Panik ataklı olup hamilelik düşünenler.

Canim sen mesajlari alinti yapiyosun ama yazdiklarin cikmiyor. Dunde ayni sekildeydi.

Yok canim E eac81 e soyledim. Dun ela_34 un mesajindan alıntı yapti bugun de benim mesajimdan. ama kendi yazdıklari gorunmuyor. Ya da bsey yazmiyor anlamadim

Hım telefon dan giriyorum çok karışık anlamıyorum yazıyorum ama cevapla diye yazı varya oraya tıklayıp yazıyordum yanlış mı
Yok canim E eac81 e soyledim. Dun ela_34 un mesajindan alıntı yapti bugun de benim mesajimdan. ama kendi yazdıklari gorunmuyor. Ya da bsey yazmiyor anlamadim

Sanırım oldu sizlerin ilk hamileliğimi

Hım telefon dan giriyorum çok karışık anlamıyorum yazıyorum ama cevapla diye yazı varya oraya tıklayıp yazıyordum yanlış mı
Yok dogru yapiyosun canim ama diger Cevapla dediklerinde herhangi bir yazin yok ondan soyledim.

Sanırım oldu sizlerin ilk hamileliğimi
benim ilki olucak kismet olursa. Simdilik cok sikintili gecmiyor. Bir kac gun sikintilarim artmisti. Doktor sonrasi normale döndüm. Insallah boyle gider hep ama hic sanmiyorum :(

Allah hayırlısıyla nasip eder inş.

Mvmv ben seni maşallah çok cesaretli gördüm öyle düşünme inş.sonuna kadar böyle sıkıntısız geçer.inşirah suresini okurum ben genelde birde la havle vela kuvvete illa billahil alüyyül azim günde 200 kez çekmek gerekirmiş iç sıkıntısı için Allah herkese sağlık versin .

Mvmv gercekten de masallah sana ozendim buraya kadar halletmissin emin ol gerisini de halledersin insallah Allaha sigin cok dua et kafani oyalayacak seylerle ilgilen oyala kendini dusunmemeye calis.insallah senin gibi olurum cesaret bulup.masallah sana sorunu asmissin farkinda degilsin ;) cok ozendim sana :)

Mvmv ben seni maşallah çok cesaretli gördüm öyle düşünme inş.sonuna kadar böyle sıkıntısız geçer.inşirah suresini okurum ben genelde birde la havle vela kuvvete illa billahil alüyyül azim günde 200 kez çekmek gerekirmiş iç sıkıntısı için Allah herkese sağlık versin .
Cesaretli olmak zorundayim canim yapcak bsey yok ki.Insallah hep boyle gecer. Ben dedigini sikildigim zamanlarda 100 kere cekiyodum. 200 u deniyim bide canim.senin cocugun var mi?

Mvmv gercekten de masallah sana ozendim buraya kadar halletmissin emin ol gerisini de halledersin insallah Allaha sigin cok dua et kafani oyalayacak seylerle ilgilen oyala kendini dusunmemeye calis.insallah senin gibi olurum cesaret bulup.masallah sana sorunu asmissin farkinda degilsin :KK66: cok ozendim sana :)
Canim ne guzel seyler soylemissin. Keske dedigin gibi asmis olsam. Sadece basetmeyi ogrendim sanirim. Evet kendimi oyaliyorum . Sikinti geldiginde ya disari cikiyorun yuruyorum ya evde ev isi yapiyorum. Hamile kalinca yapicak baska bseyin olmadigi icin bebegin icin daha cesur ve dayanikli olmak zorunda kalıyorsun. Sende yaparsin. Cok zor bsey degil inan. Ilerleyen zamanda neler olur bilmiyorum cunku ben bebek icin cok endiseleniyorum. 4 ay once bebegimin kalbi durmustu. Simdi bunda da ayni sey olur diye endiseleniyorum. Su 3 ayi atlatinca insallah daha iyi olucam.

Hic uzulme kafana takma saglikla dogacak de dur kendine.Cokca Allaha sigin Allah bir sekilde cikis noktasi gösteriyor kullarina.Ben hala ilac kullaniyorum ve ilacla bile sikintilarim var hala sen benden cok cok ileridesin. Ne olacam ben. :(

Hic uzulme kafana takma saglikla dogacak de dur kendine.Cokca Allaha sigin Allah bir sekilde cikis noktasi gösteriyor kullarina.Ben hala ilac kullaniyorum ve ilacla bile sikintilarim var hala sen benden cok cok ileridesin. Ne olacam ben. :KK43:
bende ilaç kullanıyodum mayısta bıraktım. ve ilaç bir işe yaramıyordu aynı senin gibi. lustral ve arada xanax içmek zorunda kalıyodum. lustral bana uygun degildi ondan ıyı gelmedi sanırım. ondan önce cipralex kullanmıştım o baya iyi gelmişti. bence senin ilacında sana uygun degildir ondan sıkıntılar devam ediyordur. yoksa durumunun agır oldugundan değil. canım daha öncede dedim terapisiz olmaz iyi olamazsın bir şekilde tekrarlar. başka harcamalardan kısıp gıtmeni tavsiye ederim.su anda yasadıgın hersey gecmişle alakalı.sorunu bulup çözersen daha ıyı olucaksın eminim. benim öyle oldu. agustos ayında çok önemli bir noktayı yakaladık ve sıkıntılarımın çogu bıçak gibi kesildi. bir çözüm var yani canım. düzeliyor herşey ınan buna. ıyı olucaz inşallah zamanla.

Bende cipralex kullaniyorum 1 ay once yeniden basladim etkisini yeni gosterdi yeni yeni iyiyim ama ekstra stres yasadigimda gene bunalma mide bulantilarim kusmalarim usume titreme basliyor Allah kimseye yasatmasin mucadeleye devam napalim

Allah bağışlarsa bi oğlum var çokşükür 6 yaşına gircek ona karşı çok suçlu hissediyorum kendimi bende kardeşi olsun istiyorum ama tabikide bu dünyanın sonu değil milyonlarca çocuk kardeşsiz annesiz babasız hatta ailesiz yurtlarda büyüyor beterin beteri var Allah bu günümüzü aratmasın çünkü böyle düşünemesem doğuramıyorum diyede bunalıma giriyorum her türlü hastalanıyorum yani bide benden kötüleri düşünüyorum senelerce tüp bebek tedavisi görüp çocuğu olmayanlar var ama umudumuda yitirmek istemiyorum rabbim isterse o cesareti verir kısmet eder inş.hayırlısıyla herkese dua ediyorum etmezsede bu benim hakkımda hayırlısıymış die şükrediyorum çünkü şeytan bizi şirke ve isyana düşürmeye çalışıyor.

İNş.geçer cnm seninkide daha yaşın küçük senin yaşında bekar çok ama en kısa zamanda cesaret eder doğurursun umarım senle aynı hastalığımız sanki hamile olduğumu bilmeden şöyle 3 ay geçse çok daha kolay olcak sonrada ilaç kullanabiliyoruz zaten aslında hepsi şu beyinde bitiyo çok saçma geliyo bu hastalık bana ama bizzat ben kendim yaşıyorum Allahım bi çıkış noktası verir inş.hepimize Allaha emanet ol bugün çok dua et peygamberlerimiz hep bu günde kurtuluşa ermiş önm.bi gün yani inş.bugün bizde bu hastalıktan kurtuluruz.

Allah bağışlarsa bi oğlum var çokşükür 6 yaşına gircek ona karşı çok suçlu hissediyorum kendimi bende kardeşi olsun istiyorum ama tabikide bu dünyanın sonu değil milyonlarca çocuk kardeşsiz annesiz babasız hatta ailesiz yurtlarda büyüyor beterin beteri var Allah bu günümüzü aratmasın çünkü böyle düşünemesem doğuramıyorum diyede bunalıma giriyorum her türlü hastalanıyorum yani bide benden kötüleri düşünüyorum senelerce tüp bebek tedavisi görüp çocuğu olmayanlar var ama umudumuda yitirmek istemiyorum rabbim isterse o cesareti verir kısmet eder inş.hayırlısıyla herkese dua ediyorum etmezsede bu benim hakkımda hayırlısıymış die şükrediyorum çünkü şeytan bizi şirke ve isyana düşürmeye çalışıyor.
canım peki ilk çocugunda ne yaptın. o zaman ıyımıydın. sonradan mı başladı. birde kaç yasındasın.

Back