- 26 Ağustos 2011
- 1.840
- 493
Ne oldu canım ya kim seni kızdırdı merak ettim dur bir bakayım
aman cnaım ya çok eskiden bir ilan vermiştim ayakkabı silicem ilanı ama olmuyor 2.el ilanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu canım ya kim seni kızdırdı merak ettim dur bir bakayım
aman cnaım ya çok eskiden bir ilan vermiştim ayakkabı silicem ilanı ama olmuyor 2.el ilanlar
kızlar nasılsınız?
denizim , incimnaz , ben yarın Türkiye yolcusuyum.İzmir e gidiyorum.hakkınızı helal edin
kendinize çok çok iyi bakın.
kızlar nasılsınız?
denizim , incimnaz , ben yarın Türkiye yolcusuyum.İzmir e gidiyorum.hakkınızı helal edin
kendinize çok çok iyi bakın.
İyiyiz canım
hakkım varsa helal olsun sende bana helal et canım
inş yolculuğunuz tatiliniz çok güzel geçer şimdiden iyi yolculuklar iyi tatiller artık izmirden dönüşte görüşürüz kendine bebeklere iyi bak
güle güle canım biizm için de gez..
incimnaz allah aşkına şu benim ikinci el ilanıma gir bak şu gerzekleri bir şikayet edelim..nerden ediyoruz ben mesaj attım admine ama olmadı sanırım toplamış sanki bikaç kişiyide aşağılayıcı yorumlarda bulunuyorlar ısrarla cevap verdim ama hala konuşuyorlar sen de benim adıma girip beni savun madem ayakkabı hakkında:)
Canım konunu gördüm haklısın sen sonuçta elindeki eşyayı değerlendirmek istemişsin birbirinizi yanlış anlamışda olabilirsini neyse ben bilemem ama sanki biraz örgütlü birşey gidi çünkü bir kişi yorum yapıyor sen orada yorum istemiyorsunki sadece elindeki ürünü satmak istiyorsun bu kadar uzun fikir vermesine gerek yok sadece işte bu ürün istanbulda daha ucuz fiyatını düşürsen daha iyi olur tarzı birşey yazması yeterliyken birden başkalarında onu beğenip desteklemesiyle biraz gerilmişsiniz
ben konunu içinde olmadığım için şikayet edemem ama sen istersen şikayet butonundan edebilirsin o zaman adminlar ikinizinde yorumunu okuyup en adil kararı verirler
canım şikayet için yorumun sol alt köşesindeki şiyah üçgen kutucuğu tıklaman yeterli oradan admine gidecek mesaj kutusu açılıyor
evet canım gördüm yaptım.ama mesaj kutusuna ne yazıcma bilemedim ben şikayetimi yazdım böle böle die..dediğin gibi lafı yapıştırınca örügtlendi birden sindiremedi galiba :)neyse aman şikayet ettim artık görürlermi bilmem.dediğin gibi ben sadece elimdeki ürünü satmak istedim salağın biri gelmiş satma dio sanki fikrini sorduk hasbaya hediye eti diyor ısrarla:)ne derdi varsa artık neyse canım sen naptın?iyimisin bak sana ne dicem.
evet canım gördüm yaptım.ama mesaj kutusuna ne yazıcma bilemedim ben şikayetimi yazdım böle böle die..dediğin gibi lafı yapıştırınca örügtlendi birden sindiremedi galiba :)neyse aman şikayet ettim artık görürlermi bilmem.dediğin gibi ben sadece elimdeki ürünü satmak istedim salağın biri gelmiş satma dio sanki fikrini sorduk hasbaya hediye eti diyor ısrarla:)ne derdi varsa artık neyse canım sen naptın?iyimisin bak sana ne dicem.
ne diyeceksin merak ettim
canım diyorumki kenzül arş die bir dua var bilirsin..her derde dava imiş çok kapsamlı imiş ben okurdum ama bu kadar etkili ollduğunu bilmiyordum..okuyan herkesin dileği allahın izniyle oluyormuş.ne derdin ne sıkıntın varsa gideriyormuş.nette de araştırabilrisn.diyorumki sende sıkıntılısın bende bir çok konuda.müminin mümine ettiği dua kabul olurmuş..o yüzden hem kendimiz için hemde birbirimiz için bu duayı okuyalım diyorum ne dersin?bunu için ayrı bir topik var ama ben azçok birbirmizin hayatını tanıyoruz die sana teklif etmek istedim.ben mesela şu panikatak için boyun fıtığı için kısaca sağlık problemleri için ve işe girmek için dua edicem hayırlısı ise die.sende benim için dua ederken böyle söylersen sevnirim..yada içinden nasıl geliyorsa arkadaşımın ne isteği varsa ver de diyebilrisn san kalmış içinden nasıl gelirse..:).aynı şekilde sende senin için nasıl dua etmemi istersen söle öle edeyim dileğin isteğin ne ise yaz bana..ben önce bu duayı okucam sonra niyetimi isticem allahtan..aslında iki rekat namaz kılıp abdest alıp duayı okumak daha faydalı imiş ama ben namaz kılamıyorum bilmiyorum ben önce kendim için okucam sonra senin için ne dersin arkadaşım?
Canım bende biliyoprum o duayı inanırmısın 10 gün önce abdest alıp niyetlendim biraz okudum ama 4444 kere okunuyormuş sonra vazgeçtim bende önce panikatağım için sonra iş için okuyum demiştim vallahi kalbimizden de aynı şeyler geçiyormuş
bende açıkçası namaz kılmıyorum 2 sene önce kılmaya başlamıştım ama sonradan erindim şeytana teslim oldum galiba
her seferinde namaz kılmana gerek yok ilk duaya başlamadan kılarsın namaz kılma için internette siteler var bakarsın iki rekat kılarsın sonrada dua yı edersin
canım bende senin için dua ederim ama biraz yoğunum ben malum ev işi çocuğun okulu dersleri market herşey bende bide ben titizim temizlik faşan derken çok hızlı okuyamam ama okurum
senin dedğin duadamı sayılı sen bana duayı yaz başlayalım istersen
kız yok 4444 kere okunan bu dua değil,salatı tefriciye miydi neydi.sanırım bu değil ama eminim.bu dua sadece 2 sayfa kısası yani.ayrıca sadece bir kez okuman yeterli canım.yada vakit buldukça birer kez...ama sen bilrsin tabi sadece bildiğin 4444 olan dua bu dua değil cnm belirtmek istedim.namazsız okucam ben önemli olan niyet değilmi hem böle okuyanda var..rabbim kabul etimek istedikten sonra..bende yasin var evde orda yazıyor kenzül arş istersen yasin varsa kitabına bakabilrsin..önemli olan okumak ve temiz ve içten duygularla din kardeşinin için duada temennide bulunmak zorlaştırmak caydırıcı olabilir dediğin gibi herzaman vakit olmayabilir onun içinde zorlaştıma kolaylaştır demiş dinimiz...neyse ben öle yapıcam şimdi ne istiyorsan bana yaz ama gerçekleşmesi uzun sürmücek bir dilek de olabilir aslında düşündüm de mesela yakın tarihte bir sınava girceksen başarılı geçsin gibisinden gerçekten kabul olacakmı merak ediyorum..ha cnm bu arada ben kursa kayıt yaptım bugün önbaşvuru onlar beni arıcaklarmış.
anladım canım haklısın eminim öledir...boşver üzme canını çocuklu herkes aynı durumda biliyorum benim yok ama anlayabiliyorum seni..duaya gelince yukarda yazdım bir kere kenzül arşı okucaksın ondan önce de felak,nas,kafirun,fatiha bu kadar..sonrası niyet zate..dileklerimin aynı hemen hemen sağlık ve iş ben birde ikimiz için aile saadeti ve huzur isticemben başlıyorum canım