Mvmv peki sendede bunlar oluyomu ben panik atağı en son tatildeyken sabah uyanarak yaşadım ve o anda dışarı çıktık hava aldım geri geldik yeniden uyumaya çalıştım uyudum ve ondan sonra Günlerce bişey olmadı hiçbi sıkıntı yaşamadım bi sonraki ay adet Döneminde yine biriyle Konuşurken tv izlerken filan değişik Sıkıntılar Düşünceler geliyordu ve şimdi yaşadıklarımda böyle anlık Sıkıntılar Düşünceler ve ondan sonra kendi içimi yiyip bitirmem çözmeye çalışmam bir kaç gün sonra geçiyo . Mesela doktorla görüştükten sonra yeniden Sıkıntılar başladı ilaç kullansam mı ne yapsam yeniden olurmu falan Düşünceleri baktım yine kafamda dönmeye başlıyo hep aynı şeyleri düşünüyorum. Mesela sıkıntılı anlarda internette bu sıkıntılarla ilgili bişeyler araştırıp okuyorum belki o anda beni rahatlatacak bişeyler bulurum diye ama daha kötü oluyorum dün mesela aynı şeyleri yaşayanların yazılarını filan okudum gece düşüncelerden sıkıntılardan karmakarışık uyuyamadım uyusamda gözümü açtığımda o anki Sıkıntılar aklıma geliyo sanki hep okumayacağım artık bakmayacağım bundan sonra diyorum ama yine aynı şeyleri yapıyorum
güzel Şeyler okuyunca iyi hissediyorum ama. Sen ne zamandır psikoloğa gidiyorsun bende gitmek istiyorum ama bi türlü adım atamadım iki gün sonra geçince hepsi unutuluyo . Bide psikolog ücretleri de o kadar yüksek ki insan düşünüyo nasıl gidicem diye