ama yaşamayan bilmez
- 16 Kasım 2023
- 863
- 139
- 23
- 33
Bugün nasılsınızKesinlikle öyle sil at kafandan düşünme gibi cümleleri annem esım kardesım vs herkes söylüyor yaşamadıkları ıcın kolay geliyor caresızlık hıssı hıc üstümden gitmeyecek gibi gibi bir çok düşünce hele tamam iyiyim deyip kıssa bır zaman sonra tekrar başa dönmek aynı şeyleri yaşayacağım korkusu baya sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz normal insanlara bakıp öyle özeniyorumki ama işte razı gelmek lazım kabullenmek üstüne üstüne gidip direnmemiz lazım
Bugün biraz iyiyim mutfakta bişeylerle uğraştım kafam dağıldı biraz dün baya kötüydüm siz nasılsınızBugün nasılsınız
Bu arada siz ne kadar doz hangı ılacları kullanıyorsunuzBugün nasılsınız
- 16 Kasım 2023
- 863
- 139
- 23
- 33
Ben sabahları paxera 20 mg akşamları 2.5 mg rexapin kullanıyorumBu arada siz ne kadar doz hangı ılacları kullanıyorsunuz
Anladım ben de sabah akşam prozac akşamları yarım xanax kullanıyorum ama bagımlılık yaparmı korkuyorum xanax dan yana doktor nur kutuyu bıtır kes dedi ama ben guvenemıyorum yinede siz nasılsınız bu aradaBen sabahları paxera 20 mg akşamları 2.5 mg rexapin kullanıyorum
- 16 Kasım 2023
- 863
- 139
- 23
- 33
Xanax gerçekten bagımlılık yapmasa bile psikolojik bagımlılık yapabilir çok zorda kalmadıkça kullanmayın bence.Ben de aynıyım maalesef prozac sabahları içiliyor sanıyordum akşamları uykunuzu kaçırmıyor muAnladım ben de sabah akşam prozac akşamları yarım xanax kullanıyorum ama bagımlılık yaparmı korkuyorum xanax dan yana doktor nur kutuyu bıtır kes dedi ama ben guvenemıyorum yinede siz nasılsınız bu arada